De ce nu mor toți vaccinații deodată. Dr. Wolfgang Wodarg explică: Unele loturi de vaccin anti-covid au avut o toxicitate de 3.000 de ori mai mare decât altele

Biotehnologia este folosită acum de cei care vor să schimbe lumea

Chiar de la începutul isteriei covid, Wolfgang Wodarg, fost președinte al comisiei de sănătate a Consiliului Europei, a fost una dintre vocile care s-au ridicat împotriva acestui fenomen. Tot Wolfgang Wodarg a fost cel care a dezvăluit escrocheria gripei porcine din 2009-2010 și în acea perioadă a izbutit să oprească escrocheria pusă la cale de marile firme farmaceutice în cârdășie cu Organizația Mondială a Sănătății.

Wolfgang Wodarg

Mai jos redăm câteva idei pe care dr. Wolfgang Wodarg le prezintă în cadrul unui video despre vaccinurile covid.

„Bună ziua, dragi protestatari! Mă bucur că mă pot adresa vouă.

Am avut mult timp de gândire în ultima perioadă. Am aflat multe aspecte și după mulți ani în care m-am ocupat de virusuri, aproape că nu mai am chef să discut pe această temă. Nu există nimic nou despre virusuri.

Există însă ceva nou în biotehnologie. Biotehnologia se află acum într-o etapă de dezvoltare uimitoare, pentru că este folosită acum de cei care vor să schimbe lumea, de cei care doresc să își mărească sfera de influență, să își extindă puterea.

Înainte, aceasta se obținea prin războaie. Azi este mai greu cu războaiele, cine începe azi un război este necesar să se gândească că el însuși ar putea deveni o victimă a acestuia.

Azi se folosesc alte metode pentru a crea panică, iar biotehnologia este foarte potrivită pentru asta.

Se lucrează cu elemente care sunt minuscule, pentru care sunt necesare aparate speciale pentru a le observa și care pot fi sau nu credibile. Iar efectele invențiilor biotehnologice vin uneori cu întârziere foarte mare.

Ceea ce ne este servit cu ajutorul testului PCR, această așa-zisă pandemie, se află în contradicție totală cu ceea ce trăiesc majoritatea oamenilor.

Anul acesta, iarna aceasta [2022, n.n.], este o noutate, este această metodă genetică, biotehnologică, folosită, ba chiar impusă, la miliarde de oameni – așa-zisele vaccinuri care sunt de fapt intervenții genice, și care au urmări.

La început a fost foarte confuz ce fel de urmări sunt. Nu a fost mereu la fel, au fost persoane care au suferit efecte adverse foarte grave, alte persoane nu au observat absolut nimic, poate doar ceva la locul înțepăturii. Și au existat și cazuri unde într-un azil de bătrâni au murit foarte multe persoane la scurt timp după acest vaccin. Sunt și acești sportivi tineri, cu mușchi foarte dezvoltați cărora le-a fost injectată în mușchi această substanță și care au suferit apoi de miocardită sau insuficiență cardiacă.

Dar asta nu s-a petrecut la toți, au existat fenomene diferite pe care le-am urmărit. Acum se face puțină lumină în această beznă, și anume după ce unii cercetători inteligenți au analizat efectele adverse declarate în baza de date VAERS din SUA. Aceștia au ajuns la concluzia că doar la foarte puține loturi apar aceste efecte adverse foarte grave. Majoritatea loturilor pricinuiesc foarte puține efecte adverse, nu mai multe decât alte vaccinuri. Însă alte câteva loturi sunt extrem de primejdioase, unele chiar și de 3.000 de ori mai primejdioase decât alte vaccinuri, unele de 1.000 sau de 2.000 de ori mai primejdioase, iar ca urmare a acestora, mii de persoane au murit.

Ceea ce ne îmbolnăvește acum, ceea ce îmbolnăvește multe persoane, sunt efectele adverse ale acestor injecții, cheagurile de sânge care sunt provocate de proteina Spike, infecția, ce reprezintă o imunodeficiență care apare.

Toate acestea sunt efecte care apar în urma proteinelor care se formează în trup și care reprogramează răspunsul sistemului imunitar.

Sistemul imunitar nu este confruntat cu părți din virus acolo unde ar fi firesc să se producă, în zona gâtului, ci undeva în trup, iar asta deranjează sistemul imunitar, dându-l peste cap. Asta duce la apariția unor reacții.

De asemenea, după cum se spune acum, proteinele Spike pot pătrunde în nucleul celulelor sistemului imunitar și pot provoca tulburări grave ori slăbirea sistemului imunitar.

Acest aspect este observat din ce în ce mai des, însă este ciudat că nu se observă peste tot, altfel ar muri de acum milioane de persoane și milioane s-ar îmbolnăvi. Nu știm însă dacă peste câtva timp nu o să existe milioane de oameni bolnavi, ca urmare a efectelor pe termen lung. Însă ce putem observa în baza de date, este că de la anumite loturi se îmbolnăvesc foarte multe persoane.

Asta înseamnă că aceste companii farmaceutice nu pun mereu aceleași substanțe în aceste injecții. Organele de control care ar fi necesar să garanteze un standard al produselor nu fac aceasta.

Este permis acum ceea ce în mod normal nu ar fi fost îngăduit sub nicio formă, în mod normal existând anumite faze de testare a unui vaccin. Faza 1, 2, 3, apoi se dă aprobarea, urmând un studiu de observare, faza 4. Noi ne aflăm acum în faza 4, când toate celelalte faze ar fi fost necesar să fi fost parcurse, însă știm că la acest vaccin nu a existat nici măcar o fază a experimentelor pe animale și foarte multe elemente au fost excluse.

S-a experimentat doar pe pacienți sănătoși, deși aceste vaccinuri sunt recomandate acum bolnavilor, chiar și femeilor însărcinate. Asta înseamnă că sunt multe aspecte necunoscute și se experimentează direct fără cercetare prealabilă.

Șeful de la Bayer a declarat la Întrunirea Mondială pentru Sănătate din Berlin că este uimit de ce permit oamenii la ora actuală. În urmă cu câțiva ani nu ar fi permis nimeni să fie injectați cu ce se injectează acum.

Industria este încântată de această situație, având multe patente care pot fi experimentate fără ca cineva să observe acest fapt. Comisia de Etică îngăduie orice, pe motiv că este pandemie și mulți se vor bucura de vaccinurile care vor urma, aparent mai bune. Însă și aceștia testează ceva nou, ce înainte nu a existat, și cum le vor testa nu știu nici ei.

Avem acum „studiul de dozare optimă”, unde se administrează vaccin într-o doză mai slabă sau mai puternică, și am văzut că BioNTech a făcut aceasta la milioane de oameni.

În SUA au fost loturi care au avut o toxicitate de peste 3.000 de ori mai mare, altele care au avut toxicitatea de 2.500 de ori mai mare, unele de 2.000, de 1.500 sau de 1.000 de ori mai toxice.

Aceasta s-a făcut în faza 4 de studiu… în mod normal se face cu foarte puține persoane în faza 2 de studiu clinic. Iar aceasta se petrece acum pur și simplu fără ca cineva să observe.

Dragi medici, sunteți implicați în asta. Voi administrați aceste injecții, voi faceți din pacienții voștri șoareci de laborator. Ați știut asta? Ați știut că se testează ceva? Puteți citi despre asta, este făcut public în datele VAERS, am făcut public și pe pagina mea de internet, cu sursă și ce reprezintă asta.

Este o crimă ceea ce se petrece acum.

Sunt experimente pe oameni și oamenii nu sunt de acord cu asta, fiind siliți să se supună. Este ceva foarte grav, facem din oameni șoareci de laborator.

S-a mai petrecut asta în Germania, ceea ce a dus la procesul de la Nurnberg, unde au fost condamnați cei care au făcut aceste experimente.

Ceea ce se petrece nu e este întâmplător, ci sunt experimente făcute cu intenție.

Se folosește teama oamenilor și nevoia lor și prostia politicienilor care îngăduie toate acestea și corupția instituțiilor care ar fi necesar să ne protejeze pentru a nu ne expune acestor experimente.

Biotehnologia oferă posibilități extraordinare. Acum se poate testa orice s-a dorit dintotdeauna, în timp de pandemie. Dar politicienii care ar fi necesar să ne protejeze se pare că nu înțeleg aceasta sau sunt implicați, corupți.

Îmi pot închipui că sunt printre ei și unii care înțeleg, care sunt foarte vocali și care ne spun că este bine să fie așa, care au relații foarte strânse cu industria.

Sunt îngrozit de această energie criminală cu care suntem confruntați, pe care medicii o acceptă, cei care sunt implicați în asta.

Mă bucur foarte mult că există acum o bază de date unde se poate verifica – „How bad is my batch[cât de rău este lotul meu].

Acolo puteți vedea care dintre aceste loturi sunt foarte primejdioase și care sunt mai puțin primejdioase. Probabil că loturile viitoare nu sunt incluse, însă dacă doriți să vă vaccinați sau dacă sunteți siliți să faceți asta, atunci întrebați medicul ce lot este, dacă este unul dintre loturile primejdioase sau dacă vaccinul este dintr-un lot mai puțin primejdios, cu conținut de ser fiziologic sau în care nu se află nimic primejdios. Întrebați-vă medicul, nu lăsați să vă fie injectată orice substanță. Orice medic ar fi necesar să știe ce lot i se livrează și să fie și sigur că a fost controlat ce se află în vaccinuri. Știm că nu sunt peste tot aceleași substanțe în sticluțe. Așa ceva este interzis! Dar știm că se petrece asta! Suntem forțați să acceptăm aceste injecții, de aceea este necesar să întrebați.

Dragi medici, întrebați ce ați primit, ce vi s-a livrat. Dragi farmaciști, întrebați ce vi s-a livrat, cum pot să fiu sigur despre ce este înăuntru.

Și, dragi pacienți, spuneți NU, spuneți NU vaccinului dacă nu este sigur că este un vaccin care să conțină ceea ce este declarat că conține. Și chiar și atunci spuneți NU! Nu puteți fi siguri dacă cineva nu săvârșește o infracțiune. Și nu este cazul să vă predați acestor infractori!

Sper foarte mult ca justiția să-și reia activitatea. Ar putea imediat să meargă la BioNTech, să confiște computerele și să verifice ce se petrece acolo, să verifice actele și tot ce s-a petrecut acolo. Însă aceștia merg mai degrabă la medici care urmăresc să protejeze și să informeze pacienții despre aceste injecții. Sunt cercetate cabinete care urmăresc să protejeze oamenii, în loc să meargă la acești infractori.

Trăim într-o lume îngrozitoare, iar toți cei care sunt responsabili pentru asta, care au plănuit aceste evenimente timp îndelungat, biotehnologii, virusologii, farmacologii, fac abuz și se folosesc de putere pentru a menține teama, pentru că persoanele care mor acum în spitale aparent mor de covid, majoritatea mor însă datorită efectelor vaccinurilor.

La ora actuală are loc un zbor în necunoscut din punct de vedere epidemiologic. Este uluitor ce se petrece și este minunat că ieșiți pe stradă, mi se pare minunat că vă apărați și că nu doriți să deveniți victimele unei intenții criminale!

Nu este cazul să vă temeți unii de alții, nici cei vaccinați nu este cazul să se teamă, cei care au supraviețuit, și vă doresc și în viitor să nu suferiți de pe urma acestor vaccinuri.

Să fim uniți, vaccinați și nevaccinați și haideți să îi demascăm pe acești criminali pentru a putea trăi din nou în democrație, așa cum este scris în Constituție, în condiții de viață normale, unii cu alții așa cum suntem obișnuiți. Rămâneți curajoși și implicați, rămâneți împreună!

Pe curând! La revedere, al dumneavoastră Wolfgang Wodarg.

Citiți și:
Ancheta doctorului Wolfgang Wodarg asupra pandemiei de «gripă porcină»
De ce mor vaccinații. Prof. dr. Sucharit Bhakdi explică cum pot fi relativ protejați de moarte subită sportivii și copiii vaccinați: Opriți orice efort!

 

yogaesoteric
31 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More