De vorbă cu profesorul Corvin Lupu despre antiromânism și evrei (II)

Prezentăm un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului Sterie Ciunmetti de profesorul universitar Corvin Lupu, care predă Relații Internaționale, Științe Politice și Studii de Securitate la Facultatea de Științe Socio-Umane la Sibiu.

Ca orice naționalist autentic, a devenit o țintă a sistemului, fiind acuzat de antisemitism și anchetat penal în 2005 la ordinul organizațiilor evreiești de la Washington. În urma interviurilor acordate, domnul profesor este menționat în raportul Elie Wiesel pe anul 2021, iar după publicarea acestui raport s-a urmărit înlăturarea lui din universitate.

Corvin Lupu

Citiți prima parte a articolului

Interviu cu Profesorul Corvin Lupu – continuare

Sterie Ciumetti: Ce efecte ar avea o condamnare definitivă la închisoare a colonelului Vasile Zărnescu?

Corvin Lupu: Ar fi o mizerie cumplită, descalificantă total pentru justiția din România, care ar confirma lipsa ei totală de independență și supunerea ei în fața SRI-ului aservit colonialiștilor evrei, care acționează direct împotriva patrioților români.

S.C.: Dar o achitare?

C.L.: O achitare ar fi o restabilire a unei normalități grav afectată până în prezent. Chiar și o achitare nu va putea șterge cu buretele efectele nefaste manifestate până în prezent la nivelul Parchetului și instanței de fond. Mă refer mai ales la judecător, fost polițist, care nu trebuia doar să aplice legea, ci era necesar să judece cauza în ansamblul ei, cu profunzimea necesară unei asemenea cauze importante!

S.C.: Anul trecut (2021) a apărut o nouă carte despre Mișcarea Legionară, intitulată Mișcarea Legionară în Romanați, sfidând toate legile antiromânești și toate strategiile de combatere a românismului. Iată că încă se poate!

C.L.: Este bine că se publică volume de istorie a Mișcării Legionare, atât de importantă pentru gândirea naționalistă românească, care poate oferi și tinerilor de astăzi exemple valoroase. Ea poate fi o școală morală și etică pentru tineretul nostru asaltat de cei care vor să-i spele creierul, să-l îndrume spre LGBT, spre un globalism găunos, „băgat forțat pe gâtul popoarelor” (l-am citat pe fostul președinte al SUA). Gândiți-vă că Mișcarea Legionară a beneficiat la timpul ei de sprijinul și de ideologia celor mai mari gânditori ai perioadei interbelice, unii dintre cei mai mari filozofi, sociologi, istorici și gânditori români ai tuturor timpurilor. Nu întâmplător, acești cei mai mari gânditori români patrioți, majoritatea legionari, sunt astăzi interziși de mizerabila Lege 217/2015.

S.C.: Cum comentați faptul că AUR a votat în favoarea legii 134/2021 care prevede pedepse cu închisoarea pentru discriminare și ce părere aveți despre explicațiile lor cu privire la acest vot dat cot la cot cu PNL, PSD și USR, într-o tovărășească unanimitate?

C.L.: Nu am înțeles nici eu această poziție ciudată a reprezentanților acestui partid, pe care eu îl consider de departe a fi cel mai pro-românesc partid din Parlamentul României. Deocamdată singurul. Acum aud că se mai naște un partid patriotic suveranist, compus din civilii din fostul PSD al lui Dragnea, care au fost eliminați din joc de poliția politică represivă, tocmai pentru că au urmărit să promoveze un program politic național patriotic, suveranist, fiind sabotați în mod ordinar de serviciile secrete, de procurori, de instanțele ticăloșite și de ambasadele străine.

Tentativa de a bloca abuzurile prin Ordonanța 13, prin care suspiciunile „rezonabile” (cine stabilește rezonabilitatea?) sunt asimilate probelor, în baza căror suspiciuni au fost închiși abuziv un mare număr de oameni, Legea prevenției, Legea răspunderii magistraților, creșterea semnificativă a nivelului de trai (rezolvată doar la medici și parțial la pensionari și profesori, dar urma mult mai mult), bazată pe fiscalizarea companiilor străine, cei mari evazioniști, hoți și jefuitori ai României, Legea offshore-ului, prin care Dragnea a impus ca redevențele pentru resursele naturale să nu poată fi mai mici de 50%, iar jumătate din gazele și petrolul din Marea Neagră să rămână în România etc.

Românii au fost neatenți, ca să nu spun altfel… Românii, îndemnați de media ticăloșită, de agenturile SRI-ului, de fundațiile străine, de reziști și tot felul de vânduți, s-au prăvălit asupra civililor din PSD, care luptau pentru ei. S-au bucurat ca proștii când i-au arestat pe Dragnea și pe Vâlcov și când au venit securiștii la putere în PSD. Să vedem ce va ieși și din partidul acesta. Are aceeași linie cu AUR. Speranța mea ar fi să se alieze. Voturi o să aibă. Poporul s-a scârbit de globalismul găunos euro-atlantic. Colonialism pur, susținut de cei mai ticăloși dintre locuitorii acestei țări.

Darius Vâlcov și Liviu Dragnea

Revenind la votul AUR din Parlament, nu știu dacă a fost o comandă de la cei care i-au ajutat financiar, sau a fost altceva. Mi se pare anormal că acest partid este proprietatea personală a unui cetățean care poate să dispună după bunul său plac de orice decizie. Este patron… Nu am informații în acest moment asupra cauzelor acestui vot ciudat. Oricum, a fost o mare greșeală pentru că a girat antiromânismul.

Eu am mai spus-o: sunt inerente și asemenea erori. M-aș fi așteptat ca dl Lavric să le spună că nu fac bine. Pe de altă parte, prin această poziționare a reprezentanților AUR ei și-au infirmat linia de forță a partidului, respectiv de partid național suveranist. Cum poți fi în același timp național și suveranist și să accepți ca românii să fie pedepsiți că i-ar discrimina pe minoritari, care, mulți dintre ei au făcut în istoria României, dar și în prezent, mult, uneori foarte mult rău românilor? Să nu ne mai ascundem după deget. Acesta este adevărul. Că au existat și momente de cooperare reușită ale unor români cu unii minoritari este de asemenea adevărat, dar aceasta nu poate să ecraneze faptul că românii au fost oprimați sute și sute de ani de minoritari.

Mereu s-a estompat sau chiar ascuns acest adevăr. După 1918, Marile Puteri au impus României acordarea de privilegii minorităților etnice, mai ales evreilor, inacceptabile pentru un stat suveran. Iar pentru că Ionel Brătianu a refuzat să semneze asemenea condiționări, Marile Puteri au cerut în schimb concesiuni în domeniul petrolului românesc, interesate și atunci, ca și astăzi, să jefuiască această țară frumoasă și bogată. După 1944, gruparea cominternistă judeo-bolșevică a fost mulți ani la conducerea PCR/PMR, chiar dacă liderul partidului era etnic român. În acea perioadă doar etnicii români erau vinovați în ochii noului regim sovietic de toate relele din istoria României.

Abia după 1953, gruparea național-socialistă din PMR a preluat cu greu o influență tot mai mare, culminând cu evenimente memorabile cum ar fi desființarea Sov-Rom-urilor, alungarea grupărilor compacte evreiești din PMR (Hanna Rabinsohn -Ana Pauker, Baruh Tescovici – Teohari Georgescu, Vasile Luca – Laszlo Luka, în 1952 și Ioșka Roitman – Iosif Chișinevschi și Mehr Cohn – Miron Constantinescu, în 1957), retragerea armatei sovietice de ocupație din România (1958), Declarația de independență a PMR din aprilie 1964 și culminând cu declarația de încheiere a luptei de clasă în România (1964; unică în lagărul socialist și contrară ideologiei marxist-leniniste care susținea că lupta de clasă este continuă).

A urmat amnistia generală, când, pe lângă ceilalți deținuți politici, pentru prima oară în istoria contemporană, legionarii au fost eliberați în totalitate, fără excepții. Securitatea nu a agreat acest act politic, văzându-se rămasă fără „obiectul muncii”. Ea a urmărit tot timpul să convingă decidenții politici de „pericolul” pe care îl reprezintă acești legionari și i-au urmărit în continuare, efectele nefiind însă unele deosebite, dar celor care au fost membri ai Legiunii nu li s-a mai permis să intre în aparatul de stat și în cel politic, așa cum se petrecuse în perioada 1945-1948.

Încă din 1958, într-o ședință a conducerii PMR, când țigano-evreul Gogu Rădulescu s-a opus numirii unor etnici românii în funcții de conducere în partid, sub argumentația că au legionari în familie, Nicolae Ceaușescu, care era secretar cu probleme organizatorice, deci al doilea după Gh. Gheorghiu-Dej în partid, l-a întrerupt și i-a spus că în România, în fiecare familie de etnici români a fost cel puțin un legionar și l-a întrebat dacă el crede că românii nu mai trebuie să conducă în România, ci numai minoritarii etnici care n-au fost legionari.

Un frate al lui Ceaușescu, Andruță, a fost și el legionar. Interesant este că, după 22 decembrie 1989, Andruță Ceaușescu a fost singurul membru al familiei Ceaușescu care a executat 15 ani de închisoare pe muchie, nebeneficiind de nicio reducere și decedând curând după liberare. De altfel, după 22 decembrie 1989, conducerea jidănească și jidovită a României coloniale a reluat persecuțiile împotriva etnicilor români, a legionarilor în special, care se agravează din zi în zi. Încă din 1990, la mineriada din 13-15 iunie, președintele țigano-evreu Iliescu a declarat că acțiunea căreia i-au răspuns minerii a fost o operațiune legionară! Tupeu tipic…

Nicolae Ceaușescu nu a permis nici el ca istoricii să pună în evidență relele pe care minoritățile naționale le-au făcut românilor, din interese politice. El ducea o politică în stil mare, de nivel mondial, cu o importantă implicare directă în marile probleme ale lumii, care-i permitea să obțină pentru România avantaje în folosul dictaturii de dezvoltare economico-socială pe multiple planuri. Relațiile cu evreimea mondială erau foarte bune.

Nicolae Ceaușescu

De la firme evreiești s-au achiziționat tehnologii importante, iar evreii nu-și permiteau în acele timpuri să aducă nici cea mai mică acuză de orice fel poporului român, ci, din contră, se înghesuiau în fața „Excelenței Sale, Nicolae Ceaușescu” să îl roage să transmită poporului român caldele lor mulțumiri pentru că i-au salvat de la pieire pe evreii din România și pe foarte mulți evrei din Ungaria.

Iar astăzi, evrei pe care nu am cuvinte în limitele vocabularului academic ca să-i calific, ca alde Florian, Katz, Vainer, Wexler și jidoviții care-i secondează, lansează acuzații mincinoase împotriva poporului român și îi târâie prin justiție pe etnicii români rămași nejidoviți.

Revenind la cauzele pentru care Ceaușescu n-a permis unele adevăruri istorice privitoare la asuprirea românilor de către minoritarii etnici, deși le cunoștea bine, amintim de interesele față de Germania, despre care am vorbit și în prima parte a discuției noastre. Apoi, primii doi cancelari germani cu care a avut Ceaușescu contacte diplomatice importante, Kurt Georg Kiesinger și Willy Brandt, erau evrei.

Abia în finalul regimului ceaușist s-a permis publicarea de lucrări prin care au fost puse în evidență crimele odioase săvârșite de unguri împotriva românilor în Transilvania. Aceste lucrări, scrise de importanți istorici, precum acad. Ștefan Pascu, Mircea Mușat și Ion Ardeleanu, au fost confiscate după 1990 de noii cenzori ai României coloniale, revenită sub conducerea inamicilor etnicilor români.

Rămâne în sarcina istoricilor loiali adevărului, de azi și de mâine, să scrie istoria adevărată și s-o poată și promova. Dar pentru asta este necesar în primul rând să fie abrogată legislația punitivă antiromânească prin care istoricii sunt amenințați cu întemnițarea dacă nu scriu istoria în conformitate cu interesele colonialiste și evreiești și împotriva intereselor României profunde.

Recent a intrat la tipar un studiu al istoricului profesor universitar Cristian Troncotă, în limba engleză despre crimele evreilor împotriva românilor, bazate pe un document original, desecretizat mai demult cu aprobare, din Arhiva SRI, desigur, înainte de directoratul lui Hellwig, care nu cred că ar fi aprobat această desecretizare, eventual cred mai repede că ar fi predat documentul celor care aveau interesul să-l ascundă pe la Yad Washem, sau prin alte arhive secrete evreiești.

După ce apare în limba engleză, am să vi-l trimit în limba română să-l publicați, să vadă românii și partea lor de adevăr dureros, suferințele și crimele pricinuite de evrei românilor, pe care regimul politic actual, vândut total străinilor, în principal evreilor, regim antiromânesc, urmărește să le ascundă.

S.C.: Credeți că domnul general SRI Cristian Troncotă va fi hărțuit și domnia sa de către jidanii de la institutul antiromânesc Wiesel, eventual și de alți jidani de la alte entități?

C.L.: Domnul profesor Troncotă este un patriot. Îl cunosc bine și este un colaborator apropiat al meu. Eu am fost cel care a dorit să vină la Sibiu, la facultatea înființată și condusă de mine. Este un bărbat curajos. El scrie pe baze documentare, științifice. Scrie adevăruri istorice dovedite. Chiar și imbecilismul unora dintre evrei trebuie să aibă o limită. Adevărurile istorice cu argumentație științifică solidă nu pot fi invalidate de nicio instanță, de nicio procuroare ca cea de care a avut parte domnul col. SRI Vasile Zărnescu la judecarea cauzei sale la fond. La sfârșitul procesului am să vă spun și numele ei și al judecătorului și al felului în care au judecat. Deocamdată este acțiune pe rol și nu vreau să-i fac rău dlui col. Zărnescu.

Cristian Troncotă

Revenind la domnul Troncotă, dumnealui nu poate fi acuzat nici de discurs incitator la ură, pentru că este un text științific. Adevărul este adevăr, singurul egal al lui Dumnezeu.

S.C.: Ce impresie v-au lăsat Zilele Rezistenței Anticomuniste de la Sâmbăta de Sus și care a fost reacția dumneavoastră când ați ascultat discursul final al lui Florin Dobrescu?

C.L.: A fost un simpozion reușit, cu multe intervenții interesante, cu rememorări și restituiri importante, un prilej de reîntâlniri patriotice. Desigur, totul a fost monitorizat și dinăuntrul întâlnirii și din afara ei și introdus într-un soft al SRI-ului pentru a fi folosit într-un moment viitor, când să constituie argument pentru sistemul ticăloșit că este nevoie de mobilizare și resurse pentru a combate naționalismul. Lăudabilă a fost prezența celor doi parlamentari români, care nu numai că au venit între noi, dar care au avut discursuri consistente, autentic patriotice.

Cât despre discursul lui Florin Dobrescu de lângă crucea deținuților politici, a fost, cred eu, cel mai bun discurs al lui de la Mănăstirea Sâmbăta de Sus. Ceea ce nu înseamnă deloc că discursurile lui anterioare nu au fost foarte bune. Dar în acest discurs a pus parcă mai multe puncte pe „i”-uri dureroase ale poporului român.

M-aș bucura ca în viitor, dl Florin Dobrescu să completeze expoziția de foști deținuți și martiri de la Penitenciarul Jilava, de care s-a ocupat împreună cu fostul președinte Emil Constantinescu și cu foarte numeroșii legionari asasinați acolo, în frunte cu Corneliu Codreanu. Deocamdată în expoziție nu-și găsește locul niciun legionar, ceea ce este o mare impietate. Apoi, expoziția ar fi necesar să fie completată și cu Ion Antonescu, cu George Alexianu, cu gen. Pichi Vasiliu, cu Mihai Antonescu. Ei de ce lipsesc din expoziția de la Jilava? Nu cumva pentru că nu sunt agreați de evrei? Eu sunt sigur că lipsesc din acest motiv.

Dar, continuând să lansez propuneri, spun: de ce oare nu ar figura în această expoziție și Nicolae Ceaușescu? A fost închis la Jilava. În noaptea de 27/28 noiembrie 1940, când au avut loc asasinatele criminalilor care au ucis legionari nevinovați și nejudecați, el era acolo, în celula 13. A fost naționalist român. A dezvoltat România pe toate planurile mai mult decât a făcut-o oricare alt conducător din istoria țării. A condus România în singura perioadă din istorie când România fost o țară foarte importantă la scară planetară și când el a fost implicat la cel mai înalt nivel în cele mai mari negocieri ale lumii, cu rol decisiv: reluarea relațiilor dintre SUA și URSS, după completa lor întrerupere în 1967, stabilirea de relații între SUA și China, inexistente la acel moment, stabilirea de relații între Israel și Egipt și încheierea păcii între aceste două state. Niciodată niciun alt român nu s-a bucurat în lume de prestigiul lui Nicolae Ceaușescu. Și multe, multe altele…

Nu știu câți români știu astăzi că în 1969 Departamentul de Stat al SUA a cerut tuturor ambasadelor americane din Europa să facă lobby pentru ca lui Ceaușescu să i se acorde Premiul Nobel pentru Pace. Cei care au sabotat proiectul Departamentului de Stat au fost șefii CIA care se opuneau destinderii Est-Vest și care țineau omenirea calată pe o bipolaritate cu grad mare de adversitate, în cadrul căreia ei erau indispensabili.

CIA a raportat în mod repetat Casei Albe, în mod fals, că de fapt politica naționalistă de independență a României este o cacealma făcută de Ceaușescu împreună cu KGB pentru a-l infiltra pe Ceaușescu în cercurile mari occidentale ca pe un cal troian. A explicat acest fenomen marele istoric american Larry L. Watts, el însuși colonel CIA, care a făcut studii universitare de istorie la Iași și Cluj, s-a căsătorit cu o româncă din Bistrița cu care are o fată, și-a făcut doctorat în România, iar între 1992 și 2009 a fost consilier al SUA pentru reformarea serviciilor secrete românești.

Acum vă spun ceva pe care poate mulți români de bună-credință nu îl pot încă asimila: viitorul va demonstra fără putință de tăgadă că cei care în perioada 1969-1989 au luptat contra lui Ceaușescu, au luptat împotriva României!!! Validarea acestui adevăr este doar o chestiune de timp.

Cred că în viitor nicio grupare naționalistă românească nu mai este indicat să abordeze ideologii exclusiviste, de eliminare a celuilalt naționalist pentru că celălalt ar fi fost „așa și așa” și cred sincer că în viitor cei care vor continua să acționeze în acest mod se vor autoexclude și vor rămâne „patrioți de unii singuri”, ineficienți, neascultați de nimeni și veșnic nefericiți. Vor face doar jocul serviciilor secrete dezbinătoare ale poporului român, cu sau fără voia și știința lor.

S.C.: Vă mulțumesc!

(va urma)

Citiți și:
Adevăruri şocante pe care nu o să le găsiți niciodată în presa «sistemului»! Dialog «la gura sobei» cu istoricul Corvin Lupu despre Decembrie 1989 (1)
Prof. Corvin Lupu: Militarii sovietici care au acționat în decembrie 1989 au locuit în unități militare ale MApN, MI și SRI… (I)
Corvin Lupu: «În lumea globală a serviciilor, marile servicii ale lumii le domină pe cele mici și odată cu ele, domină politicile guvernamentale»

 

yogaesoteric
2 aprilie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More