Decizie senzațională despre care presa a tăcut mâlc: Curtea Administrativă de Justiție din Sicilia a declarat vaccinarea obligatorie neconstituțională

Potrivit Curții Administrative de Justiție din Sicilia, vaccinarea obligatorie este neconstituțională. Hotărârea de 53 de pagini, din martie anul acesta, se referă la neconstituționalitatea vaccinării obligatorii impuse personalului medical, dar expunerile de motive afectează vaccinarea obligatorie în întregime.

O parte foarte interesantă a hotărârii instanței este reprezentată de datele din Eudravigilance, care este baza de date de farmacovigilență a Uniunii Europene, și ale cărei statistici sunt cu adevărat șocante.

În decizie se arată: „Datele care au fost colectate de către baza de date europeană arată că, până la sfârșitul lunii ianuarie 2022, 570 de milioane de doze de Pfizer au fost administrate în UE. Dintre acestea, au fost raportate 582.000 de cazuri de reacții adverse, dintre care 7.000 au fost fatale.

Asta pentru Pfizer. În ceea ce privește AstraZeneca, „din 69 de milioane de doze, au fost raportate 244.000 de cazuri de reacții adverse, dintre care 1.447 au fost fatale”.

Apoi menționează și Moderna. „139 de milioane de doze, 150.000 de evenimente adverse, dintre care 834 au fost fatale”.

Apoi Johnson & Johnson. „19 milioane de doze, 40.766 de cazuri raportate, dintre care 279 au fost fatale.”

Cele mai multe dintre efectele secundare menționate mai sus pot fi ușoare. Dar, printre aceste efecte, există și patologii grave care, în unele cazuri, sunt susceptibile de a compromite ireversibil sănătatea pacientului vaccinat, ducând la invaliditate sau, în cele mai nefericite cazuri, la deces.

Prin urmare, este îndoielnic faptul că aceste produse medicale, pentru care se colectează date privind efectele adverse, îndeplinesc cerința constituțională de mai sus.”

Și apoi urmează argumentații spectaculoase.

Este adevărat că aceste cazuri de reacții adverse grave se dovedesc a fi o mică parte. Totuși, criteriul stabilit de Curtea Constituțională pentru aplicarea tratamentului medical obligatoriu nu este posibil să includă o evaluare cantitativă.

Astfel, legalitatea unei vaccinări obligatorii este exclusă în cazul în care aceasta utilizează produse ale căror efecte asupra sănătății pacienților vaccinați depășesc pragul normal de toleranță.

Aceasta nu poate include riscul de efecte adverse grave sau fatale, chiar dacă acestea sunt minime în raport cu populația vaccinată.

Deci, chiar dacă sunt puține, un singur efect fatal este suficient pentru a face acest fapt inacceptabil.

Și chiar dacă acceptăm riscul – deși rar – de evenimente adverse fatale, acest criteriu ar avea implicații etice sensibile.”

De exemplu, cine va stabili procentul „acceptabil” de cetățeni care mor?

Este incontestabil acest aspect. Altfel, se ajunge la nazism.

Curtea Administrativă de Justiție din Sicilia a sesizat mai departe Curtea Constituțională a Italiei.

În cazul în care Curtea Constituțională se pronunță împotriva acestei hotărâri, înseamnă că membrii săi sunt servitori ai politicii.

Ei sunt politicieni, nu judecători. Un judecător nu poate ajunge decât la aceeași concluzie ca și această hotărâre.

Dacă membrii instanței supreme se pronunță diferit, înseamnă că nu sunt ignoranți, desigur, ci cu siguranță extrem de părtinitori și politizați. Ceea ce nu poate fi exclus, având în vedere numirea lui Giuliano Amato, un politician, în funcția de președinte al Curții Constituționale.

Citiți și:
Sute de medici și asistente din Milano au ales demisia sau demiterea în fața obligației de a se vaccina. 3000 de cadre medicale din Italia refuză vaccinarea cu seruri experimentale covid
Mărturie-șoc a unui tânăr din Italia despre reacțiile adverse ale vaccinului: „Aș vrea ca oamenii să-mi citească povestea”
Fost ministru italian de Justiție, Roberto Castelli, după vaccin: „Mă consider un mort care merge”

 

yogaesoteric
19 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More