Dezvăluiri – Un medic sirian din România afirmă: «Exodul imigranţilor în Europa este unul comandat și finanțat»

 

De anul trecut am tot scris despre faptul că exodul imigranților în Europa este o mare făcătură și că scopul acestuia nu este să salveze refugiații (cât se poate de minoritari în masa celor care au asaltat Europa), ci să distrugă Europa cultural și etnic, să o transforme într-un teatru de război. Planul Kalergi elaborat de păpușarii din umbră încă de la începutul secolul XX este pus în practică de decenii, cu un vârf de agresivitate în ultimul an.

În acest context, punctul de vedere al unui sirian care trăiește în România de 25 de ani cred că va cântări mult și pentru cei sceptici și care au o proastă înțelegere a umanismului.

Iată ce ne spune Nadim Al-Hajjar, stabilit în țara noastră din anul 1991, astăzi chirurg în Cluj-Napoca: „Nu există un cetăţean sirian, la ora actuală, care trăieşte în Siria de la începutul evenimentelor și care să deţină posibilitatea să plătească 40.000-50.000 de dolari să plece cu familia lui din Siria. Şi aceste plecări sunt comandate, sunt favorizate, finanţate de cineva. Pe de o parte, cineva are interes de a exercita presiuni asupra Europei, iar pe de altă parte există un foarte mare interes de schimbare demografică în zonă” (citat preluat de pe B1 TV).

Conform B1 TV, „Chirurgul sirian crede că exodul pregăteşte terenul pentru împărţirea Siriei în două sau trei state diferite. El povesteşte că sărăcia şi violenţele au ajuns la niveluri teribile în ţara sa.”

Cu alte cuvinte, planul făcătorilor de războaie și crize umanitare este să depopuleze Siria pentru a o putea spolia mai apoi de resurse și, în același timp, să dinamiteze stabilitatea Europei. Cum altfel ar putea fi introduse legile Big Brother, cum altfel ne-ar putea fi restrânse libertățile și drepturile?!

În acest context, politicienii români care susțin cotele obligatorii de refugiați impuse de UE sunt în cel mai fericit caz niște iresponsabili. Asta dacă nu fac în mod conștient jocurile altora. N-ar fi o surpriză, nu-i așa, că doar politicienii români sunt cei care au și responsabilitatea distrugerii și vânzării României pe bucăți, de 26 de ani.

Să sperăm că acest popor va reuși să se opună islamizării României!


Citiţi şi:

Viktor Orban: «Imigrația necontrolată nu ține deloc de drepturile omului, ci e o chestiune de securitate» 
Depopularea masivă a ţării şi repopularea ei cu imigranţi – planul globalist care loveşte România 
Marea şi nebănuita înlocuire a populaţiilor. Impactul imens al imigraţiei islamice în Europa apare

 

yogaesoteric
14 noiembrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More