Diana Șoșoacă: „O să vedeţi cine o să profite de pe urma vinderii întregii Românii”

Devenită un simbol al revoltei populare în fața abuzurilor și minciunilor guvernanților, Diana Șoșoacă are intervenții radicale, pe teme de maximă importanță națională, pe care parlamentarii nu au curajul să le abordeze.

Într-un discurs fulminant a vorbit despre lichidarea activității miniere și vânzarea unor obiective economice și instituții vitale, dar și despre privatizările păguboase.

Minele se închid, portul Constanţa se vinde, CEC-ul se vinde, spitalele se privatizează”, spune Diana Șoșoacă, subliniind esențialul: „România nu mai este suverană”.

Senatoarea pune degetul pe rană: „Atenţie – o să vedeţi cine o să profite de pe urma vinderii întregii Românii, în condiţiile în care România poate fi salvată!”.

Uitaţi-vă că domnul Franz Timmermans, care este din grupul din care face parte PSD la nivel european – cum am fost la mineri eu şi europarlamentarul Cristian Terheş, imediat a ieşit şi a spus: închideţi minele din România!”, spune Șoșoacă, punctând un aspect ciudat: „A doua zi a ieşit PSD… că sunt de acord cu green deal-ul şi cu domnul Timmermans şi să se închidă minele din România”.

Senatoarea pune o întrebare corectă: „Nu PSD este cel care ar fi firesc să apare oamenii ăştia… că e partid social democrat?!

În context, Diana Șoșoacă dă exemplul țărilor UE cu mare tradiție minieră: „Atâta timp cât Polonia, Germania au renegociat termene de închidere a minelor – Polonia le va închide în 2038 şi se fac investiţii majore”.

Noi de ce nu avem negociatori?”, a întrebat din nou logic Diana Şoşoacă.

Citiți și:
Diana Iovanovici-Șoșoacă, singurul senator care ține cu românii?
CSM să înveţe de la Șoșoacă. Propunerile senatoarei pentru reformarea Justiţiei
Dan Bittman: „Cu 20 de politicieni ca Diana Șoșoacă am fi departe!”

 

yogaesoteric
20 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More