Directorul FBI îl acoperă pe Biden într-un scandal de mită de pe vremea când era vicepreședinte

Republicanii din Camera Reprezentanților par să fie împărțiți în ceea ce privește dacă îl vor acuza pe directorul FBI, Christopher Wray, de sfidarea Congresului. Acesta nu s-a conformat unei citații a Comisiei de supraveghere a Camerei Reprezentanților, care caută un document cu acuzațiile unui denunțător că actualul președinte Joe Biden a primit mită de la un oficial străin, relatează Epoch Times.

Într-o scrisoare din 3 mai adresată lui Wray și procurorului general Merrick Garland, reprezentantul James Comer (R-Ky.), președintele Comitetului de supraveghere, și senatorul Chuck Grassley (R-Iowa) au scris că „au primit dezvăluiri neclasificate, protejate din punct de vedere juridic și foarte credibile”, ale denunțătorilor.

Pe baza acestor dezvăluiri, am aflat că Departamentul de Justiție (DOJ) și Biroul Federal de Investigații (FBI) dețin un formular FD-1023 neclasificat care descrie o presupusă schemă infracțională în care sunt implicați vicepreședintele de atunci Biden și un cetățean străin în legătură cu schimbul de bani pentru decizii politice. S-a afirmat că documentul include o descriere precisă a modului în care a fost folosită presupusa schemă infracțională, precum și a scopului acesteia.”

Citația din 3 mai cerea FBI-ului să predea toate formularele FD-1023 – care notează informații de la surse umane confidențiale – care conțin cuvântul „Biden”.

FBI a refuzat să se conformeze termenului limită de 10 mai prevăzut în citație.

Din răspunsul FBI reiese clar că dosarul neclasificat pe care Comitetul de Supraveghere l-a cerut prin citație există, dar refuză să îl furnizeze Comitetului. Am cerut FBI nu numai să furnizeze acest dosar, ci și să ne informeze ce a făcut pentru a investiga aceste acuzații”, a declarat Comer într-o declarație din 10 mai. „FBI nu a reușit să răspundă niciuneia dintre aceste două solicitări. Poziția FBI este «aveți încredere, dar nu aveți voie să verificați». Această atitudine este inacceptabilă. Intenționăm să continuăm demersul cu FBI și ne așteptăm să se respecte citația.”

Deși FBI nu a reușit să prezinte documentul specific până la termenul limită al citației, oferta lor de a oferi un proces de acomodare ca răspuns la cererea noastră legitimă indică faptul că documentul este real”, a declarat Grassley într-un comunicat.

Așadar, întrebarea rămâne: ce a făcut FBI pentru a investiga acuzațiile foarte grave ale unei surse aparent de încredere a FBI care îl implică pe vicepreședintele de atunci Biden? Scrisoarea de astăzi de la FBI ridică întrebări suplimentare, inclusiv dacă FBI are o anchetă deschisă pe baza acestor acuzații. Poporul american plătește salariile FBI-ului și are dreptul la un răspuns complet.”

Un purtător de cuvânt a declarat că formularele FD-1023 sunt folosite de agenți pentru a înregistra informații neverificate de la surse confidențiale, iar dezvăluirea unor astfel de documente ar pune în pericol investigațiile.

Dezvăluirea unor informații neverificate sau posibil incomplete ar putea dăuna investigațiilor, ar putea prejudicia urmăririle penale sau procedurile judiciare, ar putea încălca în mod nedrept viața privată sau reputația, ar putea crea impresii greșite în rândul publicului sau ar putea duce la identificarea persoanelor care furnizează informații forțelor de ordine, punând în pericol siguranța lor fizică”, a declarat purtătorul de cuvânt pentru The Epoch Times într-un e-mail.

Citiți și:
Procurorul care îl anchetează pe Biden pentru Documentele Secrete este băgat până în gât în înscenarea RussiaGate împotriva lui Trump
Noi documente ale FBI dezvăluie faptul că Joe Biden a fost implicat în afacerile murdare ale fiului său

 

yogaesoteric
25 mai 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More