Două jucătoare de cricket complet vaccinate s-au prăbușit pe teren în timpul unui meci internațional. „Este ceva în aer?”, se întreba un comentator

Două jucătoare profesioniste de cricket din Windies s-au prăbușit pe teren. Chinelle Henry și Chedean Nation au căzut brusc la pământ și au început să aibă convulsii în timpul unui meci internațional împotriva Pakistanului în Antigua. Cele două incidente au fost, așadar, surprinse de camerele de luat vederi, conform Free West Media.

Chedean Nation și Chinelle Henry

Imagini de la meciul internațional au arătat două jucătoare din echipa feminină a Indiilor de Vest leșinând pe teren, la doar câteva zile după ce s-a anunțat că echipa a fost complet vaccinată.

Cu doar trei zile înainte de meci, echipa, inclusiv personalul de conducere, a primit a doua doză de vaccin, potrivit rapoartelor din social media și anunțurilor echipei. „WI sunt vaccinate și pregătite să înfrunte Pakistan Women!”, a scris echipa pe Twitter.

În mijlocul meciului, prima jucătoare s-a prăbușit brusc pe teren și a început să aibă convulsii, în timp ce membrii echipei cereau cu disperare asistență medicală. Jucătoarea a fost transportată pe o targă.

În câteva minute, chiar când meciul urma să se reia, o a doua jucătoare din Windies s-a prăbușit. Comentatorii au fost uimiți de evenimentele dramatice. „Jack, de fapt, primim vești că există o a doua jucătoare din Indiile de Vest căzută”, a spus unul dintre ei.

Se pare că există o a doua jucătoare care s-a prăbușit în echipa Indiilor de Vest și vine o a doua targă. Este uluitor”, spune comentatorul. „Nu am văzut niciodată așa ceva. Ce se petrece?

Este ceva în aer?”, întreabă un alt comentator. „Nu știu. Este ceva neobișnuit.”

Ambele incidente au avut loc într-un interval de 10 minute și, prin urmare, meciul nu a fost oprit. Presa a susținut că motivele prăbușirii bruște sunt „necunoscute”, dar ambele jucătoare a fost necesar să fie transportate de urgență la spital pentru îngrijiri de urgență. Ulterior, cele două jucătoare de cricket și-au revenit. În mod semnificativ, nu au fost oferite explicații pentru aceste prăbușiri bruște.

Citiți și:
Vaccinată complet pe 25 mai, fosta handbalistă Ecaterina Mihaela Drăghici a murit la aproape o lună distanță. Avea 34 de ani
Ciclistul profesionist Greg Van Avermaet, fost campion olimpic: „Trupul meu luptă cu un inamic necunoscut și ar putea fi vaccinul”

 

yogaesoteric
14 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More