Cine a făcut oaia Dolly a produs și maladia covid?

Introducere

Într-un articol scris acum un an susțineam că în ebraică termenul covid devine dybbuk, iar adevăratul său sens este posesia demonică de către un spirit malefic. Este de fapt același algoritm pe care l-am identificat în „Dolly”, primul animal clonat, care în ebraică devine Ylud – tradus ca prunc sau nou-născut. În același articol am urmărit să explic de ce forțe ascunse ar fi interesate să aleagă astfel de denumiri criptice și anumite date calendaristice. Totodată am atras atenția asupra unor evenimente anterioare, semnificative din punct de vedere istoric, care urmează același pattern (șablon) sau model sincronist. Deși la momentul respectiv eram deja conștient de unele informații pe care le veți întâlni în prezentul articol, am preferat să nu le divulg în articolul respectiv. Eseul, publicat inițial în limba engleză de site-ul web Geopolitica, a devenit popular în mass-media alternativă și a fost ulterior tradus în mai multe limbi de către persoane pe care nu le cunosc personal și față de care aș dori să îmi exprim recunoștința, înainte de a continua prezenta expunere.

Deoarece baza teoretică a fost deja explicată în lucrarea menționată mai sus, intitulată „Despre înțelesul ocult al termenului covid” și în cartea Sincronicitate și Simbol,  prezentul articol se va concentra asupra prezentării unor informații noi. Cititorul va decide dacă cele prezentate mai jos sunt produsul unei acțiuni aleatorii sau deliberate. Sincronicitățile vor fi numerotate. Așadar, să purcedem!

Numele

După cum s-a menționat mai înainte,  când este scris în ebraică, Dolly devine Ylod / ילוד, care se traduce ca prunc sau nou-născut, iar covid devine divoc, în ebraică דיבוק sau dybbuk. Potrivit eminentului savant israelian Yoram Bilu, în folclorul evreiesc un dybbuk este un spirit malefic care pune stăpânire pe o ființă umană:

Termenul dybbuk (dibbuq) a fost folosit în cercurile mistice evreiești pentru a desemna  spiritul unei persoane moarte, un păcătos notoriu în timpul vieții sale, care a pus stăpânire temporară asupra unei ființe umane. (…) Posesia de către un dybbuk a fost întotdeauna concepută ca o afecțiune sau o boală, iar agentul posesor, drept un intrus străin, periculos, care era necesar să fie expulzat.”

Dybbuk se traduce și ca obsesie. Mai important decât faptul că Dolly și covid au un înțeles oarecare într-o anumită limbă, în cazul nostru ebraica, aspect care ar fi putut să fie întâmplător, este faptul că sensul cuvintelor se potrivește perfect situaților respective. Ce este mai probabil, povestea oficială că primul animal clonat a fost numit după Dolly Parton, sau că numele înseamnă de fapt „prunc” sau „nou-născut”? Obsesia / posesia descriu oare cu exactitate efectul psihologic (și aș îndrăzni să spun spiritual) pe care pandemia l-a avut asupra omenirii? Prin urmare, nu vorbim doar despre simple coincidențe, întrucât ele au un sens perfect adaptat situației.

Tradiția

Citindu-l pe Carl Jung, am dat peste următorul pasaj în care savantul elvețian, vorbind despre cazul lui Paracelsus, prezintă tradiția hermetică de a aplica nume de cod diferitelor proceduri alchimice și medicale:

În aceste condiții se ajunge de cele mai multe ori la anumite simptome, printre care figurează un limbaj special: vrem să vorbim impresionant, pentru a ne impune adversarului; folosim de aceea un stil viguros cu folosiri de noi cuvinte, așa-numitele neologisme pe care le-am putea numi cuvinte putere… I se aplică astfel cuvântului ceea nu se realizase prin mijloace oneste. Este vechea magie a cuvintelor  care poate degenera uneori într-o adevărată patimă.

Această manie l-a cuprins și pe Paracelsus într-atât, încât și discipolii săi cei mai apropiați au fost obligați să compileze  onomastica (liste de cuvinte) și să publice comentarii. Cititorul nepregătit al scrierilor paracelsice se împiedică mereu de aceste neologisme, în fața cărora rămâne mai întâi neputincios, căci autorul nu pare să considere că merită să dea explicații temeinice…

Adesea, doar prin compararea unui număr de pasaje, se poate distinge aproximativ sensul. Există, ce-i drept, circumstanțe atenuante: limbajul medical de specialitate a avut dintotdeauna  tendința de a folosi cuvinte magic-ininteligibile și pentru elementele cele mai obișnuite. Aceasta ține, în definitiv, de arta prestigiului medical. Arată însă ciudat ca tocmai Paracelsus, care își făcea un punct de onoare din a-i învăța pe alții germana și din a scrie în germană, să încropească neologismele cele mai încâlcite din latină, greacă, italiană, ebraică, ba poate chiar din arabă.

Magia este insidioasă, și în aceasta constă caracterul ei periculos. (…) La practicile magice, schimbarea ordinii literelor are scopul diabolic de a răsturna prin cuvântul distorsionat magic ordinea dumnezeiască într-o dezordine infernală. Este curios cât de necontrolat și de firesc preia el pur și simplu aceste cuvinte și lasă în seama cititorului să se descurce cu ele. (…)

El avea convingerea că medicii este necesar să înțeleagă artele magice și să nu se sfiască, pentru binele bolnavilor, să folosească farmece. Această magie populară nu este însă creștină, ci în mod dovedibil păgână – în exprimarea lui: un «pagoyum»”.

Acum, dați-mi voie să citez un pasaj al unui alt savant eminent, rabinul Joshua Trachtenberg, care în cartea sa despre utilizarea magiei în folclorul evreiesc descrie modul de utilizare al cuvintelor codificate în scopul invocațiilor:

O caracteristică bine-cunoscută a magiei este recomandarea de a face acțiunile în sens invers, de a merge îndărăt, de a-și îmbrăca hainele în spate, de a arunca lucrurile peste umăr. Același principiu se aplică și în descântece, iar farmecele talmudice și evreiești medievale ilustrează pe deplin funcționarea sa. Citatele biblice  erau adesea recitate atât de la cap cât și de la coadă, numele mistice erau rostite invers; uneori cuvintele erau de fapt scrise de-a dreptul invers, așa cum veneau rostite și era nevoie de foarte multă agilitate a conștiinței pentru a nu fi zăpăcit de această redare nefirească a lor. Frazele ce puteau fi citite identic din ambele direcții erau foarte prețuite. Scopul era acela de a sublinia misterul a ceea ce este bizar și nefamiliar și de a mări puterea care este asociată cu abilitatea de a inversa ordinea naturală a lucrurilor.”

Locul

Prima informație care mi-a îndreptat atenția către „Dolly” a fost aceea că primul animal „făcut” artificial de om este produsul Institutului Roslin, situat în micuțul sat scoțian cu același nume (scris și Rosslyn), care găzduiește faimoasa capelă Rosslyn. Practic, institutul a fost înființat tocmai pentru acest eveniment într-un loc cu semnificație francmasonică și hermetică recunoscută.

Numărul

Crearea lui Dolly a fost anunțată la 22 februarie 1997 –  22.2 .1997 (222).

Începerea pandemiei covid a fost anunțată la 11 februarie 2020 – 11.2.2020 (222).

În gematria evreiască, valoarea numerică a lui דיבוק (dybbuk) este 122. A 19-a literă a alfabetului ebraic, kuf (ק) are o valoare de 100.  În consecință, covid-19 (דיבוק 19) are o valoare de (222).

Care este sloganul ales pentru Marea Resetare? Build Back Better, popularizat și sub sloganul „BBB”, cu valoarea numerică de 222, desigur.

Sunt aceste repetări ale secvenței 222 întâmplătoare? Care ar fi șansele? Pot fi interpretate într-un anumit mod? Este vorba de o invocație, de tipul celei descrise de Trachtenberg și, dacă da, o invocație a cui? Ce înseamnă de trei ori 222? Vom lăsa concluzia la latitudinea cititorului…

De asemenea, care este numărul anului viitor? De ce este relevant acest fapt?

Cine este implicat?

S-ar putea argumenta fie că toate cele de mai sus sunt roadele întâmplării, fie că ar putea fi un joc benign de cuvinte al specialiștilor medicali care continuă în tradiția jargonului lui Paracelsus, criptic pentru public, plin de semnificații pentru inițiați. Însă ceea ce ar putea fi benign în cazul lui Dolly, devine îngrozitor în cazul unei boli care a ucis foarte mulți oameni și a justificat un lockdown global.

Poate că nu aș fi scris acest articol, dacă în ultimul timp nu s-ar fi produs o schimbare în tonul mesajelor destinate publicului. Scurgerea virusului din laboratorul din Wuhan, care a fost etichetată inițial drept o teorie a conspirației și, prin urmare, interzisă pe rețelele de socializare, a devenit brusc acceptabilă în discursul public. Implicațiile sunt geopolitice: China poate fi  învinuită fie pentru neglijență, fie, mai rău, pentru malintenție. Pentru a contracara acest fapt, jurnaliștii din mass-media alternativă, precum Ron Unz, au adus în atenția publicului jocurile militare care au avut loc la Wuhan în toamna anului 2019 și posibilitatea ca virusul să fi fost răspândit acolo de către personalul militar provenit din alte țări decât China. Ei bine, cine știe, dar mai bine să continuăm pe drumul nostru…

Acum, pe baza informațiilor prezentate, să îndrăznim să gândim cu capul propriu. Dați-mi voie să vă întreb: observați un pattern (șablon)? Poate fi identificat un anumit model, o semnătură, dacă doriți, în aceste sincronicități prezentate mai sus? Dacă da, este capabil Partidul Comunist Chinez să înființeze un institut în Regatul Unit și să  dea un nume cu semnificație alchimică pentru Dolly? Poate face asta armata americană? Poate PCC, sau chiar armata SUA, să pună numele de  Dolly, covid și BBB și să aleagă datele pentru anunțurile publice făcute de Institutului Roslin și de Organizația Mondială a Sănătății? Poate oare o sectă așkenază păstrătoare a unor superstiții folclorice să facă toate acestea? Pot ei organiza summit-ul de la Davos și promova conceptul Marii Resetări sub sloganul BBB? Dacă răspunsul este nu, cine poate? Există o organizație internațională cu ramificații în diferite țări ale lumii, a cărei filosofie este întemeiată pe hermetism și pe tradiția alchimică? Ce legătură poate exista între Roslin, covid și Davos?

Cum toate se petrec întotdeauna dintr-un motiv, recent am dat de o informație valoroasă care pare aproape suprarealistă. În ianuarie 2019, adică cu vreo zece luni înainte de începerea pandemiei, cercetători britanici au fost aduși  la Forumul Mondial de la Davos pentru a anunța liderilor mondiali că tehnologia mRNA a fost dezvoltată cu succes și poate fi folosită în combaterea gripelor existente și a unei posibile epidemii viitoare pe care au numit-o boala X (Disease X)! Deși pare greu de crezut, informația este 100% confirmată. Nu numai atât, dar aceste vaccinuri au fost dezvoltate cu… cooperarea Institutului Roslin, deoarece, bineînțeles, Roslin este specializat în cercetarea științifică asupra animalelor și în boli precum gripa aviară. Citez de pe  site-ul oficial al Imperial College din Londra, unde într-un articol scris pe 24 ianuarie 2019 se afirmă următoarele:

Profesorul Robin Shattock, șef al compartimentului de boli infecțioase din cadrul Departamentului de Medicină, lucrează la fabricarea de vaccinuri ARN pentru a crea capacități mai rapide și mai accesibile de reacție la focarele de agenți patogeni cunoscuți – cum ar fi gripa, și agenți patogeni necunoscuți, care au fost denumiți boala X.

…Vaccinurile sintetice cu ARN – care valorifică propriile mecanisme celulare ale organismului de a produce un antigen, mai degrabă decât injectarea directă a antigenului – se pot produce în doar câteva săptămâni și pot oferi cea mai ușoară cale pentru o acțiune globală.

Profesorul Shattock a spus: «Într-o situație de pandemie, pentru fiecare întârziere lunară, există un potențial de cinci milioane de decese, echivalentul pierderii lunare a unui oraș de mărimea Romei sau Singapore. Este necesar să reconsiderăm complet modul în care sunt produse și aprobate vaccinurile.» (…)

Lucrând cu Institutul Roslin, profesorul Barclay folosește tehnologia CRISPR – o modalitate de a modifica cu precizie genomul unei specii pentru a introduce noi trăsături – pentru a dezvolta găini care sunt total rezistente la infecția cu virusul gripal. ”

Acum spuneți-mi, vă rog, dacă și aceasta este tot o întâmplare!

Ce înseamnă toate acestea ? Vreau să sugerez că oamenii de știință britanici de la Roslin sau Imperial College sunt implicați în pandemie? Nu neapărat. Afirm însă că între cele două evenimente există o asemănare puternică și că există o mare probabilitate ca acestea să fie coordonate de către același centru de comandă. Îndrăznesc să iau în considerare că forțe aflate la vârful unei organizații internaționale, atunci când au fost informate că tehnologia clonării era funcțională, au decis să cloneze o oaie și să anunțe evenimentul într-un loc cu o semnificație extrem de simbolică. Ei și-au lăsat semnătura în nume și număr. Aceeași amprentă sau semnătură a fost identificată ulterior în cazul covid. Este posibil ca, din motive cunoscute doar de ei, oamenii din același centru de comandă să fi ordonat ulterior dezvoltarea unui tratament medical pentru o viitoare pandemie pe care au numit-o inițial boala X. Când au fost informați că a fost dezvoltată o anumită procedură medicală care include vaccinări în masă cu mRNA, ei au făcut informațiile publice la Davos. Zece luni mai târziu, boala X a apărut în China și a fost numită COVID urmând  algoritmul de la Dolly.

Locul, numele, numărul, toate au semnificație rituală. Nu știu ce credeți voi, dar eu aș vrea ca poliția sau o autoritate competentă să investigheze aceste „coincidențe” și pe acești oameni. Doar că, în unele cazuri, acești oameni s-ar putea să  fie tocmai autoritățile. Cu titlul de exemplu, Contele de Rosslyn, proprietarul Capelei Rosslyn, este fostul șef al Scotland Yard (Poliția Metropolitană) și servește în prezent ca Șef de Cabinet al moștenitorului coroanei britanice, Prințul de Walles.

Este necesar să facem eforturi pentru răspândirea adevărului. Și să ne rugăm.

Autor: Bogdan Herzog, Timișoara, 3 iunie 2021

P.S. Pentru persoanele interesate de rolul jucat de tradiția hermetică în înființarea Academiei Britanice, The Royal Society, „cea mai veche instituție științifică națională din lume”, urmașa „Colegiului Invizibil”, profund interconectată atât cu Roslin, cât și cu Imperial College, consilier științific al guvernului britanic, al Comisiei Europene, al reuniunilor G7 / G8, al Organizației Națiunilor Unite și al agențiilor sale, recomand lucrările Damei Frances Yates, în special  Iluminismul rozicrucian.

Citiți și:
„Noua eră a armelor genetice”: un document chinez din 2015 descrie utilizarea coronavirusurilor ca arme
Numai o revoltă de proporții planetare ne mai poate salva. Oare ne vom trezi la timp?
Senatul SUA: „Narațiunea establishmentului despre covid-19 este o minciună”

 

yogaesoteric
13 noiembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More