Dovadă științifică: ARN mesager din vaccinul Pfizer rescrie ADN-ul din nucleul celulelor hepatice, modificând genomul!

O cercetare științifică din Suedia, ce a fost publicată pe 25 februarie 2022, atestă faptul că ARN mesager din vaccinul Pfizer ajunge în ficat şi se converteşte în ADN, modificând genomul. Este prima dovadă dintr-un studiu care este revizuit de mai mulţi experţi că are loc transcripția inversă, prin care ARN-ul din vaccin ajunge în nucleu şi rescrie ADN-ul celulelor.

Cercetarea a fost făcută în laborator pe celule umane recoltate din ficat (studiu in vitro, dar autorii spun că este posibil ca acest fenomen să se producă şi in vivo). Se atestă astfel ceea ce s-a bănuit încă din vara anului trecut, anume că vaccinul poate duce la alterarea genomului uman, ceea ce nu este deloc ceva bun, urmând a fi făcute studii mai amănunţite şi pentru comportamentul in vivo.

Deși a fost publicat, studiul nu a fost popularizat pe larg – explicabil, din moment ce această cercetare nu este deloc favorabilă autorilor vaccinului pe bază de ARN mesager, iar presa mainstream a fost masiv cumpărată de industria pharma şi de guvernele ţărilor care ascund şi efectele adverse ale vaccinurilor, între care unele destul de grave.

Documentul poate fi consultat aici.

Mai jos redăm câteva video-uri în care se dezbate acest subiect (în limba engleză):

Citiţi şi:
Documentele FDA arată că Pfizer a adăugat în secret un medicament pentru atac de cord la vaccinurile covid pentru copii
Un cercetător acuză: vaccinul Pfizer atacă sângele uman creând cheaguri vizibile la microscop

 

yogaesoteric
15 mai 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More