Dr. Joseph Mercola: Ce este necesar să facem pentru a supraviețui Marii Resetări (I)

Puterile globaliste vorbesc deschis despre intenția de a distruge economia și a perturba aprovizionarea cu alimente. Este necesar să ne pregătim pentru a evita să devenim victime ale distrugerii lor planificate, scrie dr. Joseph Mercola într-o analiză recentă, pe care o redăm în traducere integrală:

dr. Joseph Mercola

Rezumat:

Crizele alimentară, energetică și economică sunt fabricate conform unui plan prestabilit, așa cum pandemia de covid a fost prezisă în timpul Event 201. Într-un interviu recent în emisiunea Good Morning CHD de la Children’s Health Defense, discut cum să ne pregătim pentru aceste crize iminente.

Fundația Rockefeller a fost un jucător proeminent în evidențierea planurilor cabalei „statului subteran”. Fundația a fost sponsor al Evenimentului 201 – în timpul căruia participanții au simulat tot ceea ce s-a petrecut ulterior – și, de asemenea, a publicat cel puțin trei rapoarte care descriu diferite părți din „Marea Resetare”.

În 2010, Fundația Rockefeller a publicat un raport intitulat „Scenarii pentru viitorul tehnologiei și al dezvoltării internaționale”, în care a prezentat un scenariu „Lockstep” (acțiuni sincrone) – un răspuns global coordonat la o pandemie letală. Scenariul descris în acest document se potrivește cu multe dintre detaliile trecutului nostru recent.

În aprilie 2020, Fundația Rockefeller a lansat un „Plan național de acțiune pentru testarea covid-19”, în care a fost prezentat un plan strategic al înființării unei structuri permanente de supraveghere și control social care să limiteze drastic libertățile personale și libertatea de alegere.

Raportul din iulie 2020 al Fundației Rockefeller, „Resetați alimentația: a întâmpina momentul transformării sistemului alimentar în SUA”, declară lipsa de alimente și foametea ca fiind o realitate și descrie modul în care ei intenționează să preia controlul asupra aprovizionării cu alimente și a lanțurilor de aprovizionare sub pretextul „echității”, „dreptății” și „protecției mediului”.

*

În videoul de mai jos – emisiunea Good Morning CHD de la Children’s Health Defense – discut despre inevitabilitatea crizelor alimentare și energetice viitoare și despre cum să ne pregătim pentru acestea. După cum menționez în acest dialog, pare clar că aceste crize sunt fabricate conform unui plan prestabilit, așa cum a fost prezis planul pandemiei de covid în timpul Evenimentului 201.

Cabala tehnocratică globală responsabilă pentru aceste planuri nu își ascunde de fapt planurile. Le anunță în diferite moduri în prealabil. Simulările de crize reprezintă unul dintre ele. Publicarea de rapoarte este un altul.

Fundația Rockefeller a fost un jucător proeminent în evidențierea planurilor cabalei „statului subteran”. Fundația nu numai că a fost sponsor al Evenimentului 201, în timpul căruia participanții au exersat tot ceea ce s-a petrecut mai târziu, dar a publicat și cel puțin trei rapoarte separate care descriu implementarea a diferite părți din ceea ce recunoaștem acum a fi Agenda „Marii Resetări” a Forumului Economic Mondial (WEF).

Un răspuns global coordonat la o pandemie letală

În 2010, Fundația Rockefeller a publicat un raport intitulat „Scenarii pentru viitorul tehnologiei și al dezvoltării internaționale”, în care au prezentat un scenariu „Lockstep” (acțiuni sincrone) – un răspuns global coordonat la o pandemie letală. Deși numele și originea virusului diferă, scenariul prezentat în acest document se potrivește cu multe dintre detaliile trecutului nostru recent.

O pandemie virală letală. Consecințe economice devastatoare. Mobilitatea internațională se oprește drastic, ceea ce cauzează perturbări în industrii, turism și în lanțurile globale de aprovizionare. „Chiar și la nivel local, magazinele și clădirile de birouri, care erau în mod normal pline de viață, au rămas goale luni de zile, lipsite atât de angajați, cât și de clienți”, se menționează în document.

În absența protocoalelor oficiale de izolare”, virusul s-a răspândit ca un incendiu. În acest scenariu, faptul că administrația americană nu a impus restricții stricte de călătorie asupra cetățenilor săi s-a dovedit a fi o eroare fatală, deoarece asta a permis virusului să se răspândească peste granițele sale. China, pe de altă parte, s-a descurcat deosebit de bine datorită impunerii rapide a carantinelor universale pentru toți cetățenii, care s-au dovedit eficiente pentru a reduce răspândirea virusului.

Multe alte țări în care liderii și-au arătat „mușchii autorității” și au impus restricții dure cetățenilor lor – „de la purtarea obligatorie a măștilor de protecție până la controlul temperaturii trupești la intrările în spațiile comune precum gările și supermarketurile” – s-au descurcat bine.

Acest raport dezvăluie, practic, care este planul final, și anume folosirea bioterorismului pentru a prelua controlul asupra resurselor, bogăției și populațiilor lumii; folosirea unui răspuns coordonat la pandemie ca justificare pentru redistribuirea bogăției și resetarea sistemului financiar global.

Planul de acțiune covid-19

Apoi, în aprilie 2020, Fundația Rockefeller a lansat raportul, „Plan național de acțiune pentru testarea covid-19”, care a prezentat un plan strategic menit în mod clar să devină parte a unei structuri permanente de supraveghere și control social care să limiteze drastic libertatea personală și de alegere.

Sistemul de urmărire pe care l-au propus este ciudat de similar cu cel folosit în China, unde locuitorii este necesar să se înscrie într-un registru al stării de sănătate. Odată înscriși, ei primesc un cod QR personal, pe care este nevoie apoi să îl introducă pentru a obține acces în magazine alimentare și la alte servicii.

De asemenea, raportul descrie infrastructura necesară pentru urmărirea statutului de vaccinare în general, pentru toate vaccinurile, nu doar pentru injecțiile anti-covid, și pune bazele monitorizării medicale generale.

Nu numai că [în raport] s-a cerut accesul la alte date medicale, dar, în mod special, și eliminarea legilor privind confidențialitatea. Potrivit acestui document, „Unele preocupări legate de confidențialitate este necesar să fie lăsate deoparte în cazul unui agent atât de infecțios precum covid-19”. Și, citind planul de la cap la coadă, este clar că nu s-a intenționat ca acest program de urmărire și supraveghere să fie temporar.

Covid-19 a fost folosit pur și simplu ca un pretext pentru a se justifica implementarea unui sistem permanent de biosupraveghere. Acest plan a implicat sute de mii de noi angajați, actualizarea sistemelor informatice și implementarea de noi legi care seamănă în multe privințe cu implementarea Administrației pentru Securitatea Transporturilor (TSA) după 9/11.

Resetarea alimentației

În continuare, prezentăm raportul din 28 iulie 2020, denumit „Reset the Table: Meeting the Moment to Transform the U.S. Food System” („Resetați alimentația: este momentul transformării sistemului alimentar în SUA”), care descrie modul în care pandemia de covid a provocat „o criză a foametei și alimentației” în SUA, criză care, insistă ei, este necesar să fie rezolvată printr-o revizuire completă a sistemului alimentar.

Practic, [raportul] descrie modul în care ei intenționează să preia controlul asupra aprovizionării cu alimente și asupra lanțurilor de aprovizionare sub pretextul „echității”, „dreptății” și „protecției mediului”.

Un element-cheie în acest demers este colectarea de date. Ei vor să colecteze date despre cheltuielile și obiceiurile alimentare ale tuturor și, pentru a facilita această operațiune, vor să transfere totul în mediul online, inclusiv educația, medicamentele și cumpărarea de alimente.

Titlul dezvăluie ce se dorește de fapt. „Resetați alimentația” este o aprobare clară a „Marii Resetări”, care a fost anunțată oficial de fondatorul WEF Klaus Schwab și de Prințul de Wales la începutul lunii iunie 2020. Așadar, numai titlul ne spune că apelul Fundației Rockefeller către „resetarea” a sistemului alimentar face parte integrantă din „Marea resetare” a WEF.

Mulți dintre cei care au contribuit la raportul Fundației sunt și membri ai WEF, ceea ce întărește și mai mult această conexiune. În prefață, președintele Fundației Rockefeller, dr. Rajiv Shah, subliniază, de asemenea, că „un ghid cuprinzător” privind „resetarea” sistemului alimentar va fi nevoie să abordeze și alte probleme, printre care „salariile decente” și „locuința”, iar acestea sunt și ele destinate revizuirii în „Marea Resetare”.

Schwab a inventat expresia „a patra revoluție industrială”, care este de fapt doar un alt termen pentru „revoluția transumanistă”. Pe scurt, se referă la integrarea și preluarea inteligenței artificiale, a roboticii și la fuziunea dintre om și mașină, ceea ce va declanșa inevitabil schimbări radicale în societate.

Oamenii înlocuiți și făcuți inutil de către roboți și/sau de către oamenii „îmbunătățiți” vor avea nevoie de un venit minim pentru a trăi și de un acoperiș deasupra capului.

Desigur, în schimbul asigurării de către guvern a unui acoperiș deasupra capului și a mâncării, va fi nevoie să renunțăm la tot ceea ce ne face viața să merite a fi trăită. WEF, cu ani în urmă, a anunțat că „Până în 2030, nu vei deține nimic” și a vorbit serios. Eliminarea drepturilor de proprietate privată face parte din plan. Veți fi „îngrijiți” de guvern, dar veți fi prinși în capcana unui sistem de al sclaviei.

Citiți a doua parte a articolului

Citiți și:
Discuţiile din cadrul Event 201 sunt revelatoare pentru ce ne aşteaptă: centralizare, control, cenzură. Criza covid-19, doar un început
Marea Resetare a lui Klaus Schwab este sortită eșecului. Iată de ce
Școala tinerilor lideri globali, incubatorul așa-zisei „Elite” pentru Marea Resetare

 

yogaesoteric
25 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More