Școala tinerilor lideri globali, incubatorul așa-zisei „Elite” pentru Marea Resetare

Unul dintre cei mai apreciați economiști din lume, germanul Ernst Wolff, pune lupa pe activitatea Forumului Economic Mondial. Școala tinerilor lideri globali (Young Global Leaders School), înființată în urmă cu mai mulți ani de Klaus Scwab, este incubatorul așa-zisei „Elite” pentru Marea Resetare, o școală de pe băncile căreia a apărut dictatura covid-19 din prezent. Reputatul economist consideră că o alianță ascunsă din care fac parte lideri politici și manageri de corporații au exploatat pandemia cu scopul de a prăbuși economiile naționale.

Introducerea unei monede digitale universale reprezintă următoarea mișcare de anvergură pusă la cale. Pregătirea acestui plan a început încă de pe băncile Școlii tinerilor lideri globali, arată Ernst Wolff.

Doctrina Școlii tinerilor lideri globali, aplicată în pandemia covid

Cum se face că peste 190 de guverne din întreaga lume au ajuns să se ocupe de pandemia covid-19 aproape exact în același mod, impunând blocaje (lockdown-uri) și certificate de vaccinare? Răspunsul poate fi găsit în Young Global Leaders School sau Școala tinerilor lideri globali, înființată și administrată de Klaus Schwab prin Forumul Economic Mondial, care-l are drept sponsor, printre alții, pe George Soros.

Majoritatea liderilor politici și de afaceri proeminenți de astăzi a trecut, în drumul spre vârf, prin școala „de cadre” a lui Schwab.

Ernst Wolff dezvăluie câteva aspecte despre Young Global Leaders school care sunt relevante pentru înțelegerea evenimentelor mondiale actuale.

Începuturi misterioase. Rolul lui Henry Kissinger

Povestea începe cu Forumul Economic Mondial (WEF), un ONG fondat de Klaus Schwab în 1971, pe când era doar un simplu economist și inginer mecanic german, în vârstă de doar 32 de ani.

Cum a reușit Klaus Schwab să aducă la Davos, în Elveția, încă de la prima reuniune, 440 de directori din 31 de țări? Pentru un tânăr inginer mecanic, fără experiență internațională, a fost o realizare neașteptată, dar în spatele acestei povești de succes, crede Ernst Wolff, se ascunde trecutul lui Klaus Schwab, care înseamnă contacte și relații cultivate în timpul studiilor universitare. Schwab a fost „ucenicul” lui Henry Kissinger pe vremea când fostul consilier pentru Securitate Națională al SUA decidea absolut tot în politica americană.

În acei ani, Kissinger și Harvard Business School plănuiau înființarea unui forum de management, iar ONG-ul World Economic Forum al lui Klaus Schwab ar fi fost lansat pe piață cu banii Harvardului și influența lui Kissinger, susține Ernst Wolff.

WEF este cunoscut pentru conferințele anuale pe care le organizează la Davos, în fiecare ianuarie, cu participarea liderilor politici și de afaceri din întreaga lume. Astăzi, este cea mai importantă rețea din lume, reunind puterea elitei globaliste – aproximativ 1000 corporații multinaționale fac parte din Forumul Economic!

Lideri politici școliți de „Elită”

În 1992, Klaus Schwab a înființat o instituție paralelă, școala Global Leaders for Tomorrow. Cei înscriși este necesar să aibă o recomandare și abia apoi sunt supuși unui proces riguros de selecție.

Din prima promoție au făcut parte lideri politici de anvergură – Angela Merkel, Nicolas Sarkozy, Justin Trudeau și Tony Blair.

În prezent există aproximativ 1.300 de absolvenți ai acestei școli, iar lista include și nume ale unor șefi din domeniul Sănătății. Patru dintre aceștia sunt foști și actuali miniștri ai Sănătății din Germania, inclusiv Jens Spahn, în funcție din 2018.

Alte personalități care au absolvit școala lui George Soros și Klaus Schwab sunt Jacinda Ardern, prim-ministrul Noii Zeelande, faimoasă pentru că a închis toată țara în perioada pandemiei, Emmanuel Macron, liderul promoției 2017, Sebastian Kurz, ex-cancelarul Austriei, Jean-Claude Juncker, fost prim-ministru al Luxemburgului și președinte al Comisiei Europene, Annalena Baerbock, liderul „Verzilor” germani.

Pe listă apare și controversatul guvernator al Californiei, Gavin Newsom (promoția 2005), ca și actualul secretar al Transporturilor din SUA, Peter Buttigieg (clasa 2019).

Toți acești politicieni, aflați la putere în statele lor, au recurs la cele mai dure și extreme măsuri în combaterea pandemiei, mergând până într-acolo încât au „închis” țările și au interzis oamenilor să iasă din case! În același timp, și-au consolidat puterea, iar democrația, așa cum o știam, a fost anulată în tăcere. Lumea de azi s-a redus, de fapt, la o așa-zisă „elită” de oameni putred de bogați și puternici care controlează tot ceea ce se petrece în politică și ne influențează decisiv viața.

Citiți și:
„Ce este Marea Resetare?” – Un videoclip flagrant marca Forumul Economic Mondial
Sfârșitul democrației: „Marea resetare” (I)

 

yogaesoteric
15 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More