Dr. Ryan Cole: Știm acum că vaccinul este mai periculos decât virusul ‒ Celulele nu mint, cheagurile nu mint, organele lezate nu mint

Celulele nu mint. Cheagurile nu mint. Organele afectate nu mint”, a spus medicul patolog Ryan Cole, în emisiunea „American Thought Leaders” de la Epoch Times. Dr. Ryan Cole a vorbit despre evoluțiile alarmante pe care el și unii dintre colegii săi le-au observat de la lansarea vaccinurilor ARNm anti-covid-19, inclusiv o creștere a ratelor de cancer și apariția unor cheaguri mari de sânge care afectează multe organe.

Iată care sunt cele mai importante pasaje din afirmațiile dr. Ryan Cole:

Ryan Cole

Încă sunt atacat pentru că urmăresc să propag știință și date, deși nu am altă agendă decât cea referitoare la știință și date. De exemplu, încă vedem cazuri neobișnuite de cancer la grupuri de vârstă neobișnuite, la rate mai mari. Acest aspect este acum confirmat de anumite seturi de date federale. Tendințele referitoare la cancer sunt considerabil în creștere, iar aceasta arată seturile de date ale CDC. Deci nu sunt doar o voce în pustiu. Există date statistice și în alte țări se constată evoluții similare.

[Sistemul imunitar înnăscut și sistemul imunitar adaptiv] lucrează în tandem, dar acum există nenumărate cercetări despre vaccinurile Pfizer care arată că acești „pușcași marini” ai sistemului imunitar [fagocitele, celulele ucigașe naturale] nu mai reacționează în modul robust cum se petrecea în mod normal.

Acum, capacitatea altor virusuri de a infecta trupul uman [este mai mare]. Am văzut aceasta anul trecut, când RSV (virusul sincițial respirator) la copii a apărut în afara sezonului. Apoi, am văzut adulți care s-au infectat cu RSV și au fost internați în spital, ceea ce este, de obicei, un pericol doar pentru nou-născuți și pentru copiii sub vârsta de 1 an din cauza dimensiunii traheei lor. Răspunsul imediat [al sistemului imunitar] nu este atât de robust pe cât ar fi normal să fie la majoritatea oamenilor care au primit vaccinurile și nu știm cât timp vor rămâne acești oameni în această stare de imunitate suprimată.

Dar pare să fie un efect care se accentuează în funcție de numărul de doze, proteina spike din vaccinuri având o toxicitate dependentă de doză. Cu cât obțineți mai multe proteine spike, cu atât organismul continuă să o producă și cu atât sistemele sunt mai afectate distructiv.

Am avut o carieră de 26 de ani ca medic. Am pierdut unul dintre contractele mele majore de asigurare pentru „comportamentul neprofesionist” pentru că am vorbit despre ivermectină și am salvat câteva vieți. Afacerea mea a căzut. Numele meu este compromis în regiunea mea, deși par a fi un erou popular în ochii unora. Am primit o lovitură directă din punct de vedere financiar, cu șase fiice – dintre care, patru la facultate – și o familie de hrănit. Am invitat pe oricine din lume care nu este de acord cu mine să vină cu date mai corecte.

Unele universități, din fericire, încep să facă niște studii. Este îmbucurător să văd alți oameni de știință care fac un pas. Aceștia sunt oameni inteligenți și nu ar fi firesc să le fie frică de știința adevărată.

La început, covid a fost în primul rând o boală de coagulare. Odată cu apariția Omicron, nu mai vedem aceeași patofiziologie. O numesc acum coldvid, nu covid, pentru că, la majoritatea oamenilor, este o răceală comună. Dar proteina spike vaccinală este încă cea originală de la Wuhan. Aceasta este spike de coagulare.

Așadar, acum știm că vaccinul este mai periculos decât virusul, deoarece vaccinul are încă toate acele abilități pro-coagulare, inflamatorii, în timp ce spike de la Omicron nu le are. Faptul că proteina spike de la Wuhan a fost lăsată în aceste vaccinuri, când ea a dispărut de mai bine de un an și jumătate, este cu adevărat surprinzător. Ne vaccinăm împotriva a ceva ce, tehnic, nu mai există și care ne aduce toate riscurile și beneficii zero. Vaccinul poate provoca în continuare coagulare și poate declanșa acele căi inflamatorii. Poate pătrunde în mitocondriile noastre și poate distruge funcția mitocondrială, care este respirația fiecărei celule din trupul nostru.

Oricare patolog din lume, nu doar eu, poate găsi această proteină spike în țesuturile cardiace. Poate distruge orice țesut din organism. Spike în sine nu distruge țesutul. Spike declanșează o reacție inflamatorie. Trupul vrea să reacționeze la ea. Apoi, toate aceste celule inflamatorii eliberează citokine și substanțe chimice care vor sfârși prin a „ronțăi” acele țesuturi.

Ne uităm la Islanda, o țară mică, care are 350.000 de locuitori, una dintre cele mai conformiste țări în ceea ce privește vaccinarea. În iulie, cu doar câteva luni în urmă, rata lor de mortalitate în exces peste media pe cinci ani a fost de 56%. Este o rată astronomică.

Recent, chirurgul din Florida Joseph Ladapo a oferit recomandări, spunând că bărbații sub 39 de ani nu este indicat să primească aceste vaccinuri genetice, din cauza creșterii dramatice a numărului de leziuni sau decese cauzate de miocardită.

Dr. Ladapo a făcut studiile necesare care au fost efectuate minuțios și a ajuns la o concluzie rațională. Bărbații tineri nu au risc de deces din cauza acestei boli, în special în cazul Omicron – coldvid, nu covid –, dar încă le cerem membrilor armatei noastre și unor tineri sănătoși să se vaccineze. Un studiu de anul trecut a analizat cazurile de miocardită la sportivi. Pentru jumătate dintre sportivi, miocardita a fost subclinică, ceea ce înseamnă că nu știau că inima lor era inflamată, dar la examenul de scanare, inima lor arăta inflamată.

Încurajez fiecare chirurg general din această țară să urmeze exemplul doctorului Lapado.

Am [examinat] câteva mostre de cheaguri lungi de câțiva zeci de centimetri. Le-am privit la microscop și acea proteină spike este cea care induce această cale de coagulare. Merge peste tot. Nanoparticulele lipidice duc gena peste tot, iar proteina spike ajunge peste tot.

Celulele nu mint. Cheagurile nu mint. Organele lezate nu mint

Mulți patologi vorbesc despre asta în privat, nu doar în public. Mulți dintre cei din universități au și granturi mari. Ei știu că, dacă vor contrazice narațiunea NIH, nu vor primi finanțare. Unele dintre grupurile private se tem de anularea lor din partea comunității lor medicale și a companiilor de asigurări.

Tăcerea este contagioasă, dar la fel este și curajul. Îmi încurajez colegii să fie curajoși. Spuneți adevărul. Spuneți ce vedeți. Să nu permitem politicii să compromită medicina.

Citiți și:
Statisticile guvernamentale dezvăluie adevărul înfiorător: Dacă iei vaccinul anticovid, nu mai poți dobândi niciodată imunitate completă
Cronologia unui genocid: covid-19

 

yogaesoteric
4 februarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More