Efecte ale trezirii energiei fundamentale, feminine, colosale KUNDALINI SHAKTI, în urma unui antrenament spiritual adecvat, consecvent şi tenace (II)

Vă oferim în cele ce urmează o relatare extraordinară a Georgianei Dăneț, practicantă și instructor yoga în cadrul școlii noastre, care a reușit să obțină rezulatate spirituale de vârf punând în aplicare tehnicile yoga învățate la curs. Entuziasmul, perseverența și dăruirea cu care ea a practicat sunt exemplare. În acest fel, efecte cu totul deosebite, menționate în tratate yoga celebre, nu au întârziat să apară. Mărturia sa, ce constituie o sursă de inspirație pentru fiecare dintre practicanții yoga, certifică totodată valoarea inestimabilă a învățăturilor spirituale care sunt oferite în cursurile yoga din cadrul MISA.

Citiți prima parte a relatării
 

Iubitul meu din acea perioadă îmi povestea ce senzuale şi erotice erau celelalte iubite ale lui. Nu mă simţeam deloc bine, fiind indirect criticată şi judecată. Aşa că m-am hotărât să-mi trezesc senzualitatea şi erotismul astfel încât nimeni niciodată să nu îmi mai poată reproşa aşa ceva. M-am pus pe treabă: am lucrat minim 4-6 ore zilnic cu bile geisha, cu YANTRA lui PARASHAKTI şi alte tehnici adecvate din tradiţia tantrică.

Tocmai terminasem facultatea şi nu am mers imediat la un servici. M-am gândit să folosesc acest timp: dacă mi-aş fi luat o slujbă aş fi petrecut acolo 8 ore pe zi, aşa că voi practica yoga 8 ore zilnic. Aşadar am început cu 8 ore de ASANA-e pe zi. După câteva luni bune am trecut la 8 ore de PRANAYAMA zilnic. După aproape un an, am trecut la 8 ore de LAYA YOGA cu MANTRA Marii Puteri Cosmice CHINNAMASTA pe zi, în 4 şedinţe de câte 2 ore, conştientizând exact aşa cum am descris anterior.

Mi-am înclinat patul la 35 de grade şi aproape un an am dormit cu capul în jos. Fenomenele intense de sublimare s-au declanşat destul de repede. Dormeam 4 ore pe noapte, am devenit conştientă că dorm sau visez, mă trezeam cu mintea perfect limpede, lucidă şi simţeam o stare puternică de claritate a conştiinţei.

În octombrie 1996, am participat la tabăra de parapsihologie de la Voineasa. În programul zilnic erau şi două meditaţii de 30 de minute – o zi cu SHIVA, o zi cu GANESHA. Într-una dintre zile, în timpul meditaţiei cu GANESHA, KUNDALINI s-a trezit extraordinar de puternic şi am intrat într-o stare profundă, copleşitoare de extaz, uimire, minunare şi recunoştinţă copleşitoare. Lacrimile îmi curgeau şiroaie. Deşi meditaţia s-a încheiat, starea mea a continuat la fel de intens încă 3 ore, cât a durat programul de seară. Acela a fost punctul de pornire a trezirii lui KUNDALINI fără întreruperi. Am început să am stări de extaz şi în timp ce dormeam. I-am spus lui Grieg că nu mai visez, iar el mi-a explicat că mă aflam în starea de TURYA – extaz – în starea de somn fără vise. Înainte de a adormi, când închideam ochii, pe ecranul minţii vedeam lumini feerice, ca acelea ale curcubeului, întretăindu-se şi „jucându-se”, asemănătoare imaginilor din filmuleţul Illumination. Îmi erau de ajuns 4 ore de somn pe noapte.

La fiecare meditaţie intram din nou într-o stare foarte intensă, datorită lui KUNDALINI trezit – trupul se mişca puternic şi făcea spontan KRIYA-uri, MUDRA-e şi BANDHA-uri, lacrimile îmi curgeau fără voia mea, iar stările de meditaţie în extaz durau câteva ore neîntrerupt, minim 8-9 ore.

Fenomenele care însoţeau aceste stări pot fi grupate în 8 categorii:
1) KRIYA-uri (mişcări involuntare ale trupului);
2) senzaţii şi simptome corporale (simţeam că am luat foc, iar prietena mea mi-a confirmat că sunt foarte fierbinte, punând mâna pe mine; simţurile erau de sute şi uneori de mii de ori mai acute);
3) posturi şi tehnici yoghine de respiraţie realizate în mod spontan (respiraţia laringiană cu frecare; PADMASANA; UDDIYANA BANDHA şi NAULI KRIYA spontan realizate din orice poziţie, chiar şi culcată pe spate sau pe burtă; KECHARI MUDRA; ochii se orientau spontan către vârful capului etc.)
4) manifestări interioare mistice emoţionale intense;
5) primirea unor informaţii extrasenzoriale vizuale, auditive, olfactive şi gustative, ca în nişte „viziuni” spontane;
6) fenomene psi şi paranormale (le descriu mai jos);
7) stări de extaz divin (SAMADHI);
8) transformarea radicală a perspectivei asupra vieţii şi asupra divinului.

Odată cu această nouă trezire a energiei KUNDALINI SHAKTI, am remarcat că sensibilitatea mea (cu alte cuvinte percepţiile subtile) a devenită acută. De exemplu, simţeam foarte clar care era intenţia celor care veneau spre mine, dacă era doar o curiozitate goală, ca şi cum s-ar uita la un spectacol de circ, sau dacă într-adevăr erau „atinşi” la modul profund şi pozitiv de fenomenul prin care treceam. Nu suportam să mă atingă cei care erau impuri, care aveau într-o formă sau alta o stare interioară de agresivitate, de aroganţa, de ipocrizie, de răutate sau de falsitate. Dacă mă atingeau, deoarece vibraţia lor era joasă în comparaţie cu starea mea interioară, mă simţeam „violentată”. Nu suportam să mă atingă nimeni pe creştetul capului. Chiar şi până în ziua de astăzi am rămas cu această sensibilitate, dar ea nu este aşa de puternică ca atunci şi o pot controla. În continuare mă „feresc” să-mi petrec timpul sau să mă las atinsă fizic de oameni care sunt falşi, ipocriţi, aroganţi sau grosieri.

Simţurile au căpătat o acuitate extraordinară, devenind de sute sau chiar de mii de ori mai intense. Simţeam ca şi cum înainte de această trezire a lui KUNDALINI fusesem oarbă iar acum vedeam, fusesem surdă iar acum auzeam etc. Atingerile provenite de la cei „compatibili” cu mine îmi creau orgasm instantaneu, chiar şi o inocentă atingere pe braţ.

Reîntoarsă acasă, fenomenele legate de trezirea lui KUNDALINI au continuat. Grieg mi-a explicat că deoarece m-am trezit din punct de vedere erotic, GANESHA şi-a revărsat graţia Sa asupra mea sub forma trezirii energiei feminine, creatoare, colosale, KUNDALINI SHAKTI. Intram spontan în stări de meditaţie care durau minim 8-9 ore neîntrerupt. Orice era bun şi frumos îmi declanşa aceste stări îndelungi de meditaţie: un cuvânt frumos, o muzică divin inspirată, o idee strălucită, un miros foarte plăcut, un gust delicios, o atingere diafană… Stările de extaz pe care le trăiam pot fi asemănate cu intense stări superioare de orgasm (aşa cum mi-a confirmat şi Grieg), în care pur şi simplu învăţam despre Dumnezeu trăind eu însămi toate acele stări excepţionale. Atunci când se aflau în preajma mea, colegii mei de cameră intrau şi ei în stări asemănătoare, dar mai puţin intense. Li se amplificase enorm aspiraţia faţă de Dumnezeu.

Trezirea lui KUNDALINI, în afară de inducerea stărilor meditative extatice, mi-a transformat profund perspectiva asupra realităţii. Uneori când meditam, îl întrebam pe Dumnezeu: „Doamne, cum trăieşti Tu starea de iubire?”, „Doamne, cum trăieşti Tu starea de umilinţă?” etc. La aceste întrebări primeam răspuns sub forma unor stări profunde şi complexe, care se „revărsau” în universul meu interior.

Unul dintre efectele clare ale trezirii acestei energii este o stare spontană de transfigurare a tot şi a toate. De aceea am căutat să lucrez conştient cu această abilitate de a transfigura oamenii, situaţiile şi fenomenele din jurul meu. Într-una dintre taberele spirituale de vacanţă ce s-a ţinut la Voineasa, mă plimbam prin natură într-o stare de transă benefică şi m-am oprit sub un pom înflorit. Vântul adia, aşa că peste mine „ploua” cu petale albe. Spontan am transfigurat acele petale în lumină divină alb strălucitoare ce se revărsa în valuri asupra mea, şi datorită stării intense de transfigurare am intrat apoi în stare de extaz. Ceea ce m-a îndemnat să îmi cultiv această stare de transfigurare a fost descrierea pe care Grieg a făcut-o într-una dintre conferinţele sale, în care a spus că sacrul există mereu prezent în profan.

Într-o zi, în timp ce făceam ASANA-e pentru dinamizarea lui VISHUDDHA CHAKRA, am început să aud în universul meu lăuntric limbi străine, ca şi cum aş fi ascultat un post de radio. Am auzit fraze întregi în engleză, franceză, italiană, spaniolă. Deoarece studiasem aceste limbi la facultate, am crezut că subconştientul „vorbeşte singur”. Însă când am început să aud şi limbi pe care nu le vorbesc şi nu le înţeleg, am realizat că e vorba de alt fenomen. Altă dată, în timp ce făceam SHAVASANA (relaxarea yoghină completă) am simţit că în momentul în care îmi relaxam câte o parte a trupului, o lumină intensă alb strălucitoare pătrundea în acea zonă, o dizolva şi o transforma în lumină divină. La sfârşitul relaxării eram în întregime lumină divină.

Am început să simt constant şi intens că sunt imensă, infinită, una cu tot universul, şi de aici au început să apară şi unele fenomene deosebite: auzeam ce gândesc ceilalţi, ştiam ce urma să se petreacă. De exemplu, într-o zi o fată a venit la noi cu trei kilograme de mere, să ni le facă cadou. Le-am spus colegelor de cameră în detaliu ce va face înainte ca ea să intre pe uşa casei. Sau ştiam pentru cine sună telefonul fix chiar dacă nu era pt mine şi îi chemam pe respectivii colegi la telefon în timp ce acesta încă mai suna etc. Îmi apăreau în mod curent fenomene de telepatie şi empatie etc. La un moment dat, deoarece să auzi ce gândesc oamenii din jur nu e mereu plăcut, l-am rugat pe Grieg să-mi spună ce să fac spiritual cu această formă de claraudiţie. Mi-a răspuns: „Fii precum o oglindă de cristal ce oglindeşte realitatea exact aşa cum este.” De atunci, acest fenomen nu m-a mai deranjat.

În cazul meu, trezirea lui KUNDALINI se manifesta (şi se manifestă în continuare) în două maniere:
1) extrovertit, ca o erupţie vulcanică de intensitate maximă (trupul se mişcă, vibrează intens, face spontan KRIYA-uri, BANDHA-uri, MUDRA-e, scot anumite sunete etc.),
sau
2) tăcut, introvertit. Această energie îmi susţine subtil tot ceea ce intenţionez şi fac bun. La cursuri şi la grupuri, tot ceea ce făceam împreună cu cei care participau era mult îmbogăţit, intensificat şi susţinut subtil de KUNDALINI SHAKTI.

Atunci când KUNDALINI s-a trezit, în anul 1996, am fost într-o stare continuă de extaz orgasmic timp de 7 luni. Într-una din zile, în timp ce eram în baie, mi s-au înmuiat picioarele de atâta fericire şi de aceea am fost nevoită să mă ţin de chiuvetă. Vibraţiile trupului meu erau atât de puternice încât chiuveta aproape a fost scoasă din perete. Trupul îmi vibra continuu în timpul somnului, iar o colegă s-a dus să doarmă într-o altă cameră, fiindcă energia era atât de intensă în prejma mea „că o puteai tăia cu cuţitul” şi nu o lăsa să adoarmă.

Forţa transformatoare puternică a acestei energii este de atunci prezentă în munca mea de instructor yoga – elevii mei se simțeau inspirați, câştigau premii la concursul de yoga – şi de coordonatoare de grup de SHAKTI – femeile mărturiseau că: „mă transform în 6 luni de grup cât în 3 ani de curs”.

Starea de orgasm era starea de fundal indiferent ce altceva făceam. Grieg m-a sfătuit să nu fac dragoste cu nimeni până nu se mai linişteşte KUNDALINI, pentru că nimeni nu ar rezista la acea intensitate a energiei, ar ejacula şi atunci m-ar afecta şi pe mine, coborându-mi nivelul predominant al conştiinţei la nivelul lui SVADHISTHANA CHAKRA pentru foarte mult timp de atunci încolo (chiar pentru foarte multe existențe).

Deşi nu primisem încă iniţierea în SVARA YOGA, citind cursurile de yoga am descoperit cât durează succesiunea TATTVA-elor şi am remarcat că făceam spontan ceea ce era cel mai bine din punct de vedere SVARA YOGA să fac.

Trăiam deseori stări de omniprezenţă, de ubicuitate, de contact direct cu Marile Puteri Cosmice, cu fiinţe divine, cu îngeri, cu zeii şi zeiţele din SVARGA LOKA. Mă simțeam precum „soţia lui Dumnezeu şi sora mai mică a Marilor Puteri Cosmice”.

Când am început din nou să fac dragoste, de fiecare dată se petreceau fenomene deosebite: apăreau stări de proiecţie astrală şi cauzală; fenomene curente de modificare a percepției asupra energiei timpului, în care iubiţii mei credeau că am făcut dragoste 1-2 ore dar de fapt trecuseră 8-9 ore sau simţeam că preludiul avea 45 minute dar de fapt trecuseră 8 ore; forme înalte de orgasm şi de extaz; iar iubiţii mei care nu erau la curs deveneau spontan continenţi sexual.

Citiţi continuarea acestei relatări


Citiți și:

Cum se poate trezi şi ascensiona Kundalini

În mod paradoxal, trupul nostru firav poartă ceva imens, glorios, ca o catedrală cosmică plină de sacralitate

yogaesoteric
31 martie 2015
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More