Eficacitatea aspirinei contra coronavirusului

 

Există un medicament care te scapă de durerea de cap. Același medicament face minuni și în ceea ce privește durerea cronică. Dar nu numai la dureri este bun. O cantitate mică din acest medicament, luată zilnic, previne infarctul miocardic. Surprinși? N-ar fi indicat, întrucât sunt abia la început cu dezvăluirea beneficiilor medicamentului-minune. Ați fi surprinși dacă ați afla că același medicament previne demența sau Alzheimer-ul? De asemenea, este dovedit clinic că reduce cu 15% riscul de atac cerebral.

Dar ce vorbesc? Face minuni și-n ceea ce privește cancerul, în general, și a celui de colon, prostată sau plămâni, în special. Mai vreți, mai sunt numeroase beneficii medicale, dar n-am timp să le spun aici. Cred că s-ar putea scrie o carte consistentă despre beneficiile sale medicale.

Există însă și benefici… cosmetice. Spre exemplu, are efecte certe asupra pielii care devine mai tânără și mai elastică. Tot la nivelul pielii, tratează acneea și punctele negre. Reduce până și cercănele și e eficientă în tratarea bătăturilor. Culmea e că până și la nivelul părului are un efect de reducere a tendinței de îngrășare, ține mătreața sub control sau poate avea un efect de repigmentare naturală a părului grizonat.

Curioși despre ce este vorba? O să vă spun, nu înainte de a vă aminti că același medicament este eficient în tratarea covid-19, administrarea sa în primele faze ale bolii făcând diferența dintre cei care au simptome ușoare sau medii și cei care ajung la ATI. Știu că v-am trezit curiozitatea, de aceea vă voi spune că e vorba despre cel mai ieftin și mai banal medicament, care nu lipsește din nicio casă: aspirina.

Vă întreb totuși, de ce nu vedeți campanii media de conștientizare a beneficiilor aspirinei? De ce nu sunt făcute cunoscute toate cele pe care vi le-am spus? În schimb, vedeți uriașe campanii media în favoarea unui vaccin dubios care se dorește a fi administrat pe repede-înainte. De ce?

Păi, în primul rând, diferența este enormă: aspirina costă mai puțin de un cent bucata în timp ce „vaccinul minune” costă peste 12 EUR!!! Asta în condițiile în care se comandă cantități imense de vaccin. Mai amintesc doar că aspirina are efecte adverse minore, cunoscute în urma unei experiențe de peste un secol, în timp ce „vaccinul minune” abia intră în piață, efectele sale adverse constituind o mare necunoscută.

Gândiți-vă bine la cele spuse înainte de a „face pasul”. Nu de alta, dar s-ar putea să vă aflați pe un drum fără întoarcere!

Autor: Dan Diaconu


Citiţi şi:

Profesorul Christian Perronne despre vaccinul anti Covid-19: Există un risc real de a ne modifica pentru totdeauna genele…

Aspecte urgente importante referitoare la TIPURI DE PROFILAXIE a bolilor corelate cu unele exemple practice… (I)

Una dintre cele mai cunoscute flori ar putea vindeca noul coronavirus

 

yogaesoteric
9 ianuarie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More