Enciclopedia naturistă a AFRODIZIACELOR (vol. I)

o lucrare de Gregorian Bivolaru

 

– prezentarea cărții –
 

 “Dumnezeu a creat plantele tămăduitoare, iar omul înţelept le foloseşte” – BIBLIA

“Într-o lume oarecum debusolată, care adeseori tinde către propria sa distrugere, unde sentimentele de izolare şi de sărăcie interioară devin intolerabile, fiinţa umană resimte
cu o intensitate din ce în ce mai mare nevoia de a se redefini şi de a da un nou sens, plin de înţelepciune, vieţii sale amoroase.

Scopul esenţial al acestei lucrări este înflorirea amoroasă a fiinţei, ceea ce poate fi baza unei căutări spirituale rodnice care, prin intermediul continenţei sexuale, poate conduce fiinţa la descoperirea uluitoarelor sale potenţialităţi latente. La urma urmelor, acest demers urmăreşte să ne ghideze către un ŢEL UNIC, care se traduce în limbajul căilor tradiţionale prin concepte-cheie, cum ar fi: ELIBERARE SPIRITUALĂ, MÂNTUIRE, ILUMINARE. Dacă avem în vedere că tradiţia orientală consideră IUBIREA CA FIIND O DILATARE EUFORICĂ DE LA FINIT CĂTRE INFINIT, ajungem să intuim de ce au fost consacrate nenumărate lucrări studiului secret al sexualităţii, al orgasmului şi al implicaţiilor sale psihice, mentale şi spirituale, ca factori de declanşare a extazului amoros. Raporturile de diferenţă sau de similitudine ale experienţelor amoroase, care mai sunt familiare, cu o stare de amor divin veritabil sunt însă mai puţin cunoscute.

Unii au afirmat că nu este posibilă nici o legătură între emoţia amoroasă intensă şi profundă sau sexualitate, pe de o parte, şi experienţa spirituală a unei treziri interioare, pe de altă parte. Singuri, adepţii tantrismului Indian şi unele şcoli taoiste secrete admit că există raporturi strânse între spiritualitate şi sexualitatea transfiguratoare, care este profund benefică numai atunci când se realizează CU CONTINENŢĂ.

Importanţa crescută pe care oamenii epocii noastre o acordă erotismului ne arată, într-un mod indirect, că ei au o confuză conştiinţă a valorii sale sacre. Cu toate acestea, extrem de puţini sunt cei care ştiu că orice căutare ce nu este fundamentată metafizic rămâne ZADARNICĂ şi în final, devine chiar dizolvantă.

În această căutare iniţiatică, plantele şi substanţele naturale afrodiziace ne ajută să pătrundem în tărâmuri magice şi ne impulsionează să preschimbăm cu uşurinţă amorul în artă. Astfel, în ambianţa aceea atinsă de miracolul unei plante afrodiziace ( ingerate într-o doză corespunzătoare), iubiţii care stăpânesc perfect continenţa sexuală şi sublimează enrgiile erotice uriaşe ce rezultă, fac dragoste ore de-a rândul fără să-şi epuizeze dorinţele, îmbrăţişările lor ajungând să nu se sfârşească niciodată, iar plăcerea mereu reînnoită curge într-una , ca un şuvoi tainic fără odihnă. Atunci când cei doi iubiţi experimentează la unison efectul pe care-l trezeşte o anumită plantă afrodiziacă, ei simt în mod gradat că sunt înfioraţi de o încântătoare trăire misterioasă, ce are tendinţa să se transforme într-un inefabil avânt erotic.

Fiecare plantă afrodiziacă (atunci când este ingerată într-o doză corespunzătoare) declanşează în fiinţa noastră, în mod specific, o stare distinctă. Ea ne revelează o anumită faţetă a erotismului latent care se află în fiecare dintre noi, gata oricând să ne conducă la o extraordinară fericire”. 
                                                                                       profesor yoga Gregorian Bivolaru

Această carte a fost publicată la

Editura Shambala

yogaesoteric

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More