Enciclopedia naturistă a AFRODIZIACELOR (vol. II)


o lucrare de Gregorian Bivolaru

 

– prezentarea cărții –

 
 
„ DACĂ FIINŢELE UMANE VOR PETRECE MAI MULT TIMP FĂCÂND DRAGOSTE, VOR FI ASTFEL MAI FERICITE ŞI ATUNCI ELE VOR PETRECE MAI PUŢIN TIMP PENTRU A FACE RĂU”.


Creşterea speranţei de viaţă are adeseori drept principală consecinţă o deteriorare considerabilă a sexualităţii, care este mai ales legată de vârstă. Acest aspect se repercutează, deloc plăcut, asupra calităţii vieţii. Nu de puţine ori, când se înfiripă o relaţie de iubire între două fiinţe umane de sex opus, stresul şi tensiunile nervoase de tot felul au un rol inhibator asupra sexualităţii. Aceasta se petrece chiar şi în cazul sexualităţii celor tineri. Oare ce se mai poate face atunci? Nu intraţi în panică! O mulţime de soluţii,adeseori nebănuite, există…

Studiind cu multă atenţie această enciclopedie ( care la momentul actual este cea mai cuprinzătore din lume), veţi descoperi că sute de remedii perfect naturale, ce au fost de la origini create de DUMNEZEU, există…şi vă aşteaptă să le folosiţi. Tocmai de aceea, nu uitaţi că ÎNTOTDEAUNA O ACŢIUNE ADECVATĂ ESTE SUPERIOARĂ NONACŢIUNII ŞI COMPLACERII ÎN SUFERINŢĂ.

Acest tratat  a fost conceput pornind de la ideea- forţă că orice fiinţă umană care iubeşte şi care practică foarte bine continenţa amoroasă are dreptul la o viaţă sexuală sănătoasă, puternică şi profund satisfăcătoare. Aceasta o poate ajuta să- l descopere ( şi astfel ) pe DUMNEZEU TATĂL,  care înainte de toate este IUBIRE.

 
Maeştrii tantrici ai Orientului afirmă că, în cazul celor care iubesc cu putere şi care practică perfect continenţa amoroasă, sexualitatea nu se stinge niciodată complet. Ea poate chiar să reînceapă cu mult mai puternică decât a fost înainte, indiferent de vârstă, CU AJUTORUL IMPULSIONĂRII URIAŞE PE CARE NE-O POT OFERI PLANTELE AFRODIZIACE.

Folosind în mod sistematic feluritele plante afrodiziace, un bărbat are şansa să devină foarte puternic (viril), mai ales dacă practică în mod corect continenţa sexuală. Atunci, lui îi este cu uşurinţă posibil să-şi controleze perfect erecţia şi ejacularea, atingând în felul acesta zeci de orgasme copleşitoare, fără să se simtă deloc vlăguit.

În cazul femeilor ce practică foarte bine continenţa sexuală, plantele afrodiziace fac minuni, pentru că facilitează apariţia orgasmelor în serie şi totodată le intensifică, ajutându-le să atingă cu uşurinţă culmi ale extazului amoros, pe care nu le-au atins niciodată înainte.

Printre altele, plantele afrodiziace au uneori un efect aproape imediat, iar alteori, cumulativ, în ceea ce priveşte intensitatea şi durata actului amoros realizat cu continenţă. Multe plante, din cele descrise în această carte, sunt veritabile revitalizante sexuale, care provoacă la bărbaţi o erecţie imediată, puternică şi durabilă. Anumite plante vă oferă avântul amoros şi o intensă dorinţă, necesare atunci când vă aflaţi într-o delicioasă intimitate cu fiinţa iubită.

Prin intermediul plantelor afrodiziace, rezultatul întâlnirilor de dragoste trupească devine pentru fiecare fiinţă umană mai mereu spectaculos şi lipsit de oboseală. Excitaţi la culme de aceste plante, îndragostiţii se sărută pe îndelete şi cu o mare pasiune, având grijă să nu le rămână nici un colţişor de trup nemulţumit, nemângâiat, nealintat. Încă de la prima atingere, între iubiţi se nasc tainice scântei care le înstelează privirea, apoi apare răsucirea moale de trupuri iubitoare, care se caută întruna şi se găsesc mereu. La scurt timp după aceea, orgasmele apar, uneori în torent; unele dintre ele se pot naşte doar din atingerea îndrăgostită, din jocul spontan al mâinilor pasionate care alunecă pe trupul fiinţei iubite sau chiar din jocul misterios al privirilor schimbate cu subânţeles.

Graţie impulsionării pe care o declanşează în fiinţă plantele afrodiziace, toate acestea şi multe altele ne sunt accesibile, prin inermediul stărilor senzuale mereu reînnoite ce se trezesc în  noi datorită unor inefabile procese de rezonanţă. Totodată, pentru cei îndragostiţi, plantele afrodiziace constituie un inductor de fericire extraordinară.

Această carte a fost publicată la Editura Shambala

yogaesoteric

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More