Europarlamentarul Bruno Gollnisch demască duplicitatea preşedintelui francez

de Mihai Vasilescu

În contextul crizei financiare mondiale, Nicolas Sarkozy, preşedintele Franţei, a insistat foarte mult pe ideea solidarităţii între statele membre UE şi a propus crearea unui „guvern economic mondial” pentru soluţionarea acestei crize. Această propunere a iscat numeroase discuţii în Parlamentul european, întrucât nu face decât să împingă lucrurile şi mai mult pe panta dominaţiei supranaţionale. Unul dintre cele mai vehemente proteste îi aparţine politicianului şi europarlamentarului francez Bruno Gollnisch, care a subliniat contradicţiile dintre vorbele şi faptele lui Nicolas Sarkozy.

„Chiar activitatea dumneavoastră, domnule preşedinte, este o dovadă a incapacităţii Uniunii. Pe 4 octombrie aţi cerut o reuniune în patru (şi nu în 27 aşa cum era firesc), pe 11 octombrie o reuniune bilaterală (doar cu Germania), pe 12 octombrie o reuniune doar cu statele membre ale zonei euro (aşa numitul Eurogrup), pe 18 octombrie încă una doar cu preşedintele SUA, pentru a-l convinge să organizaţi împreună o altă reuniune având ca scop refondarea întregului sistem mondial. Dacă ne gândim bine, aţi spus că la aceasta nu veţi invita decât şase dintre cele 27 de state ale UE împreună cu SUA, Japonia, Rusia, India şi China. Aţi făcut toate acestea în timp ce vorbeaţi de solidaritate şi fraternitate între ţările membre.

Domnule preşedinte, calea pe care o avem de urmat este cu totul alta!  Ea nu exclude nici dezbaterile pentru a ajunge la un acord între toate statele europene, nici cooperarea industrială, culturală sau de alt tip. Însă implică o ruptură radicală cu sistemul mondialist şi repunerea completă în chestiune a pretinselor binefaceri ale amestecării persoanelor, mărfurilor şi capitalurilor. Adică apărarea fără echivoc a independenţei şi identităţii fiecărei naţiuni. Nu înseamnă să ne izolăm, ci din contră este condiţia de bază pentru a le reda naţiunilor noastre capacitatea de a comunica unele cu altele şi a avea astfel o influenţă asupra lumii în care trăiesc.”  

Citiţi şi :Dictatura financiară, soluţia dictată de grupul Bilderberg pentru rezolvarea crizei actuale

Nicolas Sarkozy propune un pact pentru construirea Noii Ordini Mondialeyogaesoteric
12 noiembrie 2008

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More