Experiment ştiinţific şocant care demonstrează că premoniţiile sunt reale!

În 1966, doctorul J.C. Barker, un psihiatru englez din Shrewsbury, s-a hotărât să descopere dacă dezastrele la scară mare atrăgeau un număr disproporţionat de mare de premoniţii.


Luându-şi ca obiect de studiu tragedia de la mina de cărbuni din Abertan, care în ziua de 21 octombrie a acelui an costase 144 de vieţi omeneşti, Barker a apelat, prin intermediul unui articol ştiinţific în ziarul londonez Evening Standard, la cei care avuseseră presimţiri, rugându-i să-l contacteze.

Au fost primite peste o sută de scrisori, din care treizeci şi cinci au fost socotite demne de încredere, prin faptul că aceia care avuseseră o previziune le povestiseră altora despre visurile lor, anterior întâmplării efective.

Visele păreau diferite ca stil – o femeie văzuse aproximativ o sută de cai negri trăgând în josul dealului furgoane mortuare; alţii vorbeau despre o senzaţie de sufocare şi o ceaţă neagră ce le apăruse înaintea ochilor; unii auziseră ţipetele unor copii ce se băteau… totuşi, în esenţă, toate spuneau aceeaşi poveste.

Analizând datele, doctorul Barker a ajuns la concluzia că, într-o zi, premoniţiile ar putea fi utilizate pentru a atrage atenţia asupra unor dezastre iminente şi ar oferi o metodă practică de evitare a acestora.

Citiți și:
Cazuri celebre de premoniţii şi deplasări în timp (1)
Deplasări în timp – neobişnuitele cazuri de premoniţie
Coincidenţe neobişnuite

yogaesoteric
31 ianuarie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More