Fauci și Administrația Biden ne înșală intenționat cu privire la amenințarea „variantei Delta”

Actori proeminenți din cadrul guvernului SUA au mințit poporul american cu privire la covid-19 timp de 18 luni și comportamentul lor recent arată că persoanele responsabile cu știința din guvernul american nu au intenția de a opri farsa prea curând. De-a lungul timpului, minciunile lor au evoluat până la a deveni atât de obișnuite și de nesăbuite, încât cineva care are chiar și cea mai rudimentară înțelegere a virusurilor poate demasca instantaneu minciunile. Cea mai recentă paranoia cu privire la „varianta Delta” a pus în evidență incompetența lor, răspândirea deliberată a unor minciuni și manipularea continuă a propriilor cetățeni, în văzul lumii.

Administrația Biden, prin intermediul birocratului guvernamental de o viață Anthony Fauci, face eforturi susținute pentru a instaura o campanie de frică cu privire la presupusele pericole pe care le prezintă „varianta Delta” a virusului care provoacă covid-19.

O înregistrare video postată de pe contul Casei Albe, în care se afirmă următoarele, a făcut înconjurul lumii:
Iată cum stă treaba: Varianta Delta este mai contagioasă, este mai mortală și se răspândește rapid în întreaga lume – lăsând tinerii nevaccinați mai vulnerabili ca niciodată. Vă rugăm să vă vaccinați dacă nu ați făcut-o deja. Haideți să eliminăm această tulpină înainte de a fi prea târziu.”

Fauci a făcut o adevărată campanie mediatică, subliniind amenințarea pe care o reprezintă varianta Delta.

Varianta Delta a noului coronavirus, care a fost descoperit pentru prima dată în India, reprezintă cea mai mare amenințare la adresa eforturilor Statelor Unite de a eradica covid-19 la granițele sale, a declarat dr. Anthony Fauci” – Reuters (@Reuters) 22 iunie 2021

Uneori este ușor să respingem din reflex aceste avertismente de rău augur ca fiind un nonsens total, mai ales atunci când acestea sunt de fapt un nonsens total.

(Urmăriți acest videoclip de la Ivor Cummins care explică modul în care varianta Delta, denumită anterior varianta indiană, nu este nimic mai mult decât o „sperietoare politică”).

În primul rând, este împotriva înțelegerii tuturor celor 101 de concepte ca un virus să sufere mutații devenind în același timp mai contagios și mai mortal. Dacă un virus devine mai contagios, se răspândește mai repede, dar nu își ucide gazda. Dacă un virus devine mai letal, nu se răspândește la fel de repede, deoarece și-a eliminat gazda. De fapt, cele mai bune dovezi pe care le avem cu privire la varianta Delta arată că aceasta este probabil mai puțin mortală decât mutațiile anterioare. Și este întotdeauna bine să ne amintim că vorbim despre o boală care are o rată de recuperare inițială de peste 99%.

În al doilea rând, ideea că intervenția umană poate „opri” o tulpină este o idee desprinsă direct din manualul pseudoștiinței „covid Zero” (ideea că se poate elimina virusul de pe acest pământ). Fauci și gașca nu sunt deloc inteligențe strălucite, dar sunt conștienți de faptul că nu pot elimina un virus din circulație. Această gogoașă evidențiază faptul că există mai multe motive oculte la mijloc, dintre care niciunul nu are legătură cu sănătatea noastră.

În afara modelelor academice (știm cu toții cât de bine s-au menținut în trecut cu blocaje, măști etc.), nu există nicio dovadă concretă, nicăieri în lume, că această variantă Delta este mai mult sau mai puțin periculoasă decât orice altă mutație a virusului. De fapt, statisticile privind această variantă nu arată niciun motiv special de alarmă. Cu toate acestea, guvernul – spuneți dacă vă sună cunoscut – inventează fără temei povești despre un virus bazate pe absolut niciun fel de date din lumea reală.

De la începutul covid-mania, guvernul nu a fost niciodată de partea științei, a dovezilor și a datelor. De la infamele modele de panică finanțate de Gates și „știința” frauduloasă a guvernului chinez, care au încurajat lumea să se blocheze la nesfârșit, până la „studiile” absurde pe manechine despre eficacitatea măștilor, această ultimă alarmă a variantei Delta a expus încă o dată minciunile, pentru ca lumea să le vadă.

Nu a existat niciodată un motiv legitim pentru o singură restricție a libertăților noastre, iar astăzi, argumentul „variantei Delta” pentru a ne limita drepturile și a ne deforma societatea este mai nefondat ca niciodată.

Citiți și:
Raport oficial al Guvernului Marii Britanii privind „varianta Delta”: Vaccinații mor de variantele covid în număr mult mai mare față de persoanele nevaccinate
Un studiu din Israel arată că imunitatea naturală este de 13 ori mai eficientă decât vaccinurile în a combate varianta Delta

 

yogaesoteric
27 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More