Fericirea pentru fiecare

  – prezentarea cărții -  

Fericirea este expansiunea şi ipostazierea noastră divină în mii de manifestări paradisiace. Ea este de asemeni „beţia” intensă, naturală a prea-plinului de mulţumire. Chiar şi pentru cel mai sărac om, fricirea este cel mai bun izvor de farmec  şi de frumuseţe. Cel care este cu adevărat fericit uită de suferinţă şi de moarte.

Pentru acela care o trăieşte plenar, fericirea este totodată sentimentul de linişte euforică, de voioşie contaminantă şi de siguranţă al unei conştiinţe curate care vibrează la unison cu energiile tainice ale fericirii din univers.

Fără fericire întreaga viaţă a fiinţei umane este searbădă şi aproape zadarnică. Fericirea unui om este cu atât mai mare atunci când el reuşeşte să transmită şi celorlalţi oameni fericirea sa oceanică, făcându-i astfel şi pe alţii fericiţi. Cea dintâi condiţie a fericirii durabile este înţelepciunea. Pentru cel înţelept fericirea nu este scopul, ci mijlocul împlinirii vieţii.

„ Cunoşti măcar o singură persoană pe care tu o ştii că este în PERMANENŢĂ FERICITĂ ŞI LA CARE SĂ TE POŢI RAPORTA CA FIIND UN MODEL?

Dacă da, fii sigur că acea persoană îşi foloseşte într-o oarecare măsură „conştiinţa”, sau altfel spus SUPRAMENTALUL. Persoanele care îşi folosesc în mod constant „conştiinţa superioară” nu resimt NICIODATĂ  stări penibile ca: dezamăgire, egoism, neîmplinire, suferinţă”.

Această carte a fost publicată la Editura RAM

yogaesoteric

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More