Gheorghe Piperea: „Rezultă că rolul vakseenului în pandemie este ca supușii să se îmbolnăvească mai repede”

Ministrul german al Sănătății spune că vakseenul încetinește pandemia întrucât vakseenații se îmbolnăvesc mai repede și se izolează acasă, în timp ce nevakseenații dezvoltă simptome mai încet.

Din „logica” acestei declarații rezultă că rolul vakseenului în pandemie este ca supușii să se îmbolnăvească mai repede.

Ridicol, dar rețelele de comunicare virtuală nu cenzurează această afirmație de o idioțenie superbă și de o perfectă eficiență în demersul de demolare totală a încrederii în știință și în medicină.

Vedeți – aștia sunt „experții” în care ni se cere să ne încredem în lupta contra plandemiei, a călduțului climatic/friguțului auster și mizer, a autocrației de tip rusesc, a chinezificării și a „medievalilor” care nu cred nici în progres, nici în mântuirea tehnocrată.

***

Faizer și mondena se acuză reciproc că și-au furat patentul asupra tehnologiei de fabricare a vakseenului cu arn mesager.

Se cer, în justiția americană, daune de multe zeci de miliarde de dolari.

Nu lăcomia unor farmacăpcăuni mă interesează, ci un alt aspect, esențial pentru prostia și hoția și regia plandemiei.

Iată:

Pentru a fi pus pe piață, un vakseen este necesar să fie autorizat, solicitantul urmând o procedură în cadrul căreia autoritățile specializate (se prefac că) analizează beneficiile, riscurile, efectele secundare și adverse etc., proprietatea industrială asupra formulei/tehnologiei, studiile clinice, siguranța publică, accesibilitatea etc.

Când solicitantul depune o cerere de autorizare, își asumă o răspundere juridică și etică și atașează dovezi scrise sau digital stocate ale celor de mai sus, inclusiv dovada dreptului de proprietate, adică patentul.

Din procesul evocat mai sus rezultă că fie faizer, fie mondena, este proprietar al patentului. Celălalt nu e. Acesta a mințit autoritățile (și o întreagă planetă) și a comis un fals cu consecințe penale. Întreaga procedură urgentă de autorizare s-a bazat pe o minciună. Cine știe ce altceva a mințit faizer/mondena… Poate privitor la eficacitatea și siguranța vakseenului… Sau la stocarea la minus 80 de grade; sau la prețul pe doză; sau la numărul de doze fabricabile pentru a ajunge pentru toate cele 8 valuri planificate; sau la faptul că vakseenul este o terapie experimentală de manipulare genetică…

În orice caz, clișeul propagandistic care ni s-a impus, conform căruia este necesar să avem încredere în vakseen pentru că este monitorizat cu atenție și studiat minuțios de specialiști, pică. Experții, specialiștii, autoritățile, „știința” nu au dat doi bani pe acest aspect esențial: să verifice dacă faizer/mondena nu cumva mint.

Autor: Av. Gheorghe Piperea

Citiți și:
Război între giganții farmaceutici: Moderna dă în judecată Pfizer și BioNTech, acuzându-le că i-au copiat tehnologia ARNm, patentată în 2010, pentru a-și dezvolta propriile vaccinuri anti-covid
Iată dovada: Autorizarea vaccinului Pfizer de către EMA a fost o farsă procedurală!
Bill Gates, vaccinări, microcipuri şi brevet cu numărul 060606

 

yogaesoteric
16 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More