Ghidul spiritual mi-a vorbit telepatic zile în şir!

Locuind într-unul dintre aşezămintele spirituale yoghine din Bucureşti, am realizat acum câţiva ani, în perioada sărbătorilor de Paşti, împreună cu toţi cei care locuiam acolo, o rugăciune ştafetă de 3 zile. Rândul meu la ştafetă a fost în noaptea de Înviere, chiar atunci când se realiza la unison în toată ţara meditaţia de evocare în AKASHA a momentului Învierii. La un moment dat, după ce am intrat în camera respectivă şi am început să mă rog, am auzit vocea lui Grieg la telefon (care era într-o cameră alăturată) chemând-o pe o fată din alt aşezământ, dar care avea acelaşi nume de botez cu al meu. Fata respectivă a răspuns, dar el a strigat-o din nou, şi tot aşa, până când am rostit şi eu în gând, tare: „Da, Grieg!” Atunci Grieg a spus: „Să fii atentă, da? Să fii atentă.” I-am răspuns atunci în gând: „Bine, am să fiu atentă.” Atunci a zis şi Grieg: „Bine” (chiar dacă cealaltă fată îi mai răspunsese între timp).
Am simţit cum sunt luată pe sus şi mi se arată, lăuntric, un gest care intuiam că este aducător de eliberare: acela de a te arunca (în interior!!!) într-un spaţiu infinit, cu o stare de abandon total.

După ce am ieşit de la rugăciune şi în zilele ce au urmat, în timpul activităţilor pe care le realizam, de multe multe ori întrebam ceva în gând sau doar făceam anumite observaţii şi primeam lăuntric răspuns (deci telepatic, tot în gând) prin vocea lui Grieg. Răspunsurile erau pline de înţelepciune.
După câteva zile, Grieg a venit în aşezământul respectiv ca să mai discute cu cei care doreau. Când mi-a venit rândul şi am ajuns în cadrul uşii camerei în care era el, Grieg m-a întrebat cu voce tare: „Tu, ce vrei? Cu tine am tot vorbit zilele astea.” În primul moment, am rămas ca paralizată, nedându-mi seama la ce se referea pentru că, în planul fizic, chiar nu mai stătusem de vorbă cu el de mult timp.
Dar mi-am dat seama imediat ce vroia să spună. Mi-a confirmat astfel, că în acele zile, când mă adresam lui în gând, de fapt chiar avusese loc între noi un dialog telepatic. Aduc această mărturie drept dovadă a apropierii şi grijii ce o manifestă un Ghid spiritual pentru evoluţia aspiranţilor, drept o dovadă pentru impulsionările şi alinarea pe care el le aduce celor ce îşi doresc sincer să evolueze spiritual.

I. A.

yogaesoteic
19 iunie 2009

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More