HPV şi vaccinarea anti-HPV. Reacţii adverse şi reacţii ale autorităţilor (III)

 

Citiți a doua parte a articolului 


3. Raportări ale reacţiilor adverse şi atitudinea autorităţilor în diferite ţări şi a OMS faţă de vaccinarea anti-HPV
(continuare)

Foarte des în concluziile evaluărilor raportării de reacții adverse se întâlneşte notificarea că „doar aproximativ 10% din reacțiile adverse severe sunt raportateˮ(!).

Baza de date globală a Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) referitoare la reacţiile adverse are o singură rubrică pentru vaccinurile anti-HPV – „HPV vaccinesˮ, iar datele cuprinse în rubrica respectivă sunt extrem de dificil de evaluat deoarece, chiar dacă există 27 de categorii de reacţii adverse, există un număr imens de descrieri care au fost trecute (aproximativ 6.000) ca reacţii după vaccinarea anti-HPV, şi multe dintre acestea sunt pentru efecte similare – spre exemplu „reacţie la locul vaccinăriiˮ, „reacţie la locul imunizăriiˮ, „reacţie la locul aplicăriiˮ etc. Există, de asemenea, 30 de descrieri diferite ale înroşirii locului vaccinării, nesemnificative când sunt considerate separat dar foarte semnificative când sunt sumarizate. La categoria „General Disordersˮ sunt înregistrate 300 de decese, dar au putut fi identificate cel puţin alte 378 decese în diferite alte categorii.

Ceea ce este absolut surprinzător este că în ciuda acestei baze de date, proprii (!), și a bazei de date EMA, OMS, prin Comitetul Global de Informare despre Siguranţa Vaccinurilor (Global Advisory Committee for the Safety of Vaccines – GACVS) îşi menţine recomandările de vaccinare anti-HPV, deoarece Comitetul „nu a găsit nicio dovadă de cauzalitate între vaccinul anti-HPV şi SDRC (sindroame dureroase regionale complexe) sau STPO (sindromul tahicardiei ortostatice posturale) şi consideră că încă nu există nicio dovadă sugestivă de asociere cauzală cu diferite simptome (incluzând durere şi disfuncţie motorie)ˮ.

De asemenea, CDC „nu a găsit nicio diferenţă, ca reacţii adverse, între persoanele vaccinate şi cele nevaccinateˮ. Iar VAERS (CDCʼs Vaccine Adverse Event reporting System – Sistemul de raportare a efectelor adverse la vaccinuri, al CDC) susţine că „vaccinul anti-HPV este foarte sigurˮ.

Așadar, în ciuda raportărilor de reacții adverse (chiar decese!) în urma vaccinării HPV și a studiilor făcute exact cu scopul de a detecta, la modul științific, imparțial, dacă există asocieri între vaccinul anti-HPV și reacțiile apărute, și care au arătat legătura directă de cauzalitate între acestea, forurile cele mai înalte la nivel planetar responsabile de sănătatea populației afirmă că „nu există nicio dovadă sugestivă de asociere cauzalăˮ și că „vaccinul anti-HPV este foarte sigurˮ!!!

În acelaşi timp fabricanţii de vaccinuri mărturisesc că în timpul studiilor clinice, aproximativ 2.500 de reacţii adverse severe per 100.000 de persoane imunizate au fost înregistrate. Dar majoritatea dintre acestea au fost şterse din categoria de reacţii adverse postvaccinale (!!!) chiar de consiliile directoare ale fabricanţilor, datorită, afirmă aceştia, numărului similar de reacţii adverse severe înregistrate la grupul control. Aspect incalificabil, deoarece atât vaccinul anti-HPV cât şi substanţa de control care a fost injectată ar fi fost necesar să fie testate din ce în ce mai amănunţit pentru a se vedea de ce apar reacţii adverse.

În ciuda recomandărilor mincinoase şi false ale OMS şi CDC, autorităţile medicale din Japonia şi Columbia au luat decizia de a suspenda recomandarea de vaccinare anti-HPV până la reevaluarea vaccinului, din cauza „numărului semnificativ de complicaţii rare sau foarte complexe clinic care au apărut după vaccinareˮ.

Nu există nicio dovadă că Cervarix sau Gardasil vor putea preveni un singur caz de cancer

Fabricanţii de vaccin, GSK şi Merck, afirmă că aceste vaccinuri „intenţionează săˮ sau „se aşteaptă săˮ … prevină cancerul cervical. Cervarix „se aşteaptă săˮ prevină cancerul produs de 2 tulpini HPV, Gardasil – 4 tulpini iar Gardasil 9 – 9 tulpini, dar există peste 200 de tulpini HPV, dintre care cel puţin 30 implicate în cancere, dar cercetătorii farma cumpăraţi aşteaptă alte tulpini, potenţial mai virulente, de a lua locul celor care pot fi prevenite prin vaccinuri. Va produce Merck, Gardasil 30?

Descrieri ale unor cazuri de reacţii adverse apărute după vaccinarea anti-HPV

Cazul I: O fată norvegiană de 13 ani nu a acceptat vaccinarea cu Gardasil, dar a fost vaccinată cu forța – acum fața ei este pe jumătate paralizată

Caroline are acum 15 ani. Îi plăcea să alerge, să se plimbe cu bicicleta și să joace fotbal. La vârsta de 13 ani, două asistente medicale au vaccinat-o cu forța cu Gardasil (o asistentă medicală a ținut-o literalmente în timp ce cealaltă îi înfigea acul în piele), chiar și după ce mama ei a transmis că dacă fata nu este de acord, să nu i se administreze vaccinul. În câteva zile, fața lui Caroline a paralizat. Medicii au spus că starea fetei se datora faptului că o plângea pe bunica ei, care murise cu șase luni în urmă. Caroline a primit doar una dintre cele trei vaccinări recomandate împotriva HPV. Ea simte acum durere de-a lungul întregului ei trup, are probleme de memorie, palpitații și dificultăți de respirație. Nu poate merge mult pe jos sau cu bicicleta pentru că picioarele îi slăbesc și își pierd sensibilitatea. Stă cea mai mare parte a timpului imobilizată la pat. Asistentele medicale responsabile cu acest dezastru au vizitat-o acasă și le-au spus părinților ei să nu mai spună niciodată că problemele de sănătate ale Carolinei au legătură cu vaccinul deoarece vor speria alți copii.

Cazul II: Fată sănătoasă, de 13 de ani, i se termină brusc ciclul menstrual după injecția cu toxicul Gardasil

În noiembrie 2014, Laura, o fată din Michigan, care are acum vârsta de 18 de ani, nu avea probleme de sănătate, era o elevă de nota 10 pe linie și o pasionată jucătoare de volei. După ce a făcut prima vaccinare cu Gardasil a avut primul ei ciclu și apoi nu a mai avut altul niciodată. După ce a primit a doua vaccinare anti-HPV, a avut dureri puternice de cap, apoi constipație, greață, încețoșare a conştienţei și dureri abdominale extreme, așa cum au mărturisit Laura și părinții ei. Deși fata se îmbolnăvise deja după primele două injecții toxice, medicul ei pediatru „de încredere” i-a convins părinții să o vaccineze a treia oară împotriva HPV, cu scopul de a o „proteja mai tare de cancer”. Doctorul i-a spus: „Din moment ce ești aici, l-ai putea face fără probleme și pe al treilea”. După a treia injecție cu Gardasil, pielea Laurei a căpătat o nuanță verzuie, părul a început să-i cadă și a început să aibă spasme musculare incontrolabile până la punctul în care nu a mai putut să joace volei. Avea o stare de slăbiciune la picioare și le simțea ca de gelatină. După a treia injecție, Laura a fost spitalizată timp de o săptămână, iar părinții au consultat șapte medici care i-au efectuat analize RMN (rezonanță magnetică nucleară) și CT (computer tomograf) și i-au prescris medicamente antispastice. Medicii, potrivit familiei, au fost nepoliticoși și au negat orice legătură cu Gardasil. Un medic a mers atât de departe încât i-a spus Laurei că problemele sale grave de sănătate au fost doar „în capul ei”. De atunci, familia a oprit complet vaccinarea tuturor copiilor și au mers la un medic care nu recomandă vaccinurile. Tatăl Laurei, care este director de școală, este foarte supărat de întregul coșmar în care a intrat din cauza sănătății fetei, spunând: „Nu știi nimic până când nu ți se petrece ceva”.

Cazul III: Sydney Weggen din Iowa a primit Gardasil împreună cu vaccinul DTP (Difterie, Tetanos, Pertusis – tuse măgărească) și a devenit anemică iar unul dintre plămâni i s-a umplut cu lichid

Sydney obișnuia să danseze cinci ore pe zi, dar acum nu mai poate dansa deloc. La doar 11 ani, ea a primit trei doze de Gardasil la câteva luni distanță una de alta. Ulterior ea a slăbit peste 9 kilograme, a cheltuit 20.000 de dolari pe analize medicale și a ajuns să i se introducă o sondă în spaţiul pleural pentru a i se extrage lichidul în exces care apăruse. Sydney s-a aflat pe punctul de a muri.

Filmul VAXXED, produs de Del BigTree, spune povestea celui mai mare scandal medical și mușamalizări din istoria Statelor Unite cu privire la pericolele vaccinurilor. Echipa de filmare a luat interviuri părinților și copiilor care au avut de suferit în urma vaccinării și care vor să spună lumii întregi ceea ce li s-a petrecut, pentru a-i preveni şi feri pe alți părinți de suferinţa şi coşmarurile trăite de ei.

Concluzii, idei şi sugestii de final

După cum putem observa,
– datele ştiinţifice şi mărturiile persoanelor direct implicate arată existenţa reacţiilor adverse severe faţă de vaccinul anti-HPV;
– autorităţile medicale atât de la nivel internaţional cât şi în majoritatea ţărilor, cu excepţia, până acum, doar a Japoniei şi a Columbiei, susţin cu tărie siguranţa vaccinurilor anti-HPV şi lipsa oricărei legături între aceste vaccinuri şi reacţiile adverse apărute după vaccinare;
– fabricanţii de vaccinuri, chiar dacă observă în testările – de altfel foarte sumare şi superficiale – pe care le fac vaccinurilor produse de ei, că reacţiile adverse sunt severe, consideră că mai bine exclud aceste reacţii din totalul rezultatelor şi din statistica pe care îşi bazează prospectul care va fi ataşat vaccinurilor;
La aceste trei aspecte importante sa adaugă şi faptul dovedit ştiinţific că, de fapt, doar 0,15% dintre persoanele infectate cu tulpini HPV cu risc înalt vor face cancer cervical.

Adunând toate datele şi urmărind să le evaluăm corect, ajungem la simpla întrebare: şi atunci pentru ce? Din moment ce majoritatea femeilor chiar dacă se infectează cu HPV nu fac cancer genital, de ce ar fi necesar să se supună fetele adolescente unei acţiuni invazive (vaccinarea) care este foarte posibil să le afecteze pentru mult timp sănătatea?

Un aspect cutremurător care reiese din tabloul prezentat mai sus ar fi că autorităţile medicale au reuşit din nou să creeze un „bau-bauˮ şi să determine, prin mediatizare mincinoasă şi prin presiune psihologică, vaccinarea unui segment populaţional important al societăţii, nedând niciun moment importanţă problemelor de sănătate şi chiar deceselor pe care le determină această vaccinare!

Doriți să dobândiți o imunitate naturală împotriva cancerului? Consumați ciuperci medicinale precum reishi și chaga, usturoi, vitaminele C și D3, ulei de oregano, rădăcină de lemn dulce și, desigur, ulei de semințe de cânepă. Sunt toate naturale și nu produc efecte secundare!


Citiţi şi:

Reacții adverse ale vaccinurilor – mărturii din România (I) 
Anchetă despre cum (NU) ţin autorităţile române evidenţa efectelor adverse ale vaccinurilor (I) 

 

yogaesoteric
31 iulie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More