Imagini inexplicabile surprinse la Polul Sud! O structură misterioasă apare pe Google Maps

 

Pe Google Maps se vede o imagine care pare să înfăţişeze o construcţie ridicată în mijlocul pustiului îngheţat.

Observată la începutul acestui an, imaginea cu bizara structură de la Polul Sud a dat deja naştere la numeroase ipoteze controversate. Cea mai discutată pe forumuri ia în calcul existenţa unei civilizaţii antice necunoscute, care ar fi construit acolo o clădire, scrie Daily Mail.

Structura care se poate vedea din satelit are un diametru de aproximativ 120 de metri şi formă ovală.
Este adevărat că în trecut clima pe Terra era diferită, însă niciodată nu au existat condiţii bune de locuit în Antarctica. Regiunea este acoperită de gheaţă de 23 milioane de ani, prin urmare este puţin probabil ca aici să fi putut evolua cândva o civilizaţie avansată, spune geologul Robin Andrews, pentru IFL Science.

Zona în care se află bizara structură, Antarctica de Est, este unul dintre cele mai reci şi neprimitoare locuri din lume. Nu există resurse naturale, aici fiind un adevărat deşert de gheaţă.

Prin urmare, nu există deocamdată o explicaţie pentru ceea ce vedem în imagine. Singura variantă acceptată de cercetători este că în fotografie apar nişte formaţiuni geologice mai neobişnuite, nicidecum o clădire.


Citiţi şi:

O formațiune ciudată ieșită de sub ghețuri a înfierbântat internetul. Dacă este mâna omului în ecuație, istoria va fi astfel răsturnată

Tuneluri verticale înalte cât Turnul Eiffel au fost descoperite în Antarctica!

O misterioasă poartă a timpului a fost descoperită în Antarctica
 

yogaesoteric
24 octombrie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More