Masonul așa-zis iluminat Albert Pike: «Vom folosi islamul pentru a declanşa al 3-lea război mondial!»

Primul şi al doilea război au decurs exact cum a descris el!

Albert Pike şi-a descris viziunea într-o scrisoare pe care i-a scris-o lui Mazzini, în data de 15 august 1871. Această scrisoare prezenta planurile-schiță pentru trei războaie mondiale, care au fost considerate necesare pentru a aduce o singură ordine mondială. Exactitatea cu care au fost prezise evenimentele care au avut deja loc este uluitoare.

Scrisoarea lui Pike către Mazzini

Este o eroare a crede că, pentru o perioadă scurtă de timp, scrisoarea lui Pike către Mazzini fost expusă în British Museum Library din Londra, şi că a fost copiată de William Guy Carr, fost ofiţer de informaţii în Marina Regală Canadiană. British Library a confirmat în scris faptul că un astfel de document nu a fost niciodată în posesia lor. Mai mult, în cartea lui, Satana, prinţul acestei lumi, Carr include următoarea notă de subsol:

„Deţinătorul manuscriselor a informat recent autorul că această scrisoare nu este catalogată la British Museum Library. Pare ciudat ca un om cu asemenea cunoştinţe, cum este Cardinalul Rodriguez, să fi spus că era acolo în 1925.”

Se pare că William Carr a aflat despre această scrisoare de la Cardinalul Caro Y. Rodriguez de Santiago, Chile, care a scris Dezvăluitul Mister al Masoneriei.
Până în prezent, nu există dovezi concludente care să demonstreze că această scrisoare a fost scrisă vreodată. Cu toate acestea, scrisoarea este larg cotată şi subiect al multor discuţii.

Următoarele pasaje sunt extrase din această scrisoare, care arată modul în care trei războaie mondiale au fost planificate de multe generaţii.

„Primul război mondial trebuie să fie dus în scopul de a permite Illuminati să răstoarne puterea ţarilor în Rusia şi de a face din această ţară o cetate a comunismului ateu. Divergenţele cauzate de agenţi Illuminati între imperiile britanic şi germanic vor fi folosite pentru a aţâţa acest război. La sfârşitul războiului, comunismul va fi construit şi utilizat în scopul de a distruge alte guverne şi în scopul de a slăbi religiile.”

Cei care au studiat istoria vor recunoaşte faptul că alianţele politice din Anglia, pe de o parte, şi Germania, pe de altă parte, falsificate între 1871 şi 1898 de Otto von Bismarck, co-conspirator al lui Albert Pike, au contribuit la începerea Primului Război Mondial.

„Al Doilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferenţele dintre politici. Acest război trebuie să fie purtat de fasciştii şi sioniştii politici în aşa fel încât nazismul să fie distrus şi sionismul politic să fie suficient de puternic pentru a institui un stat suveran Israel în Palestina. În timpul celui de-al doilea război, comunismul internaţional trebuie să devină suficient de puternic pentru a echilibra creştinismul, care va fi apoi îngrădit şi ţinut sub control, până în momentul în care vom avea nevoie de el pentru cataclismul social final.”

După acest al Doilea Război Mondial, comunismul a fost suficient de puternic pentru a începe preluarea guvernelor slabe. În 1945, la Conferinţa de la Potsdam dintre Truman, Churchill şi Stalin, o mare parte a Europei a fost pur şi simplu predată Rusiei şi, de cealaltă parte a lumii, urmarea războiului cu Japonia a contribuit la maturarea comunismului în China.

(Cititorii care susţin că termenii nazismului şi sionismului nu erau cunoscuţi în 1871, ar trebui să-şi amintească că Illuminati au „inventat” ambele aceste mişcări. În plus, comunismul – ca ideologie şi ca termen inventat – provine din Franţa, din timpul revoluţiei. În 1785, Restif a inventat termenul cu patru ani înainte ca revoluţia să fi izbucnit. Restif şi Babeuf, la rândul lor, au fost influenţaţi de Rousseau – aşa cum a fost şi conspiratorul cel mai cunoscut dintre ei toţi, Adam Weishaupt.)

Din scrisoarea marelui mason Albert Pike (grad 33), din anul 1871, despre războaiele mondiale, observăm că primul şi al doilea s-au petrecut întocmai… Iată ce zice despre cum l-au planificat pe cel de-al treilea:

„Al treilea război mondial trebuie să fie instigat profitând de divergenţele cauzate de agenții Illuminati între sioniştii politici şi liderii lumii islamice. Războiul trebuie să fie condus în aşa fel încât islamul (lumea arabă musulmană) şi sionismul politic (statul Israel) să se distrugă reciproc.

Între timp, celelalte naţiuni, o dată în plus divizate pe această temă, vor fi constrânse să lupte până la completa epuizare fizică, spirituală, morală şi economică. Vom dezlănţui nihiliştii şi ateii şi vom provoca un formidabil cataclism social care, prin toate grozăviile sale va arăta în mod clar naţiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei şi a turbulenţelor cele mai sângeroase. Apoi, peste tot, cetăţenii, obligaţi să se apere împotriva minorităţii revoluţionarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizaţiei.

Mulţimea, deziluzionată de creştinism, al cărei spirit deistic din acel moment va fi fără busolă sau direcţie, doritoare de un ideal, dar fără să ştie încotro să-şi îndrepte adoraţia, va primi adevărata lumină prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adus în cele din urmă la vedere publicului. Această manifestare va rezulta din mişcarea generală reacţionară, după care va urma distrugerea atât a creştinismului cât şi a ateismului, ambele cucerite şi exterminate în acelaşi timp.”

Întrebarea mare este de unde ştia Albert Pike în 1871 că se va reuni Israelul, când după holocaust nu mai spera nimeni ca evreii să îşi primească țara promisă înapoi?


Citiți și:

Trei dovezi de netăgăduit că francmasoneria este o sectă satanică

Familia Rockefeller, Noua Ordine Mondială şi Guvernul Mondial (II)

Profeția Sfântului Paisie Aghioritul din anii 1991-1992: Din Siria va începe al Treilea Război Mondial
 

yogaesoteric
24 octombrie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More