«Încălzirea globală», o imensă escrocherie de 22 miliarde dolari!

 

John Casey este un fost consilier la Casa Albă pentru programe spaţiale, consultant în cadrul NASA Headquarters şi inginer de rachete spaţiale. În prezent este unul dintre cei mai de succes experţi şi cercetători în ceea ce priveşte schimbările climatice şi predicţiile acestora.

Mai pe scurt, Casey poate fi numit un insider al guvernului american. El şi-a petrecut 35 de ani din viaţă coordonând cercetări top secret, examinând documente clasificate şi conducând programe ştiinţifice de mare importanţă. În 2007, anul în care a ieşit la pensie şi plănuia să trăiască o viaţă însorită în Florida alături de familia sa, Casey a descoperit ceva foarte îngrijorător care a schimbat apoi totul.

Descoperirea l-a făcut să-şi abandoneze planurile de retragere şi tot ea a făcut ca datorită cercetărilor sale în această direcţie Casey să ajungă să fie respins şi batjocorit de mulţi dintre cei care până atunci îl preţuiau ca prieten şi consilier.

Toate informaţiile culese de el şi cercetările sale, care demonstrează că încălzirea globală este o mare farsă, sunt rezumate în cadrul unui document de 164 de pagini. Acesta conţine acuzaţii susţinute de probe evidente conform cărora o reţea de politicieni, corporaţii şi oameni de ştiinţă au conspirat împreună pentru a promova frica de „încălzirea globală”.

Motivul sunt 22 de miliarde de dolari pe an

Mai clar, asta înseamnă 22 de miliarde de dolari pe care îi plătesc cetăţenii americani din buzunarul lor şi care sunt folosiţi de către guvern pentru stoparea aşa-zisei crize a „încălzirii globale”. Adică 41.856 de mii de dolari pe minut, de două ori mai mult decât cheltuie guvernul american pentru asigurarea graniţelor SUA.

Folosindu-se de datele guvernului, John Casey a descoperit dovezi – îngropate printre studiile asupra mediului înconjurător – care spulberă argumentele celor care susţin „încălzirea globală”.

Probabil că este una dintre cele mai costisitoare şi chiar letale escrocherii din istoria Americii. Dar acesta este doar vârful iceberg-ului. Cercetările lui Casey au scos la iveală unele estimări care, dacă se vor adeveri, vor ruina toate naţiunile care nu sunt pregătite. Este vorba despre o calamitate care „se coace” de peste 200 de ani şi a cărei concretizare s-a accelerat în ultimii 20 de ani. Casey se referă la o zdruncinare din temelii a economiei mondiale care ar putea să ducă la:
– creşterea preţului petrolului la 300 de dolari pe baril;
– triplarea preţului hranei iar în unele locaţii aceasta să dispară complet;
– violenţe stradale şi suburbane;
– distrugerea guvernelor, prăbuşirea în haos a naţiunilor, declanşarea războaielor internaţionale.

Cercetările sale sunt confirmate de 17 oameni de ştiinţă independenţi şi de unele organizaţii

Unele dintre cele mai importante minţi ştiinţifice din lume din cadrul sectorului de schimbări climatice îi susţin rezultatele studiilor şi totuşi munca sa a fost întâmpinată cu ostilitate. În ciuda faptului că John Casey a încercat să facă cunoscute toate probele găsite foştilor săi colegi din guvernul american, încercările sale au fost zadarnice. El a devenit inamicul public numărul unu pentru politicieni ca Al Gore, care susţin cu tupeu înfocat cauza „încălzirii globale”.

Din 2007, în fiecare an Casey a continuat să anunţe toţi guvernatorii, fiecare senator SUA, alte sectoare ale guvernului cum ar fi Camera Reprezentanților, pe procurorul general, pe fostul preşedinte Obama, pe fostul vice preşedinte Joe Biden, pe consilierul ştiinţific al lui Obama, dr. John Holdren, pe dr. Jane Lubchenco, fostul director al National Oceanic and Atmospheric Organization… Dar tot ce a primit ca răspuns a fost respingere din partea acestora, sau tăcere.

Trei dintre „gogoşile umflate” ale aşa zisei „încălziri globale”

1. Pământul se încălzeşte în ritm accelerat!

Conform cu date ale NASA, globul pământesc s-a încălzit cu 0,36 grade Fahrenheit în ultimii 38 de ani (măsurătorile au început în anul 1979). Vârful acestei încălzirii a fost experimentat între anii 1979 şi 1998, iar se pare că de atunci temperaturile au fost în scădere. Ceea ce înseamnă că de 20 de ani nu s-a mai înregistrat „încălzire globală”.

Conform acestor date şi studiului lui Casey, Pământul este cu 1,08 grade mai rece decât era în 1998. Privind aceste date din anul 2014 se observă clar cum „încălzirea globală” a scăzut drastic din anul 1998.

2. Oceanele se încălzesc simţitor

Militanţii pentru „încălzirea globală” ne tot repetă că apa oceanelor se încălzeşte dramatic. Adică, toţi gheţarii uriaşi se vor topi, omorând urşii polari şi inundând state precum Florida.

În anul 2007, în timp ce îşi primea premiul Nobel, Al Gore a făcut o predicţie năucitoare: „Calota de gheaţă de la Polul Nord scade într-un ritm îngrijorător. În şapte ani de acum înainte, pe timpul verii, s-ar putea să nu mai existe deloc!”.
Adevărul este că, de fapt, calota polară creşte în dimensiuni!

În 2014, cu şapte ani după discursul lui Al Gore, cifrele NASA arătau nu numai că stratul de gheaţă nu s-a topit, dar chiar crescuse în dimensiuni, de la 43% la 63%.

Iată ce scria într-un articol din Globe and Mail: „O zonă dublă ca dimensiune față de statul Alaska, cel mai întins stat din SUA, era acum doi ani o întindere de ape iar în prezent este acoperită de gheaţă”.

3. Cercetătorii sunt de părere că „încălzirea globală” accelerată este provocată de oameni

Fostul preşedinte Obama a postat pe reţeaua de socializare Tweeter, la data de 16 mai 2014, următoarele: „97% dintre oamenii de ştiinţă sunt de părere că schimbările climatice sunt reale, sunt cauzate de oameni şi sunt periculoase”.

John Kerry, Al Gore şi numeroşi alţii au amintit apoi adesea această statistică. Spre ruşinea lor, aceste date sunt fabricate. Conform unui articol din Wall Street Journal, „presupunerea că 97% dintre oamenii de ştiinţă consideră că schimbările climatice sunt o problemă de maximă urgenţă cauzată de oameni este o pură ficţiune”.

Adevărul este că schimbările climatice au existat dintotdeauna şi vor exista mereu. Pe vremea când Alexandru cel Mare cucerea Persia, modificarea climei era considerată un factor important. Cu toţii probabil ne mai amintim că am învăţat la şcoală despre „mica glaciaţiune” care a lovit Europa, omorând sute de mii de oameni din secolul XVI până în secolul XVIII. Mai ştim şi despre valul de căldură şi secetă care a măturat o mare parte din continental American în anii ’30. În niciunul dintre aceste cazuri nu putem da vina pe oameni.

La puţin timp după ce Casey a expus adevărul despre „încălzirea globală”, au fost descoperite 1.000 de e-mailuri şi 2.000 de documente care aparţineau unor oameni de ştiinţă importanţi, susţinători ai „încălzirii globale”. Acestea au dezvăluit conspiraţii potenţiale, manipulări de date, distrugerea informaţiilor şi chiar unele erori care au fost premise cu bună ştiinţă.

De exemplu:
– „Este adevărat faptul că nu putem menţiona lipsa încălzirii şi este ridicol că nu putem face aceasta.” – Kevin Trenberth, om de ştiinţă.
– Într-un alt e-mail, dr. Phil Jones, un militant de frunte al „încălzirii globale” în cadrul Organizaţiei Naţiunilor Unite, a recunoscut că a folosit metoda „Mike’s Nature trick” într-un grafic din anul 1999 pentru a ascunde scăderea dramatică a temperaturii.
– Un alt studiu realizat de către Stephen Goddard pentru Real Science a arătat cât de ridicoli pot să devină cercetătorii „încălzirii globale” cu manipularea datelor. Iată ce a declarat acesta: „NOAA (Administraţia Naţională Oceanică şi Atmosferică) şi-a «cosmetizat» înregistrările prin înlocuirea temperaturilor reale cu date realizate de către programe pe calculator.”
– Profesorul Robert Stavins – care a contribuit la alcătuirea Raportului Climateric

Adevăratul cost este de 1,75 trilioane de dolari

Cele 22 de miliarde de dolari sunt ceea ce este cheltuit pe iniţiativele din sfera „încălzirii globale”. Realitatea este că acestea au efect de undă şi, conform revistei Forbes, costul total este suma şocantă de 1,75 trilioane de dolari anual. Adică, avem de-a face cu 3.329.528 de dolari pe minut, care se pierd în van, sau mai bine spus în buzunarele celor interesaţi să creeze acest gol financiar.

Câteva declarații ale unor oameni de ştiinţă în ceea ce priveşte descoperirile lui Casey

„Munca lui John este o mare revelaţie care defineşte un pas înainte către o nouă civilizaţie ştiinţifică.” – Fumio Tsunoda, profesor de geologie emerit în cadrul universităţii japoneze Saitama.

„Ideile lui John pot să fie negate de oamenii de ştiinţă convenţionali, dar apoi ei vor fi nevoiţi să-i accepte teoriile, deoarece adevărul prevalează.” – dr. Nataraja Venkatanathan, profesor de fizică în cadrul universităţii indiene SASTRA.

„Crizele pe care adevărata schimbare climatică le va aduce, şi pe care Casey le abordează cu abilitate, sunt mai importante decât niciodată.” – dr. Boris Komitov, unul dintre fizicienii solari de top din Europa şi profesor la Academia Bulgară de Ştiinţe. El a fost atât de impresionat de cele găsite de Casey încât l-a contactat pe acesta şi s-a alăturat Science Research Corporation (SSRC – Corporaţiei pentru cercetări ştiinţifice).

„Istoria ştiinţei este plină de exemple ale unor cercetători ale căror idei revoluţionare au fost întâmpinate de către comunitatea ştiinţifică fără prea mult entuziasm şi chiar cu indiferenţă sau ridiculizare. Atunci, acele ipoteze au fost considerate drept neverosimile de către mulţi oameni de ştiinţă contemporani şi totuşi ele astăzi reprezintă chiar fundaţia cunoaşterii noastre asupra dinamicii Pământului. Noi ipoteze bazate pe dovezi empirice ar trebui să fie primite, mereu, cu multă căldură. Aceasta se aplică foarte mult cercetărilor făcute de John Casey.” – dr. Ole Humlum, profesor de geografie fizică la Universitatea din Oslo.

„Munca lui John Casey reprezintă o importantă contribuţie în înţelegerea provocărilor mediului înconjurător, în manifestările sale adeseori neaşteptate şi complexe. El este un Leonardo Da Vinci al timpurilor moderne.” – dr. Giovani Gregori, membru al Consiliul Naţional de Cercetare al Italiei din anul 1963, el fiind de asemenea şi membru mai multor consilii astronomice şi de cercetare.

Dr. Dong Choi, editor şef al revistei New Concepts in Global Tectonics (Noi concepte în tectonicile globale) a numit lucrarea lui Casey ca fiind „cutremurătoare”.


Citiţi şi:

Ciudata «încălzire globală» – A nins la tropice!

Vremea – o armă redutabilă

Top 10 cele mai mari conspiraţii din toate timpurile
 

yogaesoteric
25 noiembrie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More