Deja vu: H1N1, COVID-19 și campania de vaccinare a Big Pharma

 

Amintiți-vă circumstanțele neobișnuite din jurul pandemiei gripei porcine H1N1 din aprilie 2009, dezinformarea din mass-media și atmosfera de teamă și isterie alimentată de aceste oficine. Corupție la cele mai înalte niveluri. Informații științifice și statistici false. Sună familiar?

În iulie 2009, directorul general al OMS a prezis cu certitudine că: „2 miliarde de persoane ar putea fi infectate în următorii doi ani – aproape o treime din populația mondială”. (Organizația Mondială a Sănătății, după cum a raportat mass-media în iulie 2009.)

A fost, de fapt, un tun de miliarde de dolari creat pentru Big Pharma și susținut de Margaret Chan, directorul general al OMS de atunci.

În iunie 2009, Margaret Chan a făcut următoarea declarație: „Pe baza… evaluărilor efectuate de experți, au fost îndeplinite criteriile științifice pentru o pandemie de gripă. Prin urmare, am decis să ridic nivelul alertei pandemice împotriva H1N1 de la faza 5 la faza 6. Lumea este acum la începutul pandemiei gripei din 2009.” (Briefing de presă 11 iunie 2009)

Care „evaluări ale experților”? Aceleași ca cele care au prezis moartea a milioane de oameni acum, în cazul COVID-19?!

Într-o declarație ulterioară, ea a confirmat că: „Producătorii de vaccinuri ar putea produce, anual, 4,9 miliarde de vaccinuri împotriva H1N1 în cel mai bun caz” (citată de Reuters, 21 iulie 2009).

O oportunitate financiară pentru producătorii de vaccinuri Big Pharma, inclusiv GlaxoSmithKline, Novartis, Merck & Co., Sanofi, Pfizer. și colab. Aceleași companii Big Pharma se află, de asemenea, în spatele pandemiei COVID-19: Fake News, statistici false, dezinformare și manipulare de la cel mai înalt nivel. Atunci, ca și acum, opinia publică a fost indusă în eroare în mod deliberat:
„Gripa porcină ar putea infecta până la 40% dintre americani în următorii doi ani și sute de mii ar putea muri dacă o campanie de vaccinare și alte măsuri nu vor avea succes.” (Declarația oficială a administrației Obama, Associated Press, 24 iulie 2009).

În oglindă, avem declarațiile halucinante ale lui Streinu-Cercel despre H1N1 și gripa aviară: „Patru milioane de români se vor îmbolnăvi de gripă, iar două milioane vor muri, o dată cu izbucnirea pandemiei de gripă aviară.” „Într-un prim val al pandemiei, adică în primele 4-5 luni, se pot îmbolnăvi până la 4 milioane de români, iar 2 milioane dintre aceştia vor muri. Oamenii este necesar să ştie că ne aşteptăm la un virus foarte agresiv”, a declarat în cadrul unui seminar prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului de Boli Infecţioase „Matei Balş”.

În fapt, au murit 90 de persoane și 6000 au fost infectate în România de gripă porcină și mult mai puțini de gripa aviară.

În tot acest timp, se desfășura exact aceeași campanie virulentă pro vaccinare și, deci, pro Big Pharma, ca acum. Și pandemia nu s-a produs niciodată. Nu a existat nicio pandemie care să afecteze 2 miliarde de oameni… În schimb, milioane de doze de vaccin împotriva H1N1 au fost comandate de guvernele naționale de la Big Pharma. Milioane de doze de vaccin au fost distruse ulterior: un tun financiar pentru Big Pharma și o criză financiară pentru guvernele naționale.

Nu a existat nicio anchetă cu privire la cine a fost în spatele acestei fraude de multe miliarde de dolari. Și același scenariu este în desfășurare acum.
Sâmbătă, 06.06.2020, OCHR scria despre uriașa infracțiune de diseminare de informații false săvârșită de societatea Surgisphere, The Lancet şi The New England Journal of Medicine, alături de Organizația Mondială a Sănătății. După mai puțin de o săptămână, după încercări disperate de a șterge informațiile și faptele care au distrus o întreagă planetă, pe 12 iunie 2020, Surgisphere a dispărut complet din spațiul public virtual. http://www.surgisphere.com a picat! Este necesar să ne adresăm instanțelor internaționale împotriva acestor fapte de o gravitate fără precedent.


Citiţi şi:
Vă mai amintiţi de boala vacii nebune, SARS, gripa aviară şi gripa porcină? Ce s-a ales de ele şi cum a profitat din plin industria farmaceutică
«Țeapa» gripei aviare

 

yogaesoteric
10 octombrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More