Lovitură pentru lobby-ul LGBT: Guvernul României a anunțat că NU susține căsătoriile homosexuale deoarece încalcă bunele moravuri

 
 

În cadrul ședinței Curții Constituționale din 20 iulie, care a dezbătut excepția de neconstituționalitate ridicată de doi homosexuali privind prevederea din Codul Civil care definește căsătoria ca fiind doar uniunea dintre un bărbat și o femeie, a fost făcut public și punctul de vedere al Guvernului.

Deși în guvern sunt mai multe persoane asociate cu susținerea, măcar indirectă a căsătoriilor între persoane de același sex, în punctul de vedere depus la CCR, executivul a fost împotriva excepției depuse de cei doi homosexuali, invocând ordinea socială, respectiv bunele moravuri și faptul că în felul acesta s-ar nesocoti importanța căsătoriei în societate.

Societatea românească nu este pregătită să accepte relații de acest tip, a mai susținut documentul Guvernului.

Citiţi şi:
O activistă LGBT mărturisește: «Legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex este doar o diversiune. Noi vrem ca familia să nu mai existe»
Autoritățile sanitare americane prezintă cu sinceritate un studiu ce este devastator pentru propaganda LGBT
Slovacia a interzis căsătoriile homosexuale

yogaesoteric
14 octombrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More