Tabăra Internaţională de Şivaism – Brașov, 30 noiembrie – 4 decembrie 2016

 Tabăra Internaţională de Şivaism
se va desfăşura în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2016, la Braşov, la Centrul de evenimente „Lux Divina”, și va fi coordonată de Nicolae Catrina, fondatorul singurului curs de Șivaism cașmirian din Europa.

În cadrul acestei tabere spirituale – cadru cu totul unic datorită abordării din perspectiva supramentalului a tradiției Șivaismului din Cașmir – va fi oferită pentru prima dată, alături de alte tehnici și procedee ezoterice tantrice, inițierea într-o excepțională ceremonie spirituală tradițională de dinamizare a puterii formidabile a LINGAM-ului lui SHIVA (puterea creatoare dumnezeiască esențială)!

Programul taberei va cuprinde, de asemenea, și inițierea într-o ceremonie tradițională secretă referitoare la YANTRA tridentului lui SHIVA.

Pentru cursanții din România, înscrierile se fac în perioada 31 octombrie – 11 noiembrie 2016 la Bibliotecă-Fișe (program – luni: 12.00-17.50, marți-joi: 12.00-19.00, vineri: 12.00-18.00).
Sunt necesare:
– două fotografii tip tabără (făcute după 5 septembrie 2016);
– analize HIV și VDRL valabile;
– taxa de participare (instructorii de șivaism au gratuitate);
– taxele pentru cazare și masă pentru cei care vor dori să beneficieze de aceste facilități la centrul „Lux Divina”.

La această tabără spirituală vor putea participa chiar și persoane care nu au frecventat niciodată cursul de șivaism!

Important!

Pentru cei care nu au participat la prima tabără spirituală de șivaism (ianuarie 2016) va fi absolut necesară asimilarea teoretică și practică a inițierii fundamentale în YANTRA tridentului lui SHIVA! Recuperările aferente vor avea loc în datele de 29 noiembrie (orele 17 – 22) și 30 noiembrie (orele 9 – 13). Pentru recuperări se va achita o taxă suplimentară.

Participarea la această tabără este condiționată de participarea la tabăra anterioară sau de participarea la recuperările din 29 și 30 noiembrie!

Informaţii suplimentare la telefon 021.4242369 sau e-mail: tabarashivaism@yahoo.com

 


yogaesoteric
14 octombrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More