Lucian Sârbu: „Idioții s-au dedulcit la măsuri dictatoriale de la coνid încoace, și continuă…”

Jean-Noel Barrot, Ministru Digitalizării din Franța, deja vorbește de „iarna care vine”. Proprietarii de data-centre din Franța cică și-au luat angajamentul să se deconecteze de la rețeaua națională și să treacă pe generatoare, care merg cu motorină, dar na, asta e situația, facem sacrificii. De asemenea, aceiași proprietari cică și-au propus să își răcească serverele mai puțintel, că treaba asta cu răcitul serverelor e o chestie care consumă multă energie și se poate face și mai încetișor. Tot de pe frontul internetului, cică operatorii de telecom vor instala tot mai multe rutere care pot fi programate să se deconecteze automat noaptea, ca să nu consume curent când nu e nevoie.

Altfel spus, dacă aveți site-uri găzduite pe servere din Franța, ștergeți-o repede de acolo cât mai e timp! Occidentalii au ajuns în faza „Mao Tze-Dun vânează vrăbii ca să crească recoltele!”.

Noul guvern francez a lansat recent și un „plan de sobriété énergétique”, consumul cică este nevoie să fie redus cu 10% până în 2024 și cu 40% până în 2050:

Spicuim din măsurile preconizate de acest plan-belea:

– dacă o clădire stă goală mai mult de 3 zile, temperatura din interior trebuie redusă la max. 8 grade;

– încălzirea (cum e la noi cu Termoenergetica) va veni cu 15 zile mai târziu și va pleca mai devreme cu 15 zile;

– viteză maximă pe autostradă 110 km/h;

– reducerea temperaturii standard în sălile de sport și în bazinele de înot;

– reducerea iluminării publice, sportive, publicitare etc.;

– A/C vara maxim 26 grade;

– „ambasadori de sobrietate”, adică turnători, pe înțelesul tuturor, în fiecare bloc;

etc. etc. etc.

Citiți-l! Bietul Ceaușescu era mic copil pe lângă ăștia.

Dacă vreți să plecați în vacanță în Franța, pentru siguranța voastră luați și câteva lumânări în valiză! S-ar putea să aveți nevoie de ele noaptea.

Nu e deloc clar cum va funcționa „ze fourf indastrial rivolușion” cu un internet mergând sughițat noaptea. Nu de alta, dar „ze fourf indastrial rivolușion”, smart homes și alte tâmpenii de-astea „smart” au nevoie de internet non-stop… ca să funcționeze corect!

Cel mai șocant e să vezi cum un guvern pe care-l credeai democratic se amestecă în confortul personal al cetățenilor. Ce treabă are guvernul să stabilească temperaturi standard și consum standard energetic și când să am sau să nu am internet funcțional în casă?! Poate că am chef să stau în casa mea, sau în firma mea, la 25 de grade, cu toate luminile aprinse. Care e problema, dacă sunt dispus să plătesc consumul?!

Idioții s-au dedulcit la măsuri dictatoriale de la coνid încoace, și continuă…….

Să nu credeți că tâmpeniile astea nu vor ajunge și la noi, 100% vom fi obligați să ne rupem noi din puținul nostru ca să le dăm acestor nebuni, să nu crape de tot. Cum Occidentul a fost dintotdeauna misecuvinist, veți vedea că vor veni și la noi să ia cu japca tot ce nu mai au.

Așa cum ziceam, singura speranță e o revoluție a popoarelor occidentale, să dea de pământ cu nebunii ăștia și să scăpăm de ei. Pace cu Rusia!

Autor: Lucian Sârbu

Citiți și:
Gheorghe Piperea: Situația este mult mai gravă decât pe vremea economiei ceaușiste de energie și a alimentației raționale
La Bruxelles se spune ce ne așteaptă: „Următoarele cinci până la zece ierni vor fi dificile”. „Nori grei pe economie, zăpadă neagră pe companii”

 

yogaesoteric
19 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More