Mădălin Ionescu: „Suntem în plin război. OMS s-a străduit greu să obțină o pandemie”

Mădălin Ionescu este unul dintre jurnaliştii care a vorbit deschis despre virusul care a blocat întreaga planetă. A dezvăluit ce a descoperit despre această pandemie de coronavirus şi cum au reuşit autorităţile să o gestioneze.

OMS s-a străduit greu să obțină o pandemie

„Doar am analizat, am gândit și am obţinut o serie de perspective care din punctul meu de vedere nu contrazic cu nimic aceasta poveste a crizei medicale și variantele oficiale. Am observat că exista o linie directoare între evenimentele asemănătoare. OMS s-a străduit greu să obțină o pandemie. Fac afirmația fără floricică, fără să mă tem de a cădea în ridicol, e o realitate.

OMS a mai declarat o pandemie. Era gripa aviară. Se spunea că o să moară 70 de milioane de oameni. A fost o pandemie ridicolă declarată de OMS. În 2009, OMS a revenit cu mai mult aplomb. În timpul gripei porcine au fost iar estimări tragice, estimări nefaste faţă de consecinţele gripei asupra oamenilor. Gripa porcină a fost termenul generalizat de presă. Au murit 15 mii de persoane. După scandalul din 2009 – a fost scandal mare pentru că OMS a pus presiune mare pe unele guverne și vreo 20 de state membre ale OMS au cumpărat milioane de doze de vaccin.

Suntem în plin război

De ce am avut eu poziționarea asta? La început sau din prima clipă, responsabilii OMS au impus niște protocoale omologilor lor din diverse ţări, potrivit cărora persoanele care vor deceda suspectate de covid, să nu treacă prin procedura autopsiei.

Dacă vrei un tip de război care să fie foarte eficient, te apuci și faci o așa poveste. Accesezi frica umană, frica ne domină și ne controlează viața. Este singurul mod în care poți să îi convingi pe oameni să renunțe la drepturile lor de bună voie. Generezi o poveste, războiul biologic generează cele mai multe emoții. Dacă s-a vrut asta, s-a obținut un rezultat fabulos.

Eram sub o cupolă cu oameni foarte grei și cream scenarii pentru viitorul umanității. Suntem în plin război mondial. E un război care se poartă cu alte arme decât cele anterioare. Umanitatea nu își mai permite confruntări militare masive. Ar fi prea riscant. Dacă a fost creat în laborator acest virus, nu a fost făcut doar de către chinezi, e o cooperare internațională. Este un război ale cărui consecințe le vom vedea următorii ani. Le vom putea decela în următorii ani.”

Citiți și:
Jurnalistul Mădălin Ionescu: Există suspiciuni că actuala criză a fost pregătită în cele mai mici detalii de suprastructuri statale…
OMS: Al doilea an al pandemiei «ar putea fi chiar mai dur»
Un român, fost expert OMS, acuză! Pandemia cu Coronavirus din perspectiva prof. dr. acad. Traian Ionescu, epidemiolog…

yogaesoteric
5 iunie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More