Manipularea și jefuirea neamului românesc

 

Marea problemă de înțelegere a realității înconjurătoare este faptul că majoritatea românilor au căzut în capcana creată de niște minți extrem de inteligente, dar malefice. Eroarea de judecată apare din felul în care este formată percepția despre cum funcționează guvernarea. Fiindcă 99,99% dintre oameni își formează opiniile și modul de gândire conform cu niște false dezbateri ce se fac mai ales la televizor. În momentul în care românul, rupt de oboseală și de stres (moment delicat în care creierul este și el obosit și partea conștientă nu mai poate să facă selecția corectă între adevăr și minciună), se așează la televizor, pe orice canal ar deschide i se explică de ce o duce rău. Pe unele canale i se spune că pentru această situație sunt de vină comuniștii, și se repetă acest mesaj până ajunge să fie crezut.

Întregul popor o duce rău, dar în același timp românii nu pot identifica corect cauza pentru care nivelul lor de trai se deteriorează permanent!

Primul pas în înțelegerea corectă a realității de acum este conștientizarea unui adevăr simplu: pe 17 decembrie 1989 în România s-a executat o lovitură de stat împotriva neamului românesc! Scopul loviturii de stat nu era doar asasinarea familiei Ceaușescu, ci genocidul neamului românesc și acapararea integrală a bogățiilor imense existente pe teritoriul administrativ al fostei Republici Socialiste România!

Exterminarea poporului român este sistematică, iar cei care au simţit pericolul în aer fug pe capete în Occident. Acolo se mint pe ei că se salvează în timp ce prestează munci grele sau de jos, pe care străinii nu vor să le facă, primind în schimb salariul minim. Mulți dintre cei care au rămas au dezvoltat o ură feroce și o foame care îi împing să-i devoreze pe ceilalți. Sunt surzi şi orbi la orice sentiment de umanitate şi la orice formă de empatie.

Cauza pentru care românii trăiesc din ce în ce mai prost este simplă: începând din 1989 li s-a furat libertatea și au ajuns captivi. Inteligenţele malefice care i-au înrobit pe români aveau deja o experiență vastă de invadare și cucerire a altor popoare: au dezvoltat mecanisme de spălare a creierului și de intoxicare psihică care fac astăzi ca românilor să li se pară normal să plătească apa dăruită de Dumnezeu pentru toate viețuitoarele!

Cuvântul libertate li se repetă zilnic în mii de forme, prin mii de mijloace! Românilor le este chiar permis să-i conteste pe „conducători”! Românii azi cred cu tărie că sunt liberi, deși nu mai au de 29 de ani acces liber la resursele României şi la cota lor indiviză din moștenirea apărată cu jertfă de sânge de 2000 de ani.

Accesul românilor la moștenirea lor este condiționat de muncă. Dacă întrebi orice român pentru cine muncește, răspunsurile vor fi în ordinea aceasta:
1) Pentru copii;
2) Pentru familie;
3) Pentru hoții de parlamentari;
4) Pentru statul mafiot.
Foarte puțini vor da răspunsul corect: românii muncesc pentru cei care au înrobit întregul popor la lovitura de stat din 1989!

Începând din 1990, activitatea de la BNR a devenit „autonomă” și „independentă” prin lege și nicio instituție cu atribuții de control al crimei organizate nu poate supraveghea activitatea de acolo! BNR a devenit o filială privată a unei corporații cu acţionariat secret, care controlează 95% din veniturile mondiale (asta declară ei). Mascat este tot banca clanului Rothschild, și este un mare secret.

Guvernul României a devenit un guvern colonial. Deoarece nu mai are resurse și nici mijloace de producție, îi este imposibil să aibă venituri! Atunci, pentru a plăti salariile celor 1,2 milioane de bugetari, este obligat să se împrumute cu camătă la singurul producător de bani autorizat! Numai că BNR și-a interzis prin lege creditarea statului colonial român. Astfel că s-a creat un mecanism de parazitare a muncii românilor: BNR tipărește leii (singurul mijloc de plată legal), încasează cam 50 de miliarde de euro anual din senioraj, cumpără aur și hârtii fără valoare ale SUA, fac tot posibilul să spolieze populaţia prin creşterea ROBOR, creşterea masivă a euro etc. BNR, deși ar fi normal să crediteze statul colonial român, dă bani cu camătă la băncile comerciale, iar acestea creditează cu o camătă și mai mare guvernul colonial. Spunem colonial, însă toate structurile sunt penetrate de slugile elitelor globaliste care sunt infractori coordonați spre a asigura perpetuarea acestui mecanism: după ce iau banii credit, rambursează creditele anterioare, plătesc firmituri salariaților ce asigură „guvernarea”, iar pe restul îi fură, cel puțin așa a fost până nu demult. Apoi execută silit poporul român și le mai face câte 10 kilometri de asfalt pe care îi inaugurează cu fast drept autostradă! După un an sau doi, acei 10 kilometri se deteriorează întrucât nu s-a turnat grosimea cerută prin lege – vezi Bechtel, firma marilor bancheri internaționali, care a lăsat lucrările neterminate şi a fugit cu banii.

Întreg acest sistem se numește capitalism. De pe urma lui sunt avantajaţi doar capitaliștii, care sunt niște infractori lacomi și fără scrupule. Românii sunt captivii acestui sistem și tot ce fac este să fugă acolo unde, de frica clasei muncitoare, exploatatorii au stabilit ceva mai multă mămăligă în farfurii. Marea performanță a acestui sistem de exterminare în masă a fost să îi convingă să fie adversarii singurei soluții la problemele lor: resuveranizarea completă ca efect direct al eliberării naționale. Cu alte cuvinte, analogic vorbind, unui bolnav de cancer i se oferă antidotul, iar acesta refuză cu violenţă șansa supraviețuirii fiindcă așa a fost programat mental de un dispozitiv electronic numit televizor!

În timpul în care ați parcurs acest articol, milioane de români au avut de îndurat noi suferințe! Copii, tineri, adulți, bătrâni!
Au avut de suferit fiindcă refuză să își cultive propria hrană și muncesc pentru o hrană otrăvită de la supermarket!
Au avut de suferit fiindcă au râs de realitatea conspirațiilor și au avut încredere în medici și chimicalele denumite medicamente!
Au avut de suferit fiindcă au avut încredere în instituțiile unui stat mafiot ce ar fi fost necesar să verifice vaccinurile, dar au închis ochii! Contra şpagă, evident, căci în capitalism profitul este obiectivul!
Au îndurat suferințe fiindcă au avut încredere în niște oameni bine îmbrăcaţi de la televizor, pe care nu i-au cunoscut niciodată, dar pe care i-au votat să se îmbuibe din munca lor!
Au avut de suferit pentru că au consumat apă de la robinet, alcool contrafăcut de la supermarket, lapte cu aracet, pâine cu DDT, salam cu E-uri, ouă cu pesticide, fructe refuzate de olandezi, nemţi și francezi!
Unii au murit cu speranța că urmașii lor o vor duce mai bine în Occident! Au murit săraci, singuri și în mizerie!

Aceeași sortă vei avea și tu, române, dacă nu te trezești și nu începi să refuzi minciuna imensă din viața ta!

Citiți și:

Ce dovezi mai vreţi despre distrugerea intenţionată a României după 1989?

10 ani de integrare stranie și sărăcie în UE: Iluzia românilor că străinii ne vor binele s-a spulberat

Esența statului criminal și mafiot pe care românii îl acceptă din prostie și lașitate este sistemul bancaro-judecătoresc

 

yogaesoteric
22 februarie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More