Mărturii – Pretexte pentru care unele femei acceptă să facă doar SEX, motive pline de bun-simț, înțelepte pentru care femeile fac doar DRAGOSTE

– prezentarea cărţii –

Energia amoroasă este o energie colosală aflată la dispoziţia oricărei fiinţe umane exercitând o puternică  influenţă  asupra  conştiinţei  omului. Atracţia erotică între bărbat şi femeie a existat dintotdeauna şi ea este ceva firesc şi natural. Astfel, trebuie să ne dăm seama că sexualitatea este o funcţie umană, care nu este cu nimic mai ruşinoasă sau mai inferioară decât a mânca sau a dormi. Impulsul erotic (excitarea) care îndeamnă fiinţele umane să fuzioneze amoros este de fapt o reflectare a celor două jumătăţi polare. Energia amoroasă este un dar de la Dumnezeu, trebuie  numai  să ştim  să  o  utilizăm înţelept,  deoarece  ea constituie o modalitate excepţională  de a ne propulsa în evoluţia spirituală. 

În cadrul unui experiment inedit au fost atent intervievate peste 200 de femei și au fost rugate să mărturisească, într-un mod cât se poate de sincer, ce anume le-a determinat să se angreneze în experiențe carnale, trupești, intime cu bărbații. În felul acesta, s-a putut descoperi, în urma confesiunilor lor, că în timp ce unele femei fac dragoste datorită iubirii care le însuflețește atunci când simt că sunt iubite, există, după cum știm cu toții, și femei ce se complac să facă adeseori doar sex. Dincolo de aparențe, diferența dintre a face dragoste și a face sex este și rămâne imensă.

În  cadrul  jocurilor amoroase  ce  se bazează pe iubire şi care se desfăşoară  între două  fiinţe de sex opus, descoperim că există întotdeauna reciprocitate afectivă şi că cei doi iubiţi se iubesc chiar dacă iubirea pe care ei o manifestă nu este întotdeauna egală la amândoi. Totuşi, acest gen de interacţiune amoroasă este şi rămâne de  fiecare dată divin  integrată. Mai mult decât atât, ea este generatoarea unor stări intense şi  nuanţate de fericire şi face ca  cele două  fiinţe umane de  sex opus  să  se atragă erotic  şi  să manifeste prin fiinţa lor (datorită proceselor de rezonanţă ocultă®) energiile tainice ale iubirii, ce provin întotdeauna de la Dumnezeu. Tocmai de aceea se poate spune că acest gen de  interacţiune  armonioasă, plăcută, dătătoare de  fericire  este  firească  şi, mai mult decât atât, se dovedeşte a fi divin integrată.
În cadrul acestui studiu, a fost ulterior realizată o departajare şi în felul acesta au putut fi evidenţiate, rând pe rând, motivele pentru care unele femei fac dragoste cu iubire, de pretextele pentru care unele femei preferă să facă doar sex. Având în vedere aceste aspecte, considerăm că este necesar să citiţi cu multă atenţie care au fost aceste motive şi să reflectaţi asupra lor, urmărind, în cazul în care aţi făcut vreodată  astfel de  compromisuri  sau  greşeli, să nu le mai repetaţi. Îndrăznim să sperăm că toate acestea vă vor fi de folos în cazul în care aţi trăit anumite stări şi aţi simţit lăuntric anumite motivaţii care v-ar fi predispus să faceţi dragoste cu iubire, dar nu aţi îndrăznit totuşi să vă deschideţi către o astfel de experienţă sublimă şi dătătoare de fericire. Analizând rând pe rând, cu suficientă atenţie aceste răspunsuri, veţi putea să vă transformaţi în mod radical punctul de vedere, astfel încât pe viitor să nu mai rataţi ocazia de a face dragoste cu iubire, evitând în schimb toate situaţiile în care veţi fi (fie chiar şi o singură dată) tentate să faceţi doar sex.

profesor yoga Gregorian Bivolaru

Această carte a fost publicată la Editura Shambala şi tipărită la Ganesha Publishing House  
 

yogaesoteric

16 noiembrie 2012

  
 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More