Medic de familie german vorbeşte public despre ceea ce se petrece în această perioadă

 

Numele meu este Katrin Korb, am 3 copii şi sunt medic de familie în Oldenburg. Mă aflu aici pentru că mă simt responsabilă pentru sănătatea pacienţilor mei, a copiilor mei şi a mea.

De când a început criza Corona, am fost ţinuţi într-o stare de şoc prin mesaje înfricoşătoare. Guvernul ne spune că „Este un virus nou atât de periculos, încât milioane de oameni vor muri dacă noi nu vă protejăm”; „Noi ştim cel mai bine ce este bine pentru voi fiindcă noi avem experţii noştri”; „Din păcate, nu puteţi decide pentru voi. Sunteţi prea proşti pentru asta”; „Este necesar să vă izolăm, să vă tutelăm şi să vă punem botniţă. Dar totul este pentru protecţia voastră, credeţi-ne!”; „Vă speriem în fiecare zi cu cele mai înfiorătoare ştiri, astfel că nici măcar nu veţi îndrăzni să întrebaţi dacă este adevărat sau nu”.

Acest nou virus din familia Corona a fost „descoperit” abia de vreo 6 luni şi deja s-au aprobat experimente cu vaccinuri mRNA pe oameni. Acesta este un material genetic străin, ce va fi injectat în celulele noastre. Nu este nevoie să fii doctor pentru a fi sceptic în privinţa aceasta. Eu nu m-aş vaccina, nu mi-aş vaccina nici copiii şi nici pacienţilor mei nu le-aş recomanda să se vaccineze.

Paragraful II din Constituţie nu este despre „dreptul la sănătate”, ci despre „dreptul la integritatea trupească”. Asta e o foarte mare diferenţă. Un drept la sănătate NU există! Boala face parte din viaţa noastră, dar nimeni nu are voie să ne cauzeze vătămare fizică, mai ales cu un vaccin dubios.


Citiţi şi:

Specialiști din Italia contra curentului 
Experţi împotriva isteriei COVID 

 

yogaesoteric
14 septembrie 2020

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More