Premieră în Italia după moartea subită a tânărului român de 24 de ani Traian Calancea, vaccinat cu Pfizer: Judecătorul cere cercetarea legăturii decesului cu vaccinul

Avocata Renate Holzeisen: „Aceste morți nu pot rămâne nepedepsite!”

În cazul tânărului român mort la Trento, judecătorul cere cercetarea legăturii decesului cu vaccinul, respingând cererea procurorilor de clasare a cazului, transmite Gazeta Românească.

Traian Calancea a murit la vârsta de 24 de ani în octombrie anul trecut, în urma unei hemoragii cerebrale. Gazeta Românească ne-a informat recent și despre alte morți subite ale unor români din Italia, considerate decese din „cauze naturale”: româncă de 45 de ani din Italia, moartă subit în Chieti, tânăr român de 19 ani, vaccinat de trei luni, găsit mort în casă în Abruzzo.

„Boală subită” a spus medicul care a intervenit atunci la fața locului, în cazul lui Traian. Dar miercuri, 24 august 2022, judecătorul de instrucție din Trento a respins cererea de revocare din partea Procuraturii și a dispus cercetări pentru a stabili corelația dintre deces și vaccinare.

Avocata Renate Holzeisen a declarat publicației La Nuova Bussola Quotidiana: „Decizie care va face istorie: procurorul a negat constatările fundamentale și din cauza unui conflict de interese. Acum vom putea demonstra corelația și acțiunea intenționată a medicilor”.

Traian Calancea avea doar 24 de ani când a murit, în octombrie anul trecut în urma unei hemoragii cerebrale masive, la zece zile după prima doză Pfizer. Mama îndurerată a cerut anchetă.

Medicii au declarat în grabă moartea sa drept „boală subită”, așa cum s-a petrecut cu mulți în starea lui care tocmai primiseră vaccinul.

Tânărul Traian Calancea a primit doza fatală de Pfizer în Trento, orașul său, cu zece zile înainte ca mama sa să-l găsească inconștient în camera lui. A fost nevoie de 10 luni pentru a convinge un judecător că acel deces este necesar să fie investigat pentru a stabili dacă există o corelație între vaccin și hemoragia cerebrală, scrie Gazeta Românească.

În urmă cu un an, într-un caz similar, Poliția Hunedoara a răspuns solicitării ActiveNews, spunând că nu poate da detalii despre cauza decesului studentului Bogdan Daniel Berki decât după finalizarea anchetei. Nici astăzi nu s-a finalizat. Ar fi cazul ca Justiția din România să ia exemplu de la cea din Italia.

Bătălia mamei lui Traian pentru adevăr

Datorită hotărârii mamei tânărului și a avocatei acesteia, bătăioasa Renate Holzeisen din Bolzano, la sfârșitul lunii august s-a obținut o victorie importantă la tribunalul din Trento. Judecătorul a acceptat opoziția la cererea de clasare prezentată de procuror și a dispus ancheta privind cauzalitatea, legătura dintre injecție și moartea lui Traian.

Cazul a fost preluat de avocata Renate Holzeisen, cunoscută cititorilor din relatările privind faptul că un mare număr de doctori, asistenți medicali și infirmieri din Germania au formulat, prin intermediului avocatei Renate Holzeisen, o acțiune în anularea autorizației provizorii de punere pe piață a vaccinurilor experimentale anti-covid bazate pe ingineria genetică, autorizație emisă de birocrația europeană, după cum informa avocatul Gheorghe Piperea.

De altfel, binecunoscutul avocat român a anunțat că „Am dat în judecată atât centrul de vaccinare și medicii care au recomandat vaccinarea cât și producătorul vaccinului”. Daune: 2.000.000 euro.

De asemenea, dr. Geanina Hagima, membră a organizației internaționale Medici pentru Respectarea Eticii Covid, a tradus un text publicat pe 3 iulie 2021 de experții Michael Palmer MD, Sucharit Bhakdi MD, Stefan Hockertz PhD. Această expertiză a fost depusă de avocata italiană Renate Holzeisen într-un proces care contestă autorizația UE de utilizare a vaccinului ARNm Pfizer pentru copiii de 12-16 ani.

Gazeta Românească prezintă ce a declarat avocata Renate Holzeisen

Renate Holzeisen: La ședința în fața judecătorului de instrucție din 5 iulie am prezentat mai multe studii științifice lansate pe plan internațional care arată că hemoragiile, inclusiv cerebrale, dar nu numai, la persoanele tratate cu aceste seruri experimentale sunt semnificativ mai mari decât la restul populației. Este un indiciu foarte puternic al unei corelații între inoculare și hemoragia cerebrală masivă.

Gazeta Românească: Băiatul era sănătos?

R.H.: Da, studia Economie și Comerț, avea o viață foarte normală, era foarte sportiv, dar din examenul de autopsie a reieșit că avea un anevrism, care a izbucnit provocând hemoragie.

Renate Holzeisen

G.Ro.: Și acesta ar fi putut fi un factor de risc?

R.H.: Acum există numeroase studii științifice care arată că aceste seruri ARNm provoacă creșteri bruște ale tensiunii arteriale. La fel ca atâția tineri, Traian avea un anevrism în creier de care nu era conștient. Se poate ajunge cu ușurință la bătrânețe în aceste condiții, dar ceea ce este necesar să fie stabilit este de ce anevrismul s-a rupt chiar și la o vârstă fragedă.

G.Ro.: Ați bănuit vaccinul?

R.H.: Literatura științifică este clară, motiv pentru care consultanții Parchetului din Trento ar fi fost necesar să investigheze ruptura anevrismului ca o consecință mecanică naturală a creșterii presiunii vasculare, dată tocmai de așa-zisul vaccin.

G.Ro.: Ce ați cerut?

R.H.: Teste specifice au vizat găsirea proteinei spike în organism și în zona anevrismului, dar acest demers ne-a fost refuzat de consultanții parchetului, dintre care unul se află în conflict de interese.

G.Ro.: La cine vă referiți?

R.H.: Este în proces. Profesorul Ugo Moretti se află într-un conflict de interese foarte serios, deoarece este responsabil cu farmacovigilența pentru regiunea Veneto și provincia Bolzano. Consultanții au declarat că ei, la Universitatea din Verona, nu ar putea să susțină examenul pe care l-am cerut.

G.Ro.: Și de fapt?

R.H.: De fapt, aceste teste sunt posibile și în Italia, dar, în orice caz, am obținut deja disponibilitatea Institutului de Medicină Legală din Kiel, Germania. Totul inutil.

Proteina spike și hemoragia

G.Ro.: Ce elemente aveți să bănuiți că proteina spike din creier poate fi responsabilă pentru hemoragie?

R.H.: Știm că ARNm încapsulat în aceste nanoparticule călătorește în tot trupul și traversează bariera sânge/creier. Odată ajuns în celule, se creează în mod necontrolat proteina spike, producând un dezastru.

G.Ro.: Acum, însă, judecătorul de instrucție vă oferă posibilitatea de a continua ancheta. Veți cere să investigați și prezența proteinei spike?

R.H.: Da, dar este necesar ca acest demers să fie făcut cu maximă urgență.

G.Ro.: Nu este prea târziu astăzi?

R.H.: Nu, noi ceruserăm deja la momentul autopsiei să punem o anumită cantitate de țesut pe gheață ca sa fie conservată; evident că este necesar să ne grăbim, motiv pentru care imediat vom face o altă cerere cu maximă urgență. Va fi trecut un an de la moartea lui, în octombrie.

Obținerea autopsiei

G.Ro.: Apropo de autopsie. A fost ușor să o obțineți?

R.H.: Nu, mama le explicase medicilor care au intervenit acasă că Traian făcuse vaccinul de zece zile, dar cu toate acestea raportul vorbește de „boală la domiciliu”.

Uluitor, aceasta nu poate fi o cauză medicală specifică de deces, compania de sănătate este obligată printr-o farmacovigilență foarte atentă să caute toate cauzele, în schimb agenții sanitari au dat imediat undă verde înmormântării băiatului. A fost necesar să intervin direct la Parchet cu o plângere specifică în care se explică că ne confruntăm cu un dosar care impunea și deschiderea unui dosar de către Procuror.

G.Ro.: La ce sperați acum?

R.H.: Există încă premise pentru o condamnare penală. Traian a fost inoculat într-un centru de vaccinare pe parcursul unei zile „Open day” și printr-o simplă călătorie. Totuși, orice administrare a unui vaccin necesită prescripție medicală ca o condiție esențială în conformitate cu articolul 13 din codul deontologic al medicilor în care medicul este obligat să informeze pacientul cu privire la riscurile asociate tratamentului pe care urmează să-l efectueze.

G.Ro.: Și nu s-a făcut aceasta?

R.H.: Doar imaginați-vă, ai ajuns acolo cu mașina, nici nu ai coborât și ți-ai oferit brațul de pe geam.

Dar mai mult. Încălcarea regulamentului comunitar 507 din 2006 în baza căruia medicamentele pot fi autorizate condiționat în anumite condiții, inclusiv informarea pacientului. Nimic din toate acestea nu s-a făcut.

G.Ro.: Credeți că decizia magistratului de instrucție poate „face istorie” în drept?

R.H.: Așa cred și sper. Aceste morți nu pot rămâne nepedepsite.

Citiți și:
Documente uimitoare: Pfizer și FDA au ascuns decesele în urma vaccinării. Peste 1200 de morți în primele 90 de zile
Biofizician Virgiliu Gheorghe: Vaccinarea va conduce la o creştere abruptă a mortalităţii în următorii ani

 

yogaesoteric
14 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More