Ne-am dat seama că Grieg era la conferinţă şi totodată era şi în faţa noastră!

În urmă cu câţiva ani eram în tabăra de la Herculane. Mă aflam la Hotelul Roman cu un prieten, cursant şi el, care îmi spunea că doreşte mult să vorbească cu Grieg şi că are de gând să-l aştepte după conferinţa cu fetele. Deoarece aceasta era în desfăşurare, am decis să pornim spre sală pentru a-l aştepta pe Grieg.
Când am ieşit de pe uşa hotelului Roman, am constatat că parcarea din faţă era pustie. Prietenul meu a ieşit şi el şi mi-a spus încântat „Uite cine e aici!” Am privit de jur împrejur, dar nu am văzut pe nimeni. El a văzut că nu observ pe nimeni şi mi-a repetat: „Uite cine e aici!”. Eu am privit din nou, nu am văzut pe nimeni şi l-am întrebat dacă glumeşte. El mi-a răspuns că în faţa noastră se află Grieg.
În acel moment, privind din nou, mirat, am constatat că la 3-4 metri în faţa noastră era, într-adevăr, Grieg singur, care privea în direcţia noastră. Ne-am dat seama că Grieg era la conferinţa cu fetele, şi am constatat, totodată cu uimire, că el era şi în faţa noastră!
L-am îmbrăţişat încântat pe Grieg, iar prietenul meu a rămas câteva minute să discute cu el. În momentul în care ne-am despărţit, un grup mare de fete se îndrepta spre zona izvoarelor. Eu priveam de la mică distanţă şi am aşteptat momentul în care ele îl vor îmbrăţişa pe Grieg, însă au trecut toate pe lângă el, fără să-l salute măcar. Grieg era total invizibil pentru ele
.
B.C., anul 10, zodia Balanţă, Timişoara

*****

Trimite-ne şi tu relatări despre trăirile tale spirituale pe adresa redactie@yogaesoteric.net.
Cele mai frumoase scrisori de la cititori vor fi publicate pe site-ul
nostru, iar relatările spirituale extraordinare vor fi premiate.

yogaesoteric
8 iulie 2009

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More