Nimic nu e ceea ce pare!

Cine s-ar fi așteptat ca Bill Gates să înceapă să folosească aceeași retorică pe care o utilizează adversarii vaccinurilor? Spre disperarea celor din industria farmaceutică, Gates a cam confirmat ceea ce tot spunem unii dintre noi de atâta amar de vreme: că vaccinurile răspândesc boala, că nu e bine că s-a vaccinat în pandemie, că peste tot operațiunea de vaccinare în masă a eșuat ș.a.m.d. Și iată cum „îngerul Bill” a devenit peste noapte „demonul Bill”.

Însă nu este cazul să vă lăsați pradă aparențelor. Ca de fiecare dată, Bill Gates n-o face din dorința de a aduce adevărul în față. Nicidecum! Un om de afaceri adevărat ia o afacere de undeva de jos, după care o ridică până la cer și o vinde pe vârf. Aia înseamnă afacere adevărată. Iei o firmă aproape pe degeaba, o gonflezi cât poți de mult, după care o vinzi, iar profitul care-ți rezultă e colosal.

E cea mai mare lecție pe care am primit-o de la niște evrei din Barcelona care chiar asta făceau: înființau firme pe bandă rulantă care utilizau o bază materială comună și, în momentul în care se maturizau, le scoteau la vânzare, câștigând înmiit.

Bill Gates, având acces la alte resurse financiare și la alte informații, lucrează puțin diferit: cumpără într-o anumită zonă și profită după ce „predicțiile” i se împlinesc. Ca să înțelegeți, prin fundațiile pe care le deține, Bill Gates a avut acțiuni la toate companiile farmaceutice. Dragostea lui pentru vaccinarea în masă i-a venit nu „întâmplător”: știa că asta se va pune pe tapet. Și iată, fix așa s-a petrecut. Pentru cei care nu mă cred, vedeți „predicțiile” sale de acum mai bine de 10 ani și creșterile companiilor farmaceutice de-atunci și până acum.

În cazul de față, a mai apărut o oportunitate. În vară, Bill Gates împreună cu George Soros au cumpărat producătorul britanic Mologic, specializat în teste. Chipurile, beneficiind de injecția grupurilor filantropice deținute de Bill Gates și George Soros, Mologic a făcut tranziția dinspre o companie farmaceutică tradițională către una „comunitară”. De fapt, în toată afacerea asta e o șmecherie teribilă pe care o să v-o explic în continuare.

A apărut după Revoluție termenul de „filantrop”. Cam așa se prezintă și Bill Gates sau George Soros. Ei nu mai sunt oameni de afaceri, ci filantropi. Pus în fața unui asemenea titlu pompos te gândești că ai de-a face cu vreun om care și-a jertfit averea pentru un ideal. Și, aparent, chiar așa se petrece: acei oameni au băgat o groază de bani în fundațiile lor. Doar că asta e o simplă acoperire. Reușind să strângă o avere atât de mare, ei vor să evite plățile de taxe. Și-aici e vorba de două categorii de taxe: pe de-o parte cele curente, pe care le evită virând banii în propriile „organizații de binefacere”, dar și taxele viitoare, mai precis pe cele de moștenire.

Cum pentru averile mari taxele de moștenire ajung la 90%, prin „acapararea” deținerii averii proprii de către o organizație non profit eviți procedura de moștenire. N-ai decât să transmiți drepturile asupra organizației către moștenitorii tăi și iată-te cu toți banii intacți.

În ultima perioadă, miliardarii americani au mai descoperit o altă capacitate a ONG-urilor pe care le controlează, anume așa-zisa „dimensiune civică”. Prin intermediul unor sume insignifiante găsesc tot felul de paraziți care le servesc interesele. Uitați-vă la Soros care a reușit să creeze o adevărată armată de idioți utili.

Ei bine, privind prin această perspectivă, înțelegem și motivul pentru care Bill Gates aparent e „nevaccinist”. E interesat de creșterea testării, astfel încât achiziția pe care a făcut-o împreună cu Soros să-și multiplice valoarea. De-aceea îi auziți pe mulți urlând obsesiv la televizor că „e nevoie de testare continuă”. Și de aceea, probabil, tovarășa Ursula va încheia un nou contract de miliarde la nivel de UE pentru testarea în masă.

Toată pandemia s-a bazat pe două ipoteze inepte: primul că prin izolare se poate ajunge la eliminarea virusului, iar cea de-a doua că prin vaccinare se va ajunge la imunizarea de turmă. Niciuna n-a funcționat, dar a produs beneficii imense pentru niște șmecheri. Lockdown-ul mondial n-a făcut nimic altceva decât să multiplice infectările, iar vaccinarea în masă a produs mutațiile pe care le vedem acum în plenitudinea lor. Nu mai vorbim că, prin introducerea tehnologiei „ARN mesager” nici măcar nu se putea obține o imunizare de turmă întrucât corpul celui care-și face acele vaccinuri e învățat să nu se apere deoarece o intervenție externă îl ajută să producă în mod artificial anticorpi.

Ei bine, ce se petrece când au dat faliment cele două ipoteze? Ați fi tentați să credeți că sunt eliminate. Aiurea, suntem condamnați să le repetăm. De-aceea organizațiile lui Soros vor deveni din ce în ce mai vocale spunând că e nevoie de testare pentru a se ajunge la idealul „covid zero”. Iar când va eșua, se va merge din nou pe vaccinare.

Până când oare? Până când cineva va da cu pumnu’-n masă și va spune apăsat: „Destul! Lăsați totul să decurgă natural, imbecililor!”. Însă nimeni nu știe când anume se va petrece minunea asta.

Autor: Dan Diaconu

Citiți și:
„Filantropii” Soros și Bill Gates și-au dat mâna oficial pentru crearea unei companii globale de „acces la sănătate” – GAH
Consilier al ministrului rus al Apărării: Covid este un proiect al globaliștilor
Robert F. Kennedy Jr. îl demască pe Bill Gates și relația sa cu Big Pharma

 

yogaesoteric
5 iunie 2022

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More