No jab, no job: Comandant de Marină Militară concediat pentru că „nu a respectat un ordin legal”

Un comandant al Marinei americane a fost eliberat din funcția de ofițer executiv al unei nave de război pentru că „nu a respectat un ordin legal”, au declarat oficialii. Serviciul naval l-a eliberat din funcție pe comandorul Lucian Kins, ofițerul executiv al USS Winston S. Churchill, a precizat Naval Surface Force Atlantic într-o scurtă declarație.

La 10 decembrie 2021, comandantul Escadrilei 14 de suprafață navală, căpitanul Ken Anderson, l-a eliberat pe comandorul Lucian Kins din funcția de ofițer executiv al USS Winston S. Churchill (DDG 81) din cauza pierderii încrederii în capacitatea lui Kins de a-și îndeplini sarcinile”, a declarat locotenent-comandorul Jason Fischer.

Un oficial al Marinei Militare a declarat pentru USNI că Lucian Kins a fost eliberat din funcție pentru că a refuzat să primească un vaccin covid-19 și a refuzat să fie testat pentru această boală. The Epoch Times a contactat Marina americană pentru comentarii.

Kins a fost repartizat la personalul escadrilei de suprafață 14 a Marinei, a adăugat Fischer în declarație.

Pentagonul a anunțat în luna august a anului trecut că vaccinarea anticovid-19 va fi obligatorie pentru toți membrii serviciilor americane, în timp ce Marina a dat termen până în noiembrie personalului său fie să solicite o scutire, fie să se vaccineze.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului Apărării, John Kirby, a declarat că fiecare serviciu militar în parte va stabili cum să aplice mandatul Pentagonului privind vaccinarea. „Acest tip de acțiuni nu sunt gestionate în mod centralizat de către departament la acest nivel, la nivelul secretarului”, a declarat Kirby.

Secretarii serviciilor și șefii serviciilor sunt responsabili de modul în care pun în aplicare cerințele obligatorii de vaccinare. Și fiecare dintre ei este necesar să facă aceasta în conformitate cu propriul personal, propriile resurse, propriile cerințe operaționale.”

Marina nu a aprobat nicio scutire religioasă, în ciuda faptului că 2.705 marinari activi au depus cereri.

Citiți și:
Fără vaccin nu ai loc de muncă
Semnul Fiarei – Pașaportul vaccinal fără de care nu poți să cumperi sau să vinzi
Slujitorii satanei, răspândiţi pe tot pământul, condamnă la moarte făpturile lui Dumnezeu, prin vaccin sau lăsarea fără ajutor

 

yogaesoteric
11 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More