Părintele Elpidie – Mutația ADN-ului uman în anii Apocalipsei (II)

Interviu acordat de Părintele Elpidie reporterului Stefanos Damianidis, la postul de radio FocusFM, în data de 03.12.2021

Citiți prima parte a articolului

Stefanos Damianidis: Părinte Elpidie, ne îndreptăm, așa cum am mai discutat în trecut, către o pan-religie. Asta am înțeles eu.

Părintele Elpidie: Așadar, de ce ești surprins dacă astfel de evenimente se desfășoară și Papa vine să ne convingă și pe noi: „Vaccinați-vă cu toții. Luați cu toții un număr. Lăsaţi-vă casele. Să aveți comuniune cu toată lumea”. Adică acceptați toate religiile, ca pe un mod, ca pe o cale, că toate duc la același scop. Asta vom accepta noi, prin intermediul Papei? Când îl ascultăm pe Papa?

Nu v-am mai spus că, dacă Satana vrea să învingă, prin credință va câștiga, după ce îi va supune pe arhierei, îi va supune pe preoți, îi va supune pe monahi. Și chiar acum nu se petrece asta? De ce te îndoiești de toate acestea? La urma urmei, însăși Sfânta Scriptură ne spune că, în cele din urmă, Antihrist îl va folosi pe Falsul Profet ca cel mai bun sfătuitor, ajutor și colaborator al său în lucrarea sa satanică. Pe Falsul Profet.

S.D.: Bine spuneți! Spuneți bine!

P.E.: Copilul meu, recent s-a sărbătorit Sfântul Porfirie. Ei bine, m-am dus să salut un copil. Un mic copil. Are o mamă foarte bună. Sunt trei frați. Trei frați mici cu o mamă foarte bună și un tată foarte evlavios. Și îmi place să merg în această casă, pentru că simt că Dumnezeu este acolo. În această casă este Însuși Dumnezeu. Ei Îl iubesc pe Dumnezeu din toată inima lor. Au încredere în El și sunt foarte devotați iubirii lui Dumnezeu.

Așa că, în timp ce vorbeam cu copilul, arătam foarte supărat de tot ceea ce se petrece. Auzisem că acum se pregătesc să administreze vaccinuri persoanelor de peste 60 de ani. Mă gândeam. De 60 de ani, de 60 de kile, sau de 60 de centimetri? Până la urmă îl vor administra și copiilor.

Această femeie, care este o fiică de-a mea duhovnicească, m-a văzut trist pentru toate acestea și mi-a spus: „Părinte al meu, eu văd toate aceste evenimente ca fiind logice.” Ai auzit ce mi-a spus: „Eu văd ca pe ceva logic tot ce se petrece”.

Am rămas surprins și îi spun: „De ce spui asta, copila mea?” Și ce mi-a răspuns? „Pentru că în spatele întregii acestei urâțenii și indecențe se află însuși Satana. Și știm ce vrea Satana să facă. Deci, Părinte, de ce te întrebi?”

Până la urmă, mi-am spus: „Aceasta este soluţia, adevărul”. Dacă nu înțelegem că în spatele acestor lideri satanici se află însuși Lucifer, nu putem înțelege de ce fac toate acestea. Pentru un arhiereu este mai ușor să amenințe, să închidă, să suprime prin tribunale adevărul unui preot, decât să se roage lui Dumnezeu să-i lumineze. Dvs. considerați asta ca fiind logic?

Cândva, copilul meu, l-am avut pe Nero, l-am avut pe Dioclețian, i-am avut și pe marii preoți ai păgânilor de atunci, să lupte cu creștinii. Acum știi cine se luptă cu ei?

S.D.: Ei înșiși, din interior, din interior.

P.E.: Spui tu singur. Liderii politici înșiși care spun că sunt creștini! Însuşi conducătorii bisericești, care spun că sunt conducători ai Bisericii și vorbesc clar și interpretează corect Sfânta Evanghelie! Și toți aceștia, peste puțin timp, ne vor trimite la tribunale, ne vor trimite la închisoare. Nu cumva nu au făcut-o și înainte?

S.D.: Au făcut-o. Au făcut-o.

P.E.: Ne vor tăia salariile, ne vor amenința într-una, ne vor amenința în cealaltă. Este necesar să fim pregătiți.

Astăzi, ceea ce este bine să înțelegem cu toții, dragul meu Stefanos, este că Arhanghelul Mihail a primit putere de a pregăti marea armată pământească a lui Hristos! Și o va face cu multă forță. Îi va chema pe toți cei care cred în Dumnezeu, cu inima. Nu în cuvinte. Cu inimile lor! Și le va spune: „Ești gata să-ți lași inima, nu numai cu credință în Dumnezeu, ci și cu fidelitate față de Dumnezeu!

Credință, ce înseamnă, copilul meu? A mărturisi ceva care este un adevăr. Și ce spune un bărbat? „Ea este soția mea.” Dar ce îl împiedică să meargă cu o altă femeie? Deci, dacă știe că ea este soția lui, acest fapt l-a ajutat să-i rămână credincios? Nu.

Înțelegi prin acest exemplu ce vrea Dumnezeu să ne spună? „Eu nu vă cer doar credința că sunt Creatorul vostru. Vreau și loialitatea voastră. Să îmi fiți credincioși Mie.” Loialitate ce înseamnă? Să îi fii devotat cuiva pe care-l iubești. Să ai încredere în cel pe care îl iubești, în Creatorul tău, în Dumnezeul tău.

Să asculți cuvintele Sale dumnezeiești, care te vor ajuta să trăiești această viață cu bucurie și fericire, ascultând de legile iubirii, așa cum a propovăduit-o El și cum e scrisă în Sfânta Evanghelie!

Și mai presus de toate, să avem ultimul element care este, copilul meu, recunoștința. Știi ce grozav este să fii recunoscător?

O fată m-a întrebat: „Părinte, care este cea mai frumoasă rugăciune? Cum să mă rog?” Și i-am spus: „Învață să te rogi cu recunoștință”. Ea îmi spune: „La ce vă referiți?” Până acum, copilul meu, cu toții când ne rugam, Îi ceream lui Dumnezeu: „Doamne, dă-mi bani, pe care nu-i am. Dă-mi o casă, pe care nu o am. Doamne, dă-mi o mașină, pe care nu o am. Doamne, dă-mi una, dă-mi altă, dă-mi …dă-mi…”.

Ca și copilul care îi spune tatălui său: „Tată, dă-mi, dă-mi, dă-mi să-mi cumpăr cipsuri, să îmi cumpăr una, să îmi cumpăr alta”. Dar care copil este cel care înduioșează un tată? Cel care îi tot cere să cumpere ceva sau acel copil care vine și îi spune: „Tată, te iubesc! Vreau să-ți spun că te iubesc! Nu vreau să îți spun altceva. Doar că te iubesc atât de mult!

S.D.: Fără îndoială că al doilea.

P.E.: Deci, până acum, spune-mi, câți dintre noi îi spunem lui Dumnezeu: „Doamne, Îți mulțumesc, dimineața când mă trezesc. Îți mulțumesc că mi-ai oferit un somn odihnitor. Îți mulțumesc că mi-ai dat aerul ca să respir. Îți mulțumesc că mi-ai dat florile, copacii pentru a mă face fericit, cu roadele și frumusețea lor. Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai oferit! Îți mulțumesc pentru: soțul meu, copiii mei, căsuța mea, tot ce mi-ai dat!

Acest cuvânt „mulțumesc” este cea mai frumoasă formă de rugăciune, pentru că el conține recunoștință. Iată ce le-a spus Arhanghelul Mihail îngerilor: „În loc să spunem: Doamne, mulțumesc că ne-ai făcut îngeri, că ne-ai dat duhul iubirii, Duhul Sfânt, că vrem să fim în inima Ta și să ne bucurăm de bucurii și fericire lângă Tine, voi ce ați făcut?

Arhanghelul Mihail le-a spus: „V-ați lăsat convinși de Lucifer și vreți să-l urmați. Ați devalorizat Duhul Sfânt, al iubirii și vreți să acceptați duhul satanic al ignoranței și încrederea lui arogantă în sine. Asta vreți?” Le-a mai spus îngerilor care îl ascultau pe Lucifer: „Vreți să fiți aroganți? Să aveți încredere arogantă că veți deveni dumnezei și să nu aveți recunoștință față de Creatorul vostru?

Cei care l-au ascultat, au înțeles greșeala și au rămas credincioși lui Dumnezeu. Ceilalți au mers cu Lucifer și ce s-a petrecut? Au ajuns diavoli. La fel se petrece și acum. Aceia dintre noi care auzim acum vocea Arhanghelului ar fi bine să reflectăm la tot ce spun conducătorii noștri bisericești – că am fi păcătoși cei care nu ne vaccinăm și că vom da socoteală lui Dumnezeu ca blestemați, pentru că nu acceptăm preparatele lor medicale.

Ce preparate medicale? Sunteți atât de siguri că toate aceste preparate sunt bune? Este o familie aici la noi al cărei copil a rămas tetraplegic din greșeala medicilor. Un alt copil a rămas orb din greșeala medicului, după naștere, în incubator. Și câte alte greșeli de care, ca preot, am auzit, făcute de medici! Și acum vin și ne spun: „Știința medicală este totul! Să-i ascultăm orbește!” Adică să-i ascultăm orbește și să mergem orbește la diavol.

Dacă un orb conduce un alt orb, amândoi cad în prăpastie!

Și ce ne spun toți acești lideri acum? „Pregătiți-vă să primiți un vaccin în fiecare an, ca să nu vă îmbolnăviți. În fiecare an până la sfârșitul vieții voastre.

Nu, copilul meu. Adevărul este altul. Ei ne pregătesc toate aceste otrăvuri doar pentru a ne face ce e mai rău. Să intervină în ADN-ul nostru și să poată controla frecvențele neuronilor din creier. Și care e motivul? Să ne ghideze și să ne controleze, așa cum o fac toți cei care dețin o dronă. Ca aceste drone, care sunt fără oameni înăuntru. Cum sunt ele controlate? Nu sunt controlate printr-un calculator?

S.D.: Da, de departe.

P.E.: De departe. Ei bine, ei ne vor face la fel. Oricând vor să ne doboare, oricând vor să ne ridice, oricând vor să ne distrugă și așa mai departe. Noi vom accepta asta? Ne vom preda lor, adică vom preda ADN-ul pe care ni l-a dat Dumnezeu, suflarea lui Dumnezeu, pentru ca ei să-l schimbe și să facă ce vor ei cu noi, de departe?

Prin aceasta, însă, nu înțelegeți că ne îndreptăm spre o închisoare mondială, unde conducătorul nostru va fi Lucifer? Asta ne dorim? Cei care vor, lasă-i să o facă. Să fie sănătoși. Ați văzut vreodată ca Dumnezeu să interzică oricărui înger să devină demon? Spuneți-mi?

S.D.: Nu. Nu.

P.E.: L-ați văzut pe Hristos să-i interzică lui Iuda să-L trădeze? Nu a făcut-o niciodată. Dumnezeu nu o va face nici acum. Prin urmare, va permite acum să se manifeste toate apostaziile. Și ale lui Iuda, și ale Arhiereilor, și ale oamenilor politici, și ale preoților. De ce ale preoților?! Ca să ne păstrăm salariul, ce este necesar să facem? Să ne supunem Episcopului? El, spun ei, are responsabilitatea. Aceasta este o gândire logică? În loc să asculți de Dumnezeu, asculți de…

S.D.: De arhierei, de episcopi.

P.E.: Așa, ai spus bine. Eu nu știu dacă sunt arhierei ai lui Dumnezeu, cei care ascultă de Lucifer.

S.D.: Oare arhiereii evreilor au fost arhierei ai lui Dumnezeu?

P.E.: Desigur că nu. Of, gândeşte-te. Uneori mă întreabă lumea: „Părinte, ce să fac? Ar fi bine să merg sau să nu merg la această biserică?”. „Dacă ai vedea un Iuda și ai ști că l-a trădat pe Hristos, te-ai duce să-i săruți mâna?

S.D.: Nu, nu te-ai duce.

P.E.: Deci, de ce întrebăm ceea ce este evident? Fiecare dintre noi are propria conștiință să decidă ce vrea să facă, cu cine va merge. E timpul să decidem. Dar eu, ceea ce aș vrea să spun oamenilor evlavioși, care Îl iubesc pe Dumnezeu, care doresc să rămână în inima lui Dumnezeu, care doresc să rămână pe calea mântuirii, acum să dezvolte cea mai puternică armă pe care ne-o dă Biserica noastră … ne-o dă însuși Dumnezeu, ca să luptăm cu Satana.

Și știi care este această armă? Ai spus-o singur la începutul emisiunii.

S.D.: Iubirea.

P.E.: Asta este, copilul meu! Asta este! Dumnezeu nu vrea să fim fricoși. Aceștia asta vor să obțină, să ne sperie. Să ne rugăm: „Iisuse al meu, te iubesc”.

Asta este, copilul meu! Știi ce spunea Iisus? Știi de câte ori, plângând, l-am implorat? I-am spus: „Spune-mi, Tată, spune-mi Iisuse al meu, spune-mi Iubirea mea, ce pot să fac, ce pot să spun copiilor Tăi și să-mi spun și mie însumi, ce să fac? Cum vom fi salvați de tot acest rău?

„Să le spui decât aceasta: Să Mă iubească! Iubirea mea, copilul Meu, este atât de puternică, este o bombă atomică! Însuși Satana nu poate suporta acest foc al iubirii Mele. Satana trăiește în foc, dar când Mă arăt undeva, focul Meu îl arde! Focul iubirii Mele! Pentru că acesta trăiește cu focul fricii, cu focul urii. Ai înțeles? De aceea, dacă vrei să ai ceva valoros în fiecare zi, să-ți spui ție și tuturor copiilor Mei: Să Mă iubească, să nu le fie frică și să-Mi spună: «Iisuse al meu, te iubesc; Iisuse al meu, Tu vei fi Împăratul meu, al inimii mele, Tu vei fi bucuria mea, Tu vei fi fericirea mea, Tu vei fi totul pentru mine».

Și te asigur, copilul Meu, în anii de pe urmă, cei care vor vorbi cu multă dragoste pentru Mine și cei care Mă vor avea în inimile lor ca Împărat nu vor putea să fie localizați mecanic toate mijloacele satanice ale satanei, ale lui Lucifer, nici prin 5G, care va fi diferit atunci, nici prin dronele lor. În niciun caz nu vă vor putea găsi. Le voi acoperi – spune El – casele și le voi face invizibile. Voi acoperi inimile voastre și le voi face nevăzute în ochii dușmanului și le voi dărui pur și simplu bucuria și fericirea Mea, a Duhului Sfânt, a Duhului iubirii.

Dar acum, cu toții, este necesar să dovediți că Mă iubiți cu adevărat, că aveți cu adevărat încredere în Mine! Că, într-adevăr, îmi sunteți devotați, într-adevăr vreți să ascultați Sfânta Evanghelie, cuvintele Mele, ale Evangheliei și că într-adevăr Îmi sunteți recunoscători.

Ascultați ceea ce cere acum Arhanghelul Mihail tuturor copiilor Mei, ca să pregătească marea mea armată pământească, a copiilor iubirii dumnezeiești. Spune că, această armată, care este pregătită de Arhanghelul Mihail, o voi numi «copiii iubirii dumnezeiești», pentru că toți cei care veți fi în aceasta, Mă veți iubi foarte mult, Mă veți adora foarte mult! Și voi veți fi toți cei care vor fi parte din armata secretă în împărăția Mea cerească. Veți fi cei dragi ai Mei! Iubiții mei! Copiii Mei iubiți, care de dragul iubirii Mele, sunt gata să se jertfească pentru toate.”

Eu, copilul meu, vreau să fiu ultimul dintre toți, un cărbune. Asta sunt eu, copilul meu. Ce crezi? Cât valorează un cărbune? Dar ce bine este atunci când te folosește Dumnezeu ca pe un cărbune, pentru a scrie voia Sa! Un cărbune în mâinile lui Iisus este cel mai frumos dar la care ar putea visa cineva! Ai înţeles? Eu așa aș vrea.

S.D.: Părintele meu, vă mulțumesc.

P.E.: Aș mai vrea să spun tuturor celor care vor să urmeze această cale, să-L iubească de astăzi înainte pe Iisus și să i-o spună. „Iisuse al meu, te iubesc!

Te iubesc, Doamne! Te iubesc! Tu mă vei apăra. Tu vei fi Împăratul meu. Ție îți încredințez sufletul meu. Și nu vreau să am doar credință, ci și să-Ți fiu credincios. Vreau să-mi dai fidelitate, Dumnezeule. Fidelitate.

S.D.: Vă mulțumesc foarte mult Părinte Elpidie. Binecuvântarea Sfinției Voastre!

P.E.: Îți mulțumesc foarte mult, copilul meu. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți. Doamne Ajută!

Citiți și:
Papa Francisc promovează vaccinul anti-covid: „Este o dovadă de iubire”
FunVaxGate: Complotul globaliștilor de impunere a vaccinării obligatorii dezvăluie planul satanic de neutralizare a așa-numitei gene a lui Dumnezeu

 

yogaesoteric
12 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More