O femeie din Lituania mănâncă de mai bine de un deceniu doar nisip…


… și dovedește în mod indirect că generează procese evidente de transmutaţie biologică a nisipului în felurite energii subtile de care are nevoie trupul ei

 

O femeie din Lituania susține că mănâncă zilnic numai nisip, iar acest stil drastic de viață ar fi ajutat-o să-și îmbunătățească starea de sănătate.
Stanislava Monstvilene, în vârstă de 70 de ani, afirmă răspicat că este mult mai sănătoasă de când consumă doar nisip, adăugând că „a ajutat-o să învingă o tumoare pe creier”, scrie RT.

De mai bine de un deceniu, femeia nu mai consumă nimic, cu excepția nisipului pe care îl scoate singură dintr-o groapă.

„Am avut tumoare pe creier în stadiu terminal. Medicii mi-au spus că nu mai am mult de trăit. Nivelul hemoglobinei era de 60, de cinci ori peste valoarea normală. Am căutat să depășesc momentul și mi-a venit ideea să mănânc nisip. Prima dată când am gustat, am simțit că rămân fără aer, după care m-am obișnuit”, a mărturisit femeia.

Între timp, femeia și-a făcut o obișnuință din a consuma nisip și este foarte încântată de „dieta sa minerală”.

„Starea sa de sănătate este bună și nu are probleme cu sângele. Am examinat-o de-a lungul anilor, dar în ultimii ani nu a mai avut nevoie de ajutor medical”, a declarat medicul Liliana Vaishvilene, care o ține sub observație.

Stanislava Monstvilene susține că nisipul nu trebuie combinat cu mâncare sau cu lichide. „Nu trebuie să-l amesteci cu nimic altceva și nu ai voie să mănânci absolut nimic, nici înainte și nici după”, adaugă femeia.


Citiți și:

Fenomenul Inedia – a trăi doar cu lumină divină

Postul, cea mai firească terapie

 

yogaesoteric
3 iunie 2018

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More