O femeie ucraineană în timpul unui interviu în direct la o televiziune franceză: „Zelensky este un lider marionetă”

O femeie ucraineană i-a uimit pe „experții” francezi când a relatat în direct la un post de televiziune, la începutul războiului din Ucraina, ce se petrece cu adevărat în țara ei. Victoria, care s-a născut în Ucraina, dar locuiește în Franța de 25 de ani, a explicat într-un interviu la emisiunea franceză Brunet & Cie cum au trăit ucrainenii în circumstanțe groaznice sub guvernul marionetă al lui Zelensky din cauza corupției sale.

Victoria, rezidentă franceză născută în Ucraina, susține că „guvernul marionetă corupt” al țării sale s-a aflat în spatele unei mari suferințe a poporului ei cu mult înainte de sosirea forțelor ruse.

Victoria a fost întrebată de una dintre gazdele emisiunii:

Sunteți ucraineană, dar locuiți aici [în Franța] de 25 de ani. După cum știm, păstrați legătura cu rudele din Kiev. Au reușit să scape?

Ea a răspuns ferm: „Nu, desigur că nu, nici măcar nu s-au gândit să fugă.”

M-am întors în Franța acum patru zile. Nimeni nu credea că va fi un război. Dar au existat zvonuri și lumea a început să fugă din țară. Cu toate acestea, rădăcina tuturor necazurilor este necesar să fie căutată în 2014. Aproape două milioane de ucraineni trăiesc în condiții îngrozitoare încă de atunci. Facturile la încălzire sunt mai scumpe ca niciodată, iar salariile sunt mizerabile… Așadar, lumea cheltuiește jumătate din salariu pe facturile de servicii publice. În general, viața este grea. Așa că mă gândesc: de ce ar fi cazul să sprijinim acest președinte marionetă și guvernul lui?

Vizibil încurcate de remarcile Victoriei, gazdele franceze au întrebat dacă ea vorbește despre un președinte marionetă pe care ar vrea Putin să îl aducă în funcție, sau despre Zelensky. Ea a confirmat că vorbește despre actualul președinte ucrainean.

Vorbesc despre actualul președinte, nu despre cel pe care Putin va dori să îl instaleze. Ei scriu pe internet că acum este greu pentru ucraineni, iar aceasta este adevărat. Autoritățile se schimbă în mod constant, economia este în cădere, corupția este peste tot.”

Vorbiți despre Zelensky?”, au întrebat din nou jurnaliștii.

Victoria: „Da, da, despre cine altcineva.”

Jurnaliștii francezi au rămas uluiți de remarcile Victoriei.

Moderator: „Așadar, președintele Zelensky ales democratic este cu adevărat o marionetă?

Victoria: „Da, și nu este ales absolut democratic. A interzis patru canale TV ale opoziției. Jurnaliştii dispar tot timpul. Ei spun că jurnaliştii sunt ucişi în general de ruşi, dar sunt asasinați de asemenea de ucraineni. Au fost multe astfel de cazuri în ultimii ani. În general, totul este complicat, dar nu vorbesc despre asta, este fără succes.

Moderator: „Sunteți ucraineană și ați locuit în ambele țări, în Ucraina și în Franța. Adică vi se pare că Occidentul idealizează Ucraina? Vreți să spuneți că situația nu este atât de simplă cum se spune în Occident: un urs rus feroce împotriva unei democrații ucrainene cu drepturi depline?

Victoria: „Da, totul este mult mai complicat. Situația este departe de a fi în alb sau negru.

În acest moment, invitații emisiunii, analiști politici francezi, au început să discute uimiți de comentariile Victoriei, care sunt foarte departe de narațiunea prezentată în mass-media occidentală. Apoi gazdele au continuat interviul în direct cu Victoria.

Moderator: „Rudele dvs. din Ucraina trec pesemne printr-un moment dificil acum. Vor fugi de rușii care avansează?

Victoria: „Nu, rămân la Kiev. Dar nu s-au dus la muncă, sunt blocaje pe șosele.”

Moderator: „Am auzit că multe persoane din Kiev – nu Donbass, ci din Kiev – sunt bucuroase de intervenția rusă. E adevărat?

Victoria: „Exact. În ceea ce privește guvernul nostru presupus ales democratic, mulți nu cred că alegerile au fost corecte. După cum puteți vedea, nu este totul atât de simplu.”

Citiți și:
Este Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, o marionetă a Occidentului sau un om al poporului?
Planul B al „Marii Resetări” a globaliștilor: Războiul din Ucraina. Analiza unui important analist politic american
Conflictul din Ucraina și actorii săi

 

yogaesoteric
14 mai 2022

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More