O minune dumnezeiască

Dumnezeu Tatăl a răspuns într-un mod uluitor atunci când o aspirantă i-a oferit lui Dumnezeu Tatăl,
zi de zi, câte 7 binecuvântări

Vă prezentăm în continuare mărturia sinceră pe care a trimis-o ghidului spiritual o aspirantă ce practică yoga în cadrul școlii noastre.

În urmă cu 2 ani am realizat binecuvântări pentru Dumnezeu Tatăl (7 la număr în fiecare zi). Cam după 2 săptămâni, în timpul binecuvântărilor am simțit în fața mea o ființă masculină foarte puternică. Simțeam că are o forță colosală, însă în același timp o percepeam emanând o stare de blândețe și rafinament. Interior am întrebat: „Cine ești tu?”. Imediat după aceea am început să trăiesc stări de beatitudine, iubire, frumusețe, armonie. În timp ce îmi erau arătate și manifestate aceste stări, simțeam că fac parte din ele, că eu sunt toate aceste manifestări. Chiar am exclamat în ființa mea către acea forță masculină că eu te-am întrebat cine ești Tu și Tu îmi revelezi cine sunt Eu.

În timpul taberei Costinești 2013, am primit cadoul de a fi acceptată la Mișcarea Charismatică Teofanică. Vă mulțumesc din suflet. În timp ce mă aflam pe terenul de spirale și ascultam o conferință din cadrul Mișcării Charismatice, la un moment dat, am simțit că am un corp gigantic și foarte puternic. Am recunoscut că este aceeași forță masculină pe care am simțit-o acum doi ani în timpul binecuvântărilor, numai că acum se manifesta în ființa și în trupul meu. Apoi m-a cuprins o stare de fericire foarte mare pe care o simțeam ca fiind foarte vie și pe care o vedeam sub forma unei sfere alb strălucitoare de mărimea unei mingi de tenis de câmp. Priveam această sferă în giganticul meu corp și aveam sentimentul că acea sferă râde și prin însăși starea ei emana acea fericire în întreaga mea ființă. După această experiență, trăiesc zilnic stări spontane de iubire foarte intense față de Dumnezeu Tatăl. Sunt foarte copleșitoare și hrănitoare aceste stări de iubire. Și ce mă surprinde și mai mult este că am început să simt aceste stări spontane de iubire foarte intensă și față de ființele cu care intru în contact sau ființele care mă înconjoară. Grieg, vă mulțumesc încă o dată pentru că m-ați acceptat la Mișcarea Charismatică Teofanică, mi-am dorit foarte mult aceasta. Și vă mulțumesc din toată inima pentru efortul pe care l-ați depus și pentru mine în cadrul acestei tabere spirituale Costinești 2013. Sper din suflet să vă luați o vacanță pe care o meritați din plin.
Cu recunoștință și iubire. Vă mulțumesc pentru tot. Vă iubesc foarte foarte mult.

Răspunsul ghidului spiritual:

Dragă S.,
Experienţa pe care ai trăit-o prin graţia lui Dumnezeu Tatăl este exemplară şi formidabilă. Dacă şi tu esti de acord, sub anonimat, această mărturie a ta va fi inclusă pe site-ul yogaesoteric.net
Apoi se va include această mărturie a ta, de asemenea, şi în Enciclopedia roadelor spirituale la secţiunea Arta şi Ştiinţa Binecuvântării.
Te felicităm pentru această inițiativă care, iată, a dat roade surprinzătoare, uluitoare.
Vei putea, de asemenea, să aprofundezi toate aceste taine în cadrul Mișcării Charismatice.
Fii sigură că acceptarea ta în cadrul Mișcării Charismatice Teofanice nu vine de la noi, ci este un dar pe care îl meriți și ea vine de la Dumnezeu Tatăl. Urmărește să fii la înălțimea acestor daruri dumnezeiești și studiază cu multă atenție cele 2 volume din lucrarea NU APOCALIPSA, în special Glosarul.
Pentru toate aceste daruri dumnezeiești doar lui Dumnezeu este necesar să îi mulțumești, căci toate câte sunt bune și dumnezeiești, de la El provin.
Îți mulțumim pentru această mărturie impresionantă. Continuă tot așa, căci ești pe drumul cel foarte bun.
În încheiere te îmbrățișez cu iubire divină nesfârșită și îți doresc mult succes!
 
 
 

yogaesoteric

15 octombrie 2013

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More