O (nouă) identitate

Certificatul de vaccinare este pe cale să ajungă mai mult decât o simplă hârtie administrativă. El va asigura deținătorului și o identitate. O nouă identitate!

În „noua lume normală” – împărțită între vaccinați și ne-vaccinați – oamenii nu mai au drepturi și libertăți garantate, inalienabile. Avem doar obligații actualizate permanent de niște „autorități”, conduse de niște politruci, lipsite de credibilitate.

Drepturile noastre sunt provizorii și e nevoie să fie reînnoite periodic, conform indicațiilor date de politruci. Iar pentru a avea acces la ele, în „noua” normalitate, „noul” cetățean trebuie să arate întotdeauna dovada identității sale, certificatul de vaccinare.

Citiți și:
Adeverința de vaccinare la control, cetățene!
Avocatul Poporului: Nu poți să interzici unui om să aibă o viață socială pentru că nu a făcut un vaccin. Monica Pop: Orice vaccinat se poate îmbolnăvi. Populația nu a fost corect informată

yogaesoteric
22 noiembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More