Om de știință principal adus în genunchi de Gates & Big Pharma

La 20 iulie 2021, Universitatea Keele din Staffordshire a luat decizia internă de a pune capăt postului profesorului Christopher Exley la universitate. I s-a spus să părăsească sediul până la sfârșitul lunii august.

Christopher Exley

Exley este cel mai mare expert în aluminiu din lume, iar această măsură a universității pune capăt celor 35 de ani de cercetare în domeniul aluminiului, nu numai a profesorului, ci și a întregii sale echipe.

Exley le-a scris principalelor sale contacte de e-mail că:

Am urmărit, desigur, să găsim o nouă casă pentru cercetarea noastră. Cu toate acestea, costurile mutării unui laborator și înființării acestuia în altă parte sunt foarte mari. De asemenea, este dificil să găsești unități academice care nu au fost seduse (corupte) de Gates, GAVI etc.

Vă mulțumim pentru colaborare, sprijin și prietenie pe parcursul multor ani. Sper că «ieșirea din clădire» nu va fi o carte albă pentru ca industria aluminiului să polueze și mai mult lumea cu produsele sale și fără a acorda despăgubiri.

Unitatea condusă de profesorul Exley la universitate a început cu trei teme generale, dintre care grupul se concentra pe aluminiu și siliciu în biologie. Conduse de Exley, FRSB, temele actuale de cercetare din cadrul grupului sunt variate, incluzând metale și amiloizi; biosilicificarea în speciile de plante; expunerea umană la aluminiu, fie că este intenționată (de exemplu, în antiperspirante sau adjuvanți) sau neintenționată; și hidroxialuminosilicați.

De când Exley s-a alăturat universității, unitatea a mers excelent, iar vastele arii de cercetare pe care echipa le-a produs au fost mai mult decât exemplare; prin urmare, de ce superiorii universității au decis să pună capăt cercetărilor lui Exley?

Cercetarea profesorului Exley a fost prea fierbinte pentru a fi manipulată?

Munca profesorului Exley a început pentru prima dată în 1984, la Universitatea Stirling din Scoția, examinând toxicitatea aluminiului la pești. După mutarea sa la Keele, el și echipa sa au cercetat o mare varietate de subiecte care implică aluminiul și au scris sute de lucrări.

Munca sa a inclus o serie de lucrări care explică modul în care utilizarea aluminiului în vaccinuri poate fi responsabilă pentru tulburările neurologice de la nivelul creierului la copii.

În 2017, cercetările întreprinse de Exley și echipa sa au lăsat părinții cu puține îndoieli că aluminiul joacă un rol crucial în afectarea țesutul cerebral al persoanelor cu autism.

Pentru prima dată, Exley și echipa sa au avut ocazia unică de a examina țesutul cerebral al persoanelor care muriseră cu un diagnostic de autism și ceea ce au descoperit a fost cu adevărat șocant. Studiul lor a stabilit că țesutul cerebral al persoanelor care au murit cu un diagnostic de autism conținea cele mai ridicate niveluri de aluminiu din orice alt țesut cerebral care fusese examinat de echipă.

Într-un videoclip lansat pe 29 noiembrie 2017, Exley și-a explicat concluziile. El a declarat că: „Am reușit să facem două cercetări amănunțite: am putut măsura cât de mult aluminiu era în creier la persoanele care muriseră cu autism și am putut, de asemenea, să ne uităm la aluminiu din țesut folosind o tehnică de microscopie numită fluorescență. Cantitatea de aluminiu din țesutul cerebral a fost, aș spune, extraordinar de mare.”

Aș dori să clarific faptul că aceste persoane au murit cu un diagnostic de autism, nu au murit de autism.

Rezultatele studiului lor au șocat echipa deoarece, de-a lungul anilor, au examinat țesutul cerebral a peste o sută de persoane și, potrivit lui Exley, țesutul cerebral al persoanelor care au murit cu un diagnostic de autism conținea cel mai înalt nivel de aluminiu pe care echipa îl văzuse vreodată.

Așa cum era de așteptat, cercetarea lor a fost criticată de mulți experți și oameni de știință, deoarece echipa a avut acces doar la un număr limitat de creiere care erau disponibile pentru a fi examinate. Cu toate acestea, din creierele pe care echipa le-a putut examina, rezultatele studiilor au arătat dincolo de orice îndoială că aluminiul era prezent într-o cantitate extrem de ridicată.

Cu toate acestea, în ciuda criticilor, Exley a rămas netulburat: el a explicat că singurele creiere pe care le văzuse conținând cantități similare de aluminiu erau creierele pacienților care muriseră cu diagnosticul de bolă Alzheimer familială.

El a declarat că: „În acest grup relativ tânăr, în vârstă de treisprezece, paisprezece, cincisprezece ani, am văzut mai mult aluminiu decât am văzut în alte circumstanțe.

Afirmația lui Exley este cu adevărat șocantă, mai ales atunci când se ține cont că el și echipa sa au examinat anterior țesutul cerebral al mai multor pacienți vârstnici care au murit de boala Alzheimer. Te-ai aștepta să descoperi că persoanele care au murit la șaptezeci – optzeci de ani ar avea o concentrație mult mai mare de aluminiu în creier decât cei care au murit la vârsta de treisprezece ani.

Exley a continuat dezvăluind că: „Poate la fel de importante, dacă nu chiar mai importante, au fost studiile microscopice. Studiile microscopice ne-au permis să identificăm unde se afla aluminiu în țesutul cerebral. Când ne-am uitat la creierul persoanelor cu diagnostic de autism, am găsit ceva complet diferit, ceva pe care nu l-am mai văzut până acum, în niciun alt set de creiere umane. Am constatat că majoritatea aluminiului se afla de fapt în interiorul celulelor, intracelular.

El a explicat că aceste celule purtau cu ele o încărcătură de aluminiu din trup în creier.

El a declarat că: „Am văzut, de asemenea, dovezi că celulele din limfă și din sânge treceau în creier, astfel încât acestea transportau cu ele o încărcătură de aluminiu din trup în creier. Este pentru prima dată când am văzut acest fenomen în orice țesut cerebral, așa că este o observație remarcabilă și până acum unică în autism.

Acest aspect ne conduce la întrebarea: de unde provine aluminiul?

Suntem bombardați cu aluminiu în fiecare zi

După cum mulți dintre noi știm, trăim în ceea ce Exley numește „era aluminiului”. Trupul uman este bombardat cu aluminiul prezent în produsele cotidiene. De exemplu, multe dintre alimentele noastre, vaccinurile, medicamentele, produsele pentru bebeluși, cosmeticele, produsele de curățat și chiar mobilierul moale conțin aluminiu și se pare că suntem neputincioși în a preveni atacul din ce în ce mai mare.

Înainte de a începe acest studiu, Exley credea că nu există o alternativă sigură la aluminiu ca auxiliar în vaccinuri. Cu toate acestea, când a studiat legătura aluminiu / autism, el și-a modificat opinia.

Exley a explicat: „Deoarece am văzut aceleași celule din cele care se văd la locul injecției care duc o încărcătură de aluminiu în țesutul cerebral al persoanelor care au murit de autism, aș spune acum că este necesar să ne gândim foarte atent la cine primește un vaccin care include un adjuvant de aluminiu. Să ne gândim bine, este acest vaccin un vaccin care salvează viețile sau nu? Dacă nu este, nu-l acceptați cu un adjuvant de aluminiu.

Studiul evaluat de colegi al profesorului Exley despre aluminiu în țesutul cerebral în autism poate fi citit aici.

Un alt vaccin care conține un nivel extrem de ridicat de aluminiu este vaccinul împotriva papilomavirusului uman (HPV) Gardasil și, în septembrie 2018, Christina England l-a intervievat pe profesorul Exley cu privire la îngrijorările sale și ceea ce el a spus cu acea ocazie a fost cu adevărat șocant.

În timpul acestui interviu, Exley a explicat în profunzime despre siguranța sărurilor de aluminiu utilizate ca adjuvant în vaccinări. Ceea ce a dezvăluit a fost extrem de îngrijorător, deoarece, potrivit acestuia, vaccinul HPV nu numai că conține mai mult aluminiu decât orice alt vaccin de pe piață dar, de asemenea, potrivit datelor, a provocat mai multe reacții adverse decât orice alt vaccin.

Exley a declarat că: „Consensul de opinie din întreaga lume este întotdeauna că acestea sunt săruri relativ sigure, că aluminiul nu provoacă daune și, prin urmare, posibilitatea de a folosi ceva considerat sigur, care, după cum am spus, nu costă absolut nimic pentru producător, dar, de asemenea, pentru care nu a existat niciodată niciun fel de test de siguranță, nu a existat niciodată niciun fel de reglementare, astfel încât îl poți folosi cât de mult sau cât de puțin dorești.

Exley a confirmat că Merck a enumerat o mare varietate de reacții adverse, de la amorțeală la braț până la moarte, în prospectul cu informații despre produs.

Exley a întrebat: „Acum, dacă părinții ar ști că 1 din 50 dintre cei care au primit vaccinului HPV se va îmbolnăvi după acesta și că această boală poate fi orice, de la o boală debilitantă cum ar fi paralizia brațului până la moarte, s-ar gândi atunci că administrarea unui vaccin, administrarea a ceva când ești perfect sănătos merită sau nu, și dacă rezultatele ar fi fost aceleași?

Presupunerea noastră este că foarte puțini părinți ar fi de acord să li se administreze copiilor lor un vaccin despre care se știe că provoacă un număr mare de reacții adverse dar, deoarece foarte puțini părinți au văzut vreodată prospectul cu informații despre produs înainte să își vaccineze copilul, acest aspect nu îl vom ști niciodată.

Cercetările efectuate de Exley și de echipa sa sunt de neegalat, așa că de ce ar încerca Universitatea Keele în mod deliberat să pună capăt cercetării sale o dată pentru totdeauna? A fost munca sa prea fierbinte pentru a fi manipulată într-o lume care crede că vaccinarea va eradica în cele din urmă boala? Sau ar putea exista un alt motiv pentru care s-a luat decizia de a-i închide departamentul?

În primul rând, universitatea a oprit toate finanțările pentru departamentul lui Exley. Apoi, au oprit ca Exley să primească orice finanțare din partea publicului pentru a-și continua cercetările.

De fapt, erau atât de disperați să îl îngenuncheze pe Exley și echipa sa încât au respins chiar și o donație de 15.000 de dolari din partea organizației Children’s Health Defense a lui Robert F. Kennedy Jr., afirmând că:

Personalități publice sau fundații proeminente ar putea pune instituția într-o situație dificilă din punct de vedere etic și al reputației” și „ar putea genera o acoperire mediatică potențial nefavorabilă și, de asemenea, ar putea pune în pericol relațiile puternice pe care le are cu finanțatorii și partenerii săi majori existenți.

Cine sunt principalii finanțatori ai universității?

Liberty Beacon consideră că motivul pentru care universitatea este atât de disperată să-l împiedice pe Exley să-și continue cercetările este faptul că universitatea este susținută financiar de Fundația Bill și Melinda Gates.

Au declarat pe site-ul lor că: „Keele abordează unele dintre cele mai urgente probleme ale lumii. Conducem un proiect, susținut parțial de Fundația Bill și Melinda Gates, pentru a dezvolta tehnologii de manipulare genetică la țânțari pentru a ajuta la eliminarea malariei și a reduce rata mortalității de 1.700 de persoane pe zi în Africa Subsahariană. Pentru mai multe informații despre cercetările de la Keele, vă rugăm să consultați secțiunea Cercetare de pe site-ul nostru.

Deși Exley se aștepta de ceva vreme ca universitatea să rupă orice legătură cu el, gestul lor l-a șocat, dezamăgit și înfuriat.

Citiți și:
Aluminiul – metalul care ne otrăveşte zi de zi: acumularea lui în creier poate conduce la demenţă
Finanțare tăiată pentru profesorul britanic care făcea cercetări despre legătura dintre vaccinuri și autism
Un renumit profesor britanic dezvăluie, într-un nou studiu, prezența aluminiului în creierul persoanelor autiste

 

yogaesoteric
12 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More