Omenirea se află în pragul unor revelaţii majorePe 14 octombrie 2008, la 49 de zile după spirala de Hiatus de la Costineşti, este anunţată apariţia
unei nave extraterestre de 3219 kilometri

de Melania Radu şi Maria Nicola

„Dacă Pământul ar fi singura planetă locuită din Univers,
aceasta ar fi o mare risipă de spaţiu.”
–    replică din filmul Contact

„Pacea nu înseamnă să nu faci război, ci înseamnă
să devii ceea ce eşti în realitate:
 o aceeaşi Fraternitate.”
 – dintr-un mesaj de la extratereştri

În ultima perioadă au fost remarcate de tot mai mulţi oameni, mai des decât înainte, manifestări ale fiinţelor extraterestre benefice. Prin aceasta ne referim atât la apariţia unor OZN-uri, cât şi la difuzarea unor anumite mesaje din partea acestor fiinţe. Prin acestea ei îşi exprimă dorinţa de a intra în contact cu umanitatea. Analizând cu atenţie aceste mesaje, descoperim că ele sunt extrem de coerente şi interesante şi mai ales exprimă o bunăvoinţă evidentă faţă de locuitorii planetei noastre.

Mesajele sunt transmise fie prin intermediul unor fiinţe care sunt mediumi sau au trezită capacitatea de comunicare telepatică prin fenomenul de channelling, fie pur şi simplu au apărut pe internet fiind trimise la un număr foarte mare de oameni.

Sintetizăm în continuare diferitele mesaje de acest gen care au fost postate de curând pe site-ul www.youtube.com.

Va fi 14 octombrie 2008 o dată memorabilă?

Unul dintre cele mai importante mesaje de acest gen a început să circule pe internet la începutul lunii august 2008. Acesta anunţă, pentru data de 14 octombrie 2008, apariţia unei nave extraterestre în emisfera sudică a planetei noastre. Scopul declarat al acestei apariţii este acela de a arăta locuitorilor planetei Pământ că nu sunt singuri în Univers.

Mesajul a fost transmis de către Federaţia Luminii printr-un medium din Australia, Blossom Goodchild. Ea a realizat, prin metoda channelling-ului, conversaţii telepatice cu aceste fiinţe extraterestre benefice. Într-un interviu din data de 19 septembrie 2008 ea recunoaşte cu simplitate: „sunt conştientă că sunt un canal (de manifestare) al lui Ashtar”. Cea mai recentă carte a sa, „The Bridge” (Podul), cuprinde mesaje transmise telepatic de la fiinţele cosmice care s-au prezentat sub numele generic de Federaţia Luminii.

Reamintim că în anul 1977, o emisiune a unui post de televiziune britanic a fost întreruptă timp de patru minute de un mesaj transmis de o fiinţă extraterestră, care s-a recomandat ca fiind Vrillon, membru al Comandamentului Galactic Ashtar. Recent, un mesaj din partea unor extratereştri aparţinând Fraternităţii Cosmice a început să circule pe Internet, propunând tuturor locuitorilor acestei planete să îşi exprime, dacă doresc, acceptul pentru manifestarea unei civilizaţii extraterestre avansate pe planeta noastră, în cadrul unui inedit REFERENDUM PLANETAR. Într-o sincronicitate extrem de semnificativă, evenimentele din 14 octombrie ar surveni exact la 49 de zile după marea spirală anuală de Hiatus organizată de şcoala de yoga MISA în 27 august 2008, în finalul căreia s-a realizat o meditaţie de comuniune cu aceste civilizaţii extraterestre benefice. Astfel, toţi participanţii care au dorit aceasta au răspuns la unison “DA” pentru manifestarea acestei civilizaţii.

În mesajul referitor la 14 octombrie 2008 Federaţia Luminii anunţă că o navă extraterestră de mari dimensiuni se va face văzută în atmosfera Pământului pentru o perioadă de trei zile. În mesaj se subliniază că ei vin în numele iubirii şi pentru a ajuta:
„Venim să ajutăm lumea voastră.
Nu venim să ne înstăpânim asupra voastră.
Nu venim să distrugem.
Venim să vă dăm speranţă.”

Se mai spune că autorităţile pământene vor încerca să intervină creând o „farsă” prin care să altereze caracterul paşnic al apariţiei, dar că nu vor reuşi aceasta, dată fiind superioritatea tehnologică a extratereştrilor. „Până nu vă vom dovedi că venim în iubire, nu vom permite intruziuni.”

Fiinţele benefice extraterestre doresc ca, de această dată, doar să ni se arate, să ni se prezinte, creând astfel momentul de început al unei colaborări de mult dorite de ei: „Noi suntem fiinţe de pe alte planete, care, înainte cu mulţi eoni din timpul vostru, s-au pregătit pentru aceste zile.”

Rugămintea lor este ca oamenii să caute în inima lor adevărul în legătură cu această întâlnire, fără a se lăsa influenţaţi şi manipulaţi de cei cărora le e teamă să nu-şi piardă puterea. Pentru a cunoaşte adevărul trebuie să-l experimentezi direct. Mass-media nu va avea nici ea de ales decât să descrie adevărul. Nu vor putea minţi pentru că, de această dată, totul va fi vizibil de către toată lumea:
„Vă cerem să ne primiţi în iubire, aşa cum venim.
Venim în pace.
Suntem fraţii şi surorile voastre din alte locuri.”
 
Mesajul se încheie într-un mod încurajator şi plin de afecţiune:
„Fiţi vigilenţi. Fiţi cu ochii la cer.
Menţineţi iubirea în inimile voastre.
Noi, Federaţia Luminii ne luăm la revedere dându-vă curaj şi speranţă pe măsură ce începem ascensiunea în lumea nouă.
Fiecare dintre voi a ales să fie aici pentru această ascensiune. Acum e momentul să alegeţi dacă forma voastră umană va accepta aceasta prin iubire sau o va respinge prin frică.
Fie ca cel mai înalt aspect ale sufletului vostru să vă umple cu Lumină pe măsură ce vă îndreptaţi cu curaj înainte.
Recunoştinţă pentru fiecare dintre voi care ne veţi ajuta la această cauză.”

De ce a fost ales acest moment?

Intrarea civilizaţiei umane în familia civilizaţiilor galactice este foarte mult aşteptată, se spune în alt mesaj adresat de către fiinţele cosmice benefice tuturor oamenilor de pe Pământ. Respectând liberul arbitru al oamenilor ei nu s-au făcut văzuţi până acum pentru că prea puţini oameni şi-au dorit aceasta cu adevărat, din cauza ignoranţei, a fricii şi pentru că gradul de urgenţă a situaţiei nu a justificat o asemenea intervenţie.

Majoritatea oamenilor se află sub influenţa condiţionărilor şi a inerţiilor menţinute în mod artificial pentru profitul unei tot mai puternice puteri centralizatoare. Situaţia actuală de pe planeta Pământ nu permite prea multe soluţii. Una dintre ele ar putea fi contactul cu o altă civilizaţie, care să reflecte imaginea a ceea ce omenirea este în realitate.  

„Venim ca să aducem căderea celor care au intenţii rele faţă de bunăstarea planetei voastre. Dacă nu intervenim acum, ne e teamă că altă dată s-ar putea să fie prea târziu. Prea mult timp lumea voastră a trăit sub un nor de care nici măcar nu aţi fost conştienţi. A sosit momentul ca sufletelor voastre să li se permită să fie ceea ce sunt cu adevărat. Vălul va fi îndepărtat. Bucuraţi-vă. A sosit momentul pentru aceasta.”

Alte mesaje transmit acelaşi anunţ

„Ne-am decis să venim după ce ne-am dat seama că nu veţi putea învinge forţele răului fără ajutor.”
– SaLuSa, Federaţia Galactică, 18 iulie 2008

„Vremea conflictelor a trecut, iar rasa din care faceţi parte poate acum să treacă la un stadiu superior al evoluţiei sale, dacă vă veţi arăta demni de aceasta.”  
– Vrillon, Comandamentul Ashtar, 1977

Un alt medium, care spune despre el că este doar un mesager şi care comunică telepatic cu extratereştrii din Pleiade şi cu cei din Federaţia Galactică a Luminii, a primit acelaşi mesaj. Acesta a cerut mai multe amănunte şi a aflat că nava va avea dimensiuni uriaşe (2000 mile în diametru, aproximativ 3219 kilometri) şi va trimite mesaje de iubire pentru toţi oamenii. Nava va acoperi o zonă circulară întinsă cu localităţi de unde nu se va putea vedea cerul timp de trei zile, ceea ce ar putea cauza panică celor care nu ştiu despre ce e vorba.

Oamenii vor afla astfel că nu sunt singuri în Univers, iar aceste fiinţe binevoitoare şi iubitoare, care arată aproape identic cu noi, ne consideră ca făcând parte din familia lor stelară. Ei s-au decis să vină să ne ajute, înainte să fie prea târziu, văzând unele influenţe foarte rele în lumea noastră, pe care noi ca oameni nu le putem vedea. Intervenţia lor este necesară înainte ca cei care conduc Pământul şi care nici măcar nu sunt oameni, să pună în practică şi alte planuri malefice pe care le au pregătite. Sunt tehnologii care pot afecta în aceeaşi măsură mintea şi corpul şi sunt pe cale de a fi puse în aplicare. Aceşti conducători malefici nu doresc ca oamenii să-şi trezească sufletul şi să înveţe cine sunt cu adevărat şi care le sunt potenţialităţile. Însă pe cei ce se stabilesc ferm în lumină şi iubire, nimic nu-i va putea opri.

Mesajele mai transmit că a venit vremea pentru omenire să se elibereze de toate suferinţele care o împovărează (războaie, boli, foamete, sărăcie) şi pe care alţii le creează în mod intenţionat. Ajutorul va veni, dar trebuie să acţionăm la unison, să ne umplem sufletele cu iubire, pentru că iubirea este adevărata lumină care ne apropie unii de alţii şi de întreaga viaţă şi lumină universală.

Îndemnul lor pentru oameni este de a-şi urma inima şi de a fi cu mintea deschisă, iar când îi vor vedea că apar, să-şi aducă aminte că au fost preveniţi şi să fie pregătiţi să reziste în faţa celor care conduc lumea şi care vor face tot posibilul pentru a le opri accesul la aceste informaţii revelatoare. Puterea creatoare individuală, optimismul, mobilitatea spirituală, dorinţa de libertate vor scădea în continuare dacă oamenii nu devin conştienţi şi nu-şi modifică atitudinea. Fiecare om contează. Libertatea se clădeşte pe zi ce trece, pe măsură ce o fiinţă devine conştientă de ea însăşi şi de mediu, ieşind progresiv de sub incidenţa condiţionărilor şi a inerţiilor, oricare ar fi acestea.

Diverse evenimente confirmă intenţiile binevoitoare ale fiinţelor extraterestre benefice

În iunie 2004, pe cerul de deasupra oraşului Guadalajara din Mexic, au apărut sute de OZN-uri (foto), ca într-o demonstraţie paşnică şi plină de bucurie. Cerul s-a umplut cu sute de obiecte sferice luminoase grupate într-o formaţie imensă şi care se mişcau la unison. Între ele se afla o navă mai mare, cu formă de disc, care părea să conducă formaţia. Este considerată ca fiind cea mai spectaculoasă astfel de apariţie din istorie.

Mai recent, în seara de 23 spre 24 august 2008, deasupra oraşului Sibiu din România au apărut un grup de nouă OZN-uri aranjate într-o formaţie regulată şi care se deplasau la unison.

Ca pentru a aduce o confirmare a faptului că Blossom Goodchild transmite într-adevăr mesaje primite telepatic de la alte fiinţe, într-o astfel de conversaţie din 22 august 2008 cu un reprezentant al Federaţiei Galactice a Luminii, i-a fost transmisă expresia „snow cone”,  despre care ea nu a ştiut atunci să dea niciun fel de detaliu ori explicaţie. După patru zile, în Florida a apărut ca desenată pe cer o suprafaţă conică imensă liberă de nori (a treia fotografie) fenomen similar cu cel ce s-a petrecut în Minneapolis în 2006. Atunci s-a înţeles la ce făcea referire mesajul primit de ea.

Un alt medium, Magenta Pixie, care comunică telepatic cu fiinţe extraterestre a cerut informaţii despre acest eveniment şi a ajuns la concluzia că mesajul are legătură cu cel referitor la 14 octombrie 2008, adică este o confirmare a veridicităţii acestuia. Mai mult, se spune de această dată că este posibil ca nava să fie vizibilă doar celor care şi-au exprimat acordul ca ea să apară şi care prin aceasta arată că sunt pregătiţi să o vadă şi dispuşi să acţioneze în sensul credinţelor şi al dorinţelor lor. Ea mai spune că este posibil să depindă doar de noi dacă vedem sau nu nave ce sunt deja aici: „Am puternicul sentiment că toate acestea au semnificaţii mult mai profunde decât ceea ce se poate vedea cu ochiul liber.”

Unii sceptici spun că ar putea fi vorba despre un câmp energetic invizibil care să dea iluzia unei nave de lumină. Alţii spun că poate e o parte a proiectului Blue Beam. Dar martorii oculari ai fenomenului care s-a petrecut pe cerul Floridei la 26 august 2008 sunt de părere că este ceva de proporţii mult prea uriaşe pentru a putea proveni de la un dispozitiv, oricare ar fi acesta, situat pe Pământ sau pe un satelit.

După apariţia mesajului referitor la 14 octombrie 2008 fost înfiinţat un blog numit 10-14-08 (www.10-14-08.blogspot.com). Acesta este asaltat de mesaje pozitive din partea celor care vor ca fiinţele cosmice benefice să vină. Pe acest blogspot sunt invitaţi şi scepticii să se informeze pentru că se consideră că suntem cu toţii sceptici în privinţa a ceva ce încă nu am înţeles. Ei se opun doar la ceea ce nu înţeleg, imaginându-şi că ceea ce suntem obişnuiţi să vedem în jur reprezintă totul, iar altceva nu mai există în Univers.

Pentru toţi aceia care sunt sincer preocupaţi de evoluţia evenimentelor pe această planetă şi de propriul lor viitor, aceste mesaje de la o civilizaţie extraterestră puternică şi bine intenţionată oferă o posibilitate aproape miraculoasă de a evita viitorul sumbru pe care ni-l pregăteşte sinistrul guvern din umbră. Nu putem decât să sperăm că suficient de mulţi oameni vor sesiza această extraordinară şansă, făcând astfel posibil ca ea să se manifeste cu adevărat pentru noi toţi.

Citiţi şi:
Este istoria omenirii scrisă de civilizaţii extraterestre? 
Ufologie şi strategie militaro-industrială

yogaesoteric
octombrie 2008

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More