COBRA: Familii de suflet (sufletești)

 

Pentru a începe pregătirea pentru societatea post-Eveniment și post-Contact, pleiadienii mi-au cerut să eliberez informații despre familiile sufletești. Familiile sufletești sunt create atunci când un grup de suflete iese din esența monadică nediferențiată (sunt create din Sursă, n.b.) și intră în acest univers printr-un portal din a șaptea dimensiune, a Soarelui Central Galactic, fie din această galaxie, fie din orice altă galaxie din univers. Milioane de suflete extrem de evoluate care sunt acum încarnate pe suprafața acestei planete au intrat în principal în acest univers, fie prin intermediul Soarelui Galactic Central din această Galaxie, fie prin galaxia soră a sa, galaxia Andromeda.

Ele au câștigat apoi experiență călătorind prin toată galaxia, prin filamentele luminoase înaltdimensionale, care străbat galaxia și concentrându-și mai târziu conștiința, câștigând experiență în sisteme stelare portal, cum ar fi Pleiade, Aldebaran, Sirius, Arcturus, Vega (Alfa Lyrae), Tau Ceti…

La un moment dat pe parcursul evoluției lor, au întâlnit războaie galactice la care au participat, iar acesta este motivul principal pentru care se află pe Pământ. Ori au luat o decizie conștientă de a intra în carantina de pe Pământ pentru a ancora Lumina și pentru a ajuta forțele Luminii să elibereze planeta, sau pur și simplu au rătăcit într-o zonă periculoasă din Galaxie fără a înțelege pe deplin riscul și au fost prinse de către Archoni în rețeaua scalară interdimensională, fiind târâte pe Pământ și forțate să intre în ciclul reîncarnării.

Este extrem de important acum să se trezească toate ființele stelare superdimensionale încarnate pe suprafața planetei, să-și amintească misiunile pe care şi le-au asumat și să le pună în aplicare. De asemenea, este extrem de important ca membrii familiilor sufletești să înceapă să se conecteze unul cu celălalt dintr-o perspectivă mai înaltă și nu numai ca ființe umane prinse în „carantina” Pământului. Membrii familiei sufletești creează o legătură între ei pe baza înțelegerii propriei esențe a celei de-a 5-a dimensiuni (conștiința manasică) și a stabilirii de prietenii adevărate. Aceasta este originea arhetipului prieteniei.

Fiinţele din aceeaşi familie de suflete sau din două familii de suflete adiacente, care stabileşte o conexiune sufletească foarte profundă cu modelul de interferență benefică a celei de-a 6-a dimensiuni (conștiința buddhică), se numesc suflete gemene. Aceasta este originea arhetipului iubitei / iubitului.

Membrii unei familii sufleteşti care sunt de fapt o singură ființă care s-a împărțit în polarități opuse feminin / masculin, deoarece a intrat în cea de-a patra / a treia dimensiune, sunt numite suflete pereche. Conexiunea lor atinge dimensiunea a șaptea (conștiința atmică) și este originea arhetipului bărbat / femeie, soț / soție și erou / zeiță.

Familia sufletească este unul dintre misterele centrale ale Sisterhood of the Rose (Frăția Feminină a Trandafirului). 
Este ființa UNU care se manifestă în planul fizic:

Toate nivelurile de interconectare din cadrul unei familii sufletești creează un tor Clifford care rupe Matricea. http://2012portal.blogspot.si/2012/07/plan.html

Acesta este motivul pentru care forțele întunecate au dorit dintotdeauna să distrugă familiile sufletești. Mai întâi, ele au făcut acest lucru prin implantarea oamenilor stelari (sau semințe stelare) pentru a-i deconecta de la conștiința hiperdimensională și de la sufletul lor. Aceasta se numește programarea implanturilor verticale. Programarea implanturilor verticale reprezintă baza pentru blocarea Pământului în carantină. Al doilea strat de programare este programarea implanturilor orizontale. Pleiadienii mi-au cerut să dezvălui aceste aspecte acum, pentru a începe deconstrucția programării societății care creează Matricea.

Programarea implanturilor orizontale abuzează de faptul că sufletele pereche pătrund în universul 3D și în cel 4D ca o pereche polară masculin (electric) și feminin (magnetic). În forma lor pură, forța electrică (KUNDALINI) a forței masculine și cea magnetică (Suflet) a forței feminine creează o atracție care la rândul ei formează o triangulație care este forța evoluției. Atunci când această forță electromagnetică de atracției masculin / feminin este interferată prin intermediul programării implantului orizontal, se creează o distorsiune în câmpul electromagnetic al societății care este programată și evoluția unei astfel de societăți este întârziată, uneori timp de multe milenii, cum este cazul cu societatea de la suprafața Pământului.

Implantul orizontal de bază creează o divizare în modul în care femeile şi bărbaţii percep energia sexuală, așa cum s-a explicat în detaliu aici.  

Cea mai eficientă modalitate de a controla o societate și de a întârzia evoluția ei este de a controla în ce mod să se manifeste energia erotică a femeilor. Acesta este motivul pentru care culturile care au dat cea mai mare libertate sexuală femeilor au fost cele care au înregistrat cel mai mare progres.

Cea mai eficientă modalitate de a controla exprimarea energiei sexuale feminine într-o anumită societate este de a infiltra o masă critică a prădătorilor sexuali Orion / Draco / Reptilieni în societatea respectivă și a-i lăsa să se „piardă” în mulţime. Aceasta este ceea ce Archonii au făcut de multe ori în istoria omenirii. Atunci când o masă critică a femeilor primește programări nefaste de la acei prădători, se creează un reflex pavlovian în psihicul subconștient al femeii din respectiva societate, distrugând astfel energia Zeiței.

Într-o societate ca aceasta, femeile încep să trăiască o viață dublă, exprimându-și sexualitatea numai atunci când sunt departe de ochii curioși ai Matricei. Un exemplu extrem de important este societatea Arabiei Saudite.  
Cheia eliberării unei astfel de societăți este ca femeile cele mai avansate ale acelei societăți să înceapă treptat să exprime senzual, sexual energia Zeiței. http://thebestofhabibi.com/volume-18-no-2-september-2000/temple-priestess/ 

Archonii sunt, de asemenea, absolut alergici la energia profundă a iubirii sufleteşti dintre un bărbat și o femeie, în special între suflete gemene și suflete pereche. Prin ingineria procesului de întrupare (reîncarnare), aceștia rareori permit celor două suflete gemene să se întrupeze în același timp. Chiar dacă o fac, se întâlnesc foarte rar. Chiar dacă se întâlnesc, rareori li se permite să fie împreună, situațiile de inginerie a Archonilor împiedicând unirea lor. Acesta este motivul pentru care sufletele pereche de pe suprafața planetei sunt acum extrem de rare și majoritatea oamenilor care cred că sunt suflete pereche sunt de fapt suflete gemene primare (suflete care direcționează energia sufletului geamăn unul către celălalt).

O legătură profundă de iubire de suflet între suflete gemene de la suprafața planetei se întâlnește ceva mai des și, dacă apare, Archonii merg uneori la extrem pentru a împiedica acea iubire, chiar recurgând la uciderea unuia sau a ambilor iubiți. După Eveniment și mai ales după Primul Contact, Rezistența și Pleiadienii vor începe să contacteze cei mai avansați membri ai societății umane, în special pe cei care sunt conștienți de familiile sufletești.

Acest contact va aduce în mod inevitabil transformări culturale profunde în societatea umană. Pleiadienii și Rezistența au comunicat că acest contact va evolua uneori inevitabil către relații romantice și amoroase profunde, în special între suflete pereche și suflete gemene, în care unul dintre cei doi trăiește la suprafața planetei, iar celălalt este în Rezistență sau aparține Flotei Confederației.

Pentru a fi mai pregătită pentru aceste conexiuni, populația de la suprafață este necesar să fie conștientă de faptul că Pleiadienii și Rezistența au un model societal foarte asemănător, care se bazează pe familii sufletești. Uneori, ei se angajează pe deplin în unirea sacră exclusivă cu sufletul lor pereche sau cu cel geamăn primar și, uneori, formează legături deschise de poligamie care se bazează pe iubirea sufletească (soul love) și pe fluxul liber al energiei erotice. Aceleași uniri erotice au loc între aceste ființe extraterestre, dar ele sunt libere de orice interferență archonică, care este atât de răspândită pe suprafața planetei.

Aceste conexiuni vor fi testul final al integrării populației de suprafață în societatea galactică.

N.B.: Iată cum este folosită energia erotică în planurile înalte. Dacă aspirăm la a deveni ființe galactice, este necesar să ne transformăm abordarea privind energia erotică, trecând peste toate programările mentale impuse prin implanturi de către Archoni. Vă recomandăm să citiți numeroasele articole publicate pe site-ul nostru despre abordarea profundă, spiritualizantă a sexualității prezentă în tradiția milenară Tantra Yoga.


Citiţi şi:

Contactul depinde mai ales de noi acum

Feminismul bizar şi satanica Nouă Ordine Mondială

ELOGIUL ETERNULUI FEMININ ŞI AL MISTERULUI FEMINITĂŢII CARE EXISTĂ ÎN FIECARE FEMEIE

Continenţa sexuală – o revoluţie pentru un cuplu fericit

 

yogaesoteric
30 mai 2018


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More