Plantele sintetizează medicamente miraculoase la nivel molecular

 

Ştiaţi că plantele în mod natural sintetizează molecule terapeutice miraculoase care pot preveni sau chiar vindeca bolile?

Guvernele corupte şi producătorii de medicamente corupţi au căutat îndelung să vă convingă că doar omul poate produce „medicamenteˮ în laboratoare de sinteză, dar adevărul este că plantele, de când au fost create, au produs antibiotice, nutrienţi antidiabetici, substanţe anti-cancer şi o lungă listă de alţi compuşi miraculoşi care sunt mai sănătoşi, mai siguri şi mai ieftini decât medicamentele toxice, spune editorul şi fondatorul site-ului Natural News, Mike Adams, într-un podcast (înregistrare audio disponibilă pe internet) pe HealthRangerReport.com.

După ce explică cum sunt utilizaţi solvenţii pentru a dizolva anumite substanţe chimice în probele de alimente în timpul testării de laborator şi cum diferiţi solvenţi pot extrage constituenţi chimici diferiţi, Adams spune că plantele pot să producă propriile medicamente „miraculoaseˮ în timpul vieţii lor.

„Poţi spune că plantele sunt laboratoare farmaceutice naturaleˮ, a precizat Adams în înregistrare. „Şi sintetizează moleculele terapeutice chiar ele însele.ˮ Aceste molecule, care au un rol de auto-apărare, protejează planta de boli şi diferiţi vectori patogeni, în timp ce îi furnizează nutrienţi. Şi în aceste moduri, ele îi pot fi, de asemenea, de folos şi omului, a mai spus Adams.
Plantele, şi în special sistemele fiziologice din rădăcinile lor, este necesar să aibă totodată proprietăți antibacteriene deoarece, altfel, ar fi distruse de bacteriile care sunt prezente în sol.

„Fiecare plantă care supravieţuieşte, sau aproape fiecare plantă, îşi produce propriile antibioticeˮ, spune Adams. „V-aţi gândit vreodată la aceasta? Iar acest aspect face ca fiecare plantă şi fiecare arbore să fie un «producător farmaceutic»ˮ, a adăugat el.

Aceste „medicamenteˮ se găsesc peste tot în jurul nostru:
„Cele mai puternice medicamente şi alimente de pe planetă sunt gratis, şi cresc chiar dincolo de uşa dvs. de la intrare şi în jurul zonei în care locuiţi.
Ştiaţi că plantele care cresc în natură în zona în care vă aflați și alimentele locale, naturale sunt mult mai bune decât cele organice pe care le găsiți la supermarket? Ele sunt pline de medicamente naturale – fitonutrieţi – şi veţi fi surprinşi cât de multe cresc pe lângă casa dvs. chiar acum. De fapt, indiferent unde locuiţi, există în zona dvs. un număr impresionant de plante medicinale aşa-zis sălbatice care au fost utilizate de mii de ani ca alimente şi medicamente gratuite.ˮ

Adams a subliniat că majoritatea oamenilor nu au astfel de cunoştinţe, şi de aceea sunt ignoranți cu privire la proprietăţile terapeutice ale plantelor. Mulți americani cred că alimentele vin doar în ambalaje de plastic şi că medicamentele trebuie să fie fabricate doar de Big Pharma şi prescrise de medicii de medicină alopată.

Adams mai explică faptul că multe medicamente fabricate de companiile farmaceutice de fapt provin din anumite plante, inclusiv din scoarţa unor arbori. „Plantele sunt capabile să facă aceasta deoarece ele au absolută nevoie să producă substanţele respective pentru a supravieţuiˮ. „Dacă privim cu atenție antibioticele care sunt disponibile în natură, vom observa că ele sunt larg răspândite. Descoperim că aproape orice tip de plantă are un anumit gen de proprietate antiseptică sau antibacteriană în anumite ţesuturi ale sale.”

Adams a subliniat încă o dată că există plante şi aşa-zise buruieni care cresc în curtea fiecăruia şi care pot conţine remedii pentru boli cronice, cum ar fi diabetul şi cancerul, sau altele care pot preveni boli de inimă, pot stopa şi inversa evoluția bolii Alzheimer şi multe alte afecțiuni.

Când începi să observi plantele care cresc în diferitele zone ale planetei, ajungi la concluzia că există o veritabilă şi nelimitată sursă de „medicamenteˮ care pur şi simplu aşteaptă să fie folosite.
„Unele dintre ele au proprietăţi diferite față de altele, dar toate au în comun idea că pot ajuta la prevenirea bolilor, accelerarea vindecării şi menţinerea sănătăţiiˮ, a spus Adams.


Citiți și:

Terapiile cu remedii naturale – Importante forme de medicină neconvenţională care totodată asigură menţinerea stării de sănătate 

Furnicile au intrat în atenția oamenilor de știință ca potențiale… producătoare de antibiotice! 

 

yogaesoteric
17 ianuarie 2019

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More