Primii pași practici către… MOTORUL CU APĂ

– prezentarea cărţii –

Motorul cu apă a ajuns să fie considerat un mit de către cei neavizați, dar a devenit tot mai evident în ultima vreme că dezvoltarea lui a fost suprimată de către conspiratorii Noii Ordini Mondiale. Este semnificativ că mulți dintre genialii inventatori care s-au ocupat de conceperea și dezvoltarea motorului cu apă au dispărut în mod misterios ori s-au oprit inexplicabil din cercetările lor.
Pe măsură ce ne aventurăm din ce în ce mai adânc în literatura tehnică și științifică din acest domeniu, găsim și suntem fascinați de articole, descrieri și investigații ce combină știința, istoria, economia și destine ale unor oameni de geniu.

O senzaţională veste de ultimă oră!!!

În timp ce această lucrare era pregătită pentru a fi tipărită, am avut bucuria să constatăm că japonezii continuă să ne uimească prin spiritul lor inventiv și în ceea ce privește… motorul cu apă!
Inginerii japonezi nu au explicat exact modul în care funcționează motorul cu apă al automobilului Genepax H2O, dar au afirmat că au pus la punct un aliaj metalic care se comportă asemenea unui catalizator și că acest aliaj elimină complet necesitatea folosirii energiei electrice din exterior! Sistemul combină reacția chimică, presiunea osmotică și o formă de cavitație care generează anumite fenomene pulsatorii. Elementul cheie al întregului proces este o invenție denumită MEA (Membrane Electrode Assembly – ansamblu electrod-membrană). Se pare că este vorba despre o descoperire extraordinară, pentru că la final se obține energie electrică într-un mod direct, prin crearea unei diferențe de potențial ce își are originea în însăși caracteristica esențială a gazului Brown generat de acest sistem: predominanța hidrogenului în stare atomică, mai exact a ionilor pozitivi de hidrogen.
Descoperirea inginerilor firmei Genepax apare la prima vedere ca fiind o metodă „pasivă” de disociere și recompunere a apei cu generare de energie electrică.

profesor yoga Gregorian Bivolaru

 
Această carte a fost publicată la Editura SHAMBALA  şi tipărită la Ganesha Publishing House.
 yogesoteric

10 octombrie 2012

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More