Prof. Didier Raoult: „Nu cunosc vreun vaccin comercializat care să fie la fel de prost ca cel împotriva covid”

„Niciunul dintre vaccinurile pe care le-am recomandat în cei 40 de ani de când sunt profesor la Facultatea de Medicină nu este la fel de prost ca acesta!”, a spus profesorul Didier Raoult în videoclipul sau săptămânal intitulat „Un pic de înțelepciune”.

„Avem încă dreptul să spunem că vaccinurile nu sunt toate la fel. Această interdicție de a spune că un vaccin e mai bun ca altul este ridicolă.”

„Nu este cazul să cădem în capcana de a spune că suntem pentru sau contra vaccinului. Acest tip de propagandă care spune că dacă nu faci injecții succesive cu un vaccin care protejează foarte puțin, înseamnă că ești anti-vaccin, este o imbecilitate.”

„Acești oameni care fac această propagandă sunt imbecili. Și este o propagandă periculoasă pentru că acești oameni joacă un rol în privința strategiei vaccinale pe care o vom plăti timp de ani de zile. Folosirea constrângerii, pierderea credibilității cuvântului științific pe care o presupune aceasta, vor crea o respingere globală a vaccinurilor atunci când avem nevoie cu adevărat de unele dintre ele.”

„Să nu mai punem în aceeași oală pe cei care sunt anti-vaccin în general cu cei care sunt sceptici cu privire la utilizarea generalizată și obligatorie a acestui vaccin.”

„Mâine va apărea poate un alt vaccin, va reamintesc că 3 vaccinuri anti-covid din 4 au dispărut, amintiți-vă că erau nemaipomenite. Să urmărim să avem un vaccin cu o eficacitate comparabilă cu cele care există azi. Niciunul dintre vaccinurile care se comercializează azi nu este atât de prost ca acesta.”

„Eu sunt om de știință, nu sunt anti-vaccin și nici chiar contra acestui vaccin dar mi-am făcut o opinie, vaccinul anti-covid are o utilitate, se limitează la un anumit grup de persoane, cele mai fragile, cele cu comorbidități. Restul sunt decizii politice care nu sunt în concordanță cu datele științifice pe care le avem.”

„Rolul vaccinurilor este de a preveni formele grave, este necesar să ne concentrăm pe persoanele cu risc de forme grave.”

„În situațiile de criză se caută un țap ispășitor pentru că sunt situații care nu se pot controla. Când soluțiile lor nu funcționează, există tentația de a găsi țapi ispășitori. Dar nu există niciun motiv științific ca să învinovățim vaccinații.”

„Această perioada arată unele aspecte ale oamenilor pe care le credeam dispărute, ura, violența în jurul aspectelor care ar fi firesc să rămână la nivelul unei discuții”, încheie profesorul de la IHU din Marsilia.

Într-un alt video, Didier Raoult i-a adus un omagiu profesorului Luc Montagnier dispărut recent: „Oamenii care nu au descoperit nimic în viața lor îl urăsc pe cel care a făcut cea mai mare descoperire… Peste 2 secole vom continua să vorbim despre Luc Montagnier și imbecilii care îl denigrează vor fi dispărut în praful istoriei.”

Citiți și:
Statisticile guvernamentale dezvăluie adevărul înfiorător: Dacă iei vaccinul anticovid, nu mai poți dobândi niciodată imunitate completă
Vaccinarea nu scade numărul de infectați cu covid. Ideologii vaccinării forțate se impune să fie judecați pentru genocid

 

yogaesoteric
7 aprilie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More