Propunere UE: introducerea portofelelor digitale

Digitalizarea va fi accelerată ca urmare a portofelelor electronice, iar umanitatea va fi tot mai aproape de semnul fiarei, pecetea cu care vor fi însemnați oamenii înainte și în vremea lui Antihrist

Comisia Europeană a prezentat o propunere pentru introducerea aşa-numitelor portofele digitale, care ar oferi acces la o gamă largă de servicii pentru cei 450 de milioane de locuitori din blocul comunitar, și pe care îl anunță ca fiind un nou pas spre o mai mare integrare după pandemia de covid, scrie agerpres.ro.

Aceste portofele digitale vor putea fi folosite de către cetăţenii UE drept acte de identitate digitale pe care se vor stoca date personale şi documente oficiale precum permise auto, reţete medicale şi diplome de studii. „Conform noilor reguli, portofele digitale europene vor fi disponibile pentru toţi”, se arată într-o variantă preliminară a propunerii.

Mai multe state europene oferă deja forme digitale de acte de identitate, astfel că noua aplicaţie propusă de Executivul comunitar ar interacţiona cu sistemele existente şi ar oferi cetăţenilor UE dreptul la un serviciu care este recunoscut la nivelul întregului bloc comunitar, se mai afirmă în textul propunerii.

Pandemia de covid a accelerat procesul de integrare europeană în condiţiile în care anul trecut statele membre au căzut de acord asupra unui program de stimulare economică concentrat pe investiţii în energie verde şi digitalizare, program susţinut de împrumuturi comune. În plus, guvernele statelor membre au însărcinat Comisia Europeană să achiziţioneze vaccinuri în numele lor şi de asemenea au introdus certificate de călătorie pentru cei care au fost vaccinaţi, au un test negativ sau şi-au revenit după infectarea cu virusul.

Proiectul în lucru în acest moment în cadrul Comisiei Europene propune ca, cu ajutorul portofelelor digitale, care vor fi sub forma unei aplicaţii pe telefon, cetăţenii UE vor putea să închirieze automobile în afara ţării lor de origine, să îşi dovedească vârsta, să solicite un împrumut, să deschidă un cont bancar, să depună o declaraţie fiscală şi să se înscrie la o universitate. Comisia Europeană şi-a propus să ofere un instrumentar tehnic care să poată fi folosit la introducerea portofelelor digitale până în octombrie 2022.

Citiți și:
În 2021, semnul fiarei intră pe ultima turnantă: ANAF – bănci / recensământ / buletin biometric / vaccinare cu paşaport de imunitate
Senatorul Sorin Lavric, despre ipocrizia Comisiei Europene: Dacă libera circulație nu depinde de adeverința de vaccinare, atunci pentru ce Dumnezeu o introducem?
Viitoarea configurație a lumii. Analiză cuprinzătoare a unui fost consilier parlamentar al Bundestagului german (II)

 

yogaesoteric
12 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More